![]() |
| | #2102 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
Clip - publicitate TV : telefonul mobil Nokia 6060 oferit Gratis la Abonamentul Cosmote 60 (9 euro/luna, 13 eurocenti in orice retea, 60 minute nationale) http://www.youtube.com/watch?v=jyYOLGonJX0 | ||
|
| | #2104 (permalink) | ||
|
@Cosmoblue... te plateste cineva? Lucrezi la compania ageamie in telefonie Cosmote? Well, o sa ma intorc la Orange si Vodafone dar nu inainte de a initia o petitie online a celor nemultumiti de ce primesc pt ce platesc si astfel sper sa reziliez rahatul ala de contract fara a plati daune. La serviciul clienti sunt o gasca de diletanti care debiteaza scuze si motive diferite functie de specimenul care raspunde asa incat nici ei habar nu au pe ce lume traiesc. Astazi de ex. nu am reusit sa port o conversatie normala: ba se intrerupea, ba nu ma auzeam cu interlocutorul, ba nu puteam forma un numar intrerupandu-se spontan inainte sa sune dar ciudat pe telefon imi arata 0:03 minute vorbite deci specimenele ma taxeaza minutul. Ii rog pe cei care mi-au dat PM sa-mi spuna ca au probleme similare sa posteze pe forum ca poate nenea Cosmoblue sa se lamureasca care e impresia la nivel de end-user platitor de abonament. Da, mi s-a explicat frumos cand am facut abonamentul ca nu voi avea semnal in afara localitatii si am acceptat, vanzatoarea a accentuat ca acoperirea in Iasi este totala dar a mintit. Mi s-a spus ca 1515 este indisponibil la inceput, dar nu ca va apare si apoi iarasi va dispare (acum este indisponibil de ex.). Nu mi s-au descris probleme tehnice grave care pot surveni si nici nu sunt recunoscute de cei de la serviciul clienti. Mi se intampla si pe Orange sau Vodafone sa am probleme de acest gen, dar o data pe saptamana nu la fiecare convorbire!!! Acuma stau si platesc aiurea inca jumatate de an pt un serviciu de proasta calitate. Last edited by rellyc; 04-06-2006 at 02:06.. | |||
|
| | #2105 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
După multe verificări am ajuns la concluzia că Cosmote nu este mai bun decît Orange la mult căutatul capitol PREŢ and după postul unora nici la capitolul infrastructură ![]() Singurul lucru care e Ochei la ei e cartela aia cu 1000 de minute. Însă cum nu am ajuns să citesc cărţi la telefon , nu mersi. | ||
|
| | #2106 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Quote:
Deci ai nota 3 la aritmetica. 2. In unele zone se pare ca mai exista probleme dar spre fericirea mea la mine in oras totul e perfect. Nu se compara din punct de vedere al calitatii sunetului o retea care merge pe 900 Mhz cu una pe 1800 Mhz. Mai cresti si mai inveti. 3. Se pare ca traiesti total pe alta lume . La cartela Cosmote avem 2000 de minute , nu 1000. Ai fost plecat din tara ??? La abonamentele Orange tariful catre alte retele (22 centi ) e mult mai mare decat la CARTELA Cosmote (16 centi) ! Last edited by boger; 04-06-2006 at 13:06.. | ||
|
| | #2107 (permalink) | ||
|
@boger, lasa-l mai, nu vezi ca lucreaza la orange, sau doarme pe acolo...
__________________ Vand Compresor AC de GOLF5, GOLF PLUS, JETTA, TOURAN, TIGUAN, A3, PASSAT, SKODA motor 1.4 benzina | |||
|
| | #2108 (permalink) | ||
|
Cand a fost lansata oferta cu 2000 de minute pentru 3 euro / luna , intr-adevar se prindea greu semnal , dar ... dupa ce tot mai multi au inceput sa foloseasca serviciile cosmote , aceasta firma a investit ceva bani si uite ca acum este semnal si se poate efectua apelul din prima...cum e la vodafone si orange. Dar diferenta este ca la cosmote e mai ieftin Nu lucrez nici la cosmote , nici la orange , nici la vodafone si nici la zapp sau romtelecom Cosmote mai are nevoie de extraoptiuni la abonamente/cartele si mai multe servicii cum ar fi wap , mms... in rest e ok !
| |||
|
| | #2109 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | boger Ma refeream mai mult la abonamente. Si daca citeai mai atent vedeai ca am scris mai jos "Singurul lucru ok... e cartela." Asta daca citeai mai atent.... Chestia cu anulatul paritatii $/euro e absurda deoarece si Orange ofera bonusuri la reincarcare. Asa ca paritatea 0.16 eurocenti vs 0,22$ nu se anuleaza dragul meu.Citeste mai bine si informeaza-te. Nu pune doar informatii in speranta ca altii nu stiu sau nu cerceteaza ca te inseli. Iar calitatea sunetului nu depinde neaparat de frecventa. Ci de felul in care comprima operatorul tau/calitatea telefonului / semnal. Telefonul codeaza vocea la 13Kbps si tot atata transmite si la BTS, BTS-ul la MSC iar acesta la Centrala Ericsson AXE10 (Central Procesor Unit) unde se decomprima si se creaza un canal de 64Kbps cu care se face si switching-ul iar la intrarea in back bone se comprima informatia din nou cu un anumit coeficient (la Orange 4 la 1, adica vreo 14-15Kbps) pentru a fi transmisa pe backbone pana la orasul / telefonul de destinatie.Deci depinde de prea multe ca sa zici ca nu se compara. 3.Intr-adevar sunt 2000 de minute. My bad. Nu traiesc pe alta lume,fac si eu greseli de tastatura daca imi permiti. Cum spuneai tu , mai cresti mai inveti. apciu, in afara de faptul ca te bagi ca musca in lapte si faptul ca faci post hunting...An orange place poate sa fie si camera mea vopsita in orange. Si da , dorm in camera mea. | ||
|
| | #2110 (permalink) | ||
| Quote:
120 minute incluse: orange 30$ vs cosmote 20,7$ 180 minute orange 40$ vs 240 minute cosmote 37,5$ 300 minute orange 60$ vs 480 minute cosmote 68,6$ | |||
|
| | #2111 (permalink) | ||
|
Cred ca RE|XX a convins si pe cei care nu cred Cosmote are tarife mai mici fata de alte retele...este un lucru bun. Eu inca mai am extraoptiunea 2000 min la 3 euro / luna pana in martie ...si am si bonus 2 E / luna timp de inca 15 luni . Totul e Ok la cartela ...si observ ca si la abomament. | |||
|
| | #2112 (permalink) | ||
| Quote:
pai si eu am zis altceva, poti sa si lucrezi in camera ta, normal... si cine vorbea ca se baga ca musca in seama...
__________________ Vand Compresor AC de GOLF5, GOLF PLUS, JETTA, TOURAN, TIGUAN, A3, PASSAT, SKODA motor 1.4 benzina | |||
|
| | #2114 (permalink) | ||
|
Degeaba incearca cei de la cosmote sa atraga clienti cu tarife mai mici . Pana nu isi rezolva partea de infrastructura o sa se aboneze fix dracu . De ceva timp cand vb pe cosmote in casa am vazut ca se pierde reteaua iar cel cu care vb nu ma aude . Singurul noroc este ca stau in Bucuresti . Un exemplu concret ca au o acoperire de cacao este ca intr-un weekend prietena mea a fost plecata pana la Iasi si ce sa vezi ia semnalu ... din pom , ca sa nu mai zic pe sosea cate interferente erau .In concluzie mai au de tras daca chiar isi doresc sa fie un competitor pentru Orange si Vodafone | |||
|
| | #2115 (permalink) | ||
|
Reggae.Man -> asteapta-te acum la chestii de genu `pleaca de aici cu minciunile tale` de la fanboy`i cosmote ![]() Am avut si eu la dispozitie un ab cosmote weekendul trecut...mi s-a intrerupt o data convorbirea. In rest nu am avut probleme, calitatea convorbirii mi s-a parut la fel (n-am observat mari diferente) fata de vodafone/orange.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #2116 (permalink) | ||
|
Ii astept cu argumente contra . Eu unul folosesc cosmote de cand a aparut oferta cu 2000 de milioane de minute . Si chiar ma folosesc de ele . Acuma ca apar probleme este inevitabil dar era de asteptat. Oricum am citit printr-un ziar ca ar fi avut pierderi la inceputul anului de vreo 20 de mil de dolari , din cauza ca au bagat baietii bani in retea . Si adevarul este ca s-a vazut diferenta .... dar mai trebuie lucrat la ea | |||
|
| | #2117 (permalink) | ||
|
s-a vazut diferenta fata de cand ? de cand se numea cosmorom ?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #2118 (permalink) | ||
|
am inteles ca au achizitiona spatiu de emisie prin nush ce satelit astia de la Cosmote..cand au vazut explozia de clienti odata cu vestita cartela..aste imfo` mi le-a dat o angajata.Asa se explica de ce la aprox 2 sapt dp lansarea cartelei a inceput sa mearga reteaua..
| |||
|
| | #2119 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.computergames.ro/forum/at...4&d=1149356680 ce zici de asta ? Vodafone rullez not Sper ca te-ai lamurit nu ? | |||
|
| | #2120 (permalink) | ||
|
nu exista operator fara probleme.. conteaza sa fie cat mai putine si non-grave
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |