![]() |
| | #2061 (permalink) | ||
|
Ignoranta voastra vorbeste de la sine. No comment. Cartela era activata, introdusa in telefon iar telefonul deschis. Cand am sunat pe numarul respectiv imi spunea ca este restrictionat pt. apelurile de sosire. Chiar ma intreb ce rost a avut sa postez aici. Poate doar ca sa imi fac nervi, avand falsa impresie ca stiti si altceva in afara de a face comentarii inutile si mai ales rautacioase.
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #2062 (permalink) | ||
|
Bogotta, ai sunat pe acel numar imediat sau la cateva minute dupa ce ai introdus SIM`ul in telefon ? Ma gandesc ca poate dureaza ceva mai mult pana numarul este inregistrat in retea. Inainte, prin `98`99 la connex si dialog dura cateva ore pana puteai sa folosesti numarul. | |||
|
| | #2065 (permalink) | ||
|
Cartela se numeste activata in retea in momentul in care poti suna de pe si pe ea. Dureaza cateva minute, e adevarat. Daca sunai pe numarul de pe cartela inainte sa bagi cartela in telefon primeai acelasi mesaj, cu restrictionare la sosire. Pe mine m-a amuzat cum ai unceput sa te panichezi si sa te agiti in loc sa astepti putin.
| |||
|
| | #2067 (permalink) | ||
|
Am luat teapa pe 10 mai imi expira extraoptiunea 2000min, iar eu am vorbit intre 9 mai si 10 mai si mi-a halit 3 euro de pe cartela. In fine, nu asta ar fi o mare problema, ci faptul ca nu imi pot activa extraoptiunea, dau SMS la 2000 si imi vine un SMS cu "could not fetch content, sorry" am schimbat cartela de pe un MPX 200 pe un Nokia 3120 si tot asa face. Ce e de facut ?
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #2074 (permalink) | ||
|
Cumparat de Cosmote ? LATER EDIT : Wise answer. Chiar nu imi vine sa cred ca intreg lantul de magazine Cosmote, care si asa e in fransiza, a fost cumparat de Cosmote. S-a dus Cosmote si a cumparat fiecare magazin in parte ? Imi vine greu sa cred, atata tot.
__________________ F - R - I - E - N - D - S Last edited by jijea; 15-05-2006 at 14:45.. | |||
|
| | #2075 (permalink) | ||
|
Jijea, cumva aduni posturi ? Quote:
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #2076 (permalink) | ||
| Quote:
http://biz.hotnews.ro/articol_47993-...e-Germanos.htm | |||
|
| | #2078 (permalink) | ||
| www.e-prepay.ro - vad ca au inceput distribuirea de pin-uri de reincarcare Cosmote(eu ii folosesc pentru Orange)
__________________ The Man Who Sold The World! | |||
|
| | #2079 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | http://www.comunic.ro/article.php/Co...C3%A2nia/2110/ Cosmote inaugurează cel mai mare magazin propriu din România Noua reclama TV : Cartela Cosmote = cea mai tare cartela . E super faina reclama... se face misto de cartelele concurentei. http://rapidshare.de/files/20825699/...rtela.mpg.html Last edited by boger; 19-05-2006 at 11:05.. | ||
|
| | #2080 (permalink) | ||
|
Ceva nou strict pe partea abonamentelor ? ![]() http://biz.hotnews.ro/articol_48865-...ioane-euro.htm Nu stau prea bine din pacate la surse de income funds,adica abonamente: Dupa primele patru luni de la lansarea sa in decembrie 2005, Cosmote Romania a reusit sa atraga un numar de 226.587 de clienti noi fata de 48.934 la finele anului 2005, ajungand la un total de 275.521 de clienti in numai 4 luni (decembrie 2005 - martie 2006), ceea ce reprezinta o cota de piata de aproximativ 2%. Din numarul total de clienti, aproximativ 228.682 (83%) sunt utilizatori de cartela, majoritatea provenind in urma succesului campaniei cu 2000 de minute lunare in retea pentru numai 3 euro pe luna. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |