![]() |
| | #221 (permalink) | ||
|
La Universitate, perfect...
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #222 (permalink) | ||
|
marfa,imi iau si eu ca nu e paguba mare 200 de mii,si asa am 4 telefoane. dar sper sa isi ia si alti prieteni ca altfel o sa am 2.000 degeaba
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #223 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Quote:
Cat de fraier sa fie cineva sa nu cumpere? Am vorbit pana acum 63 minute. Am mereu reflexul sa zic : " hai sa inchidem" M-a invatat prost connexul . Am mers cu troleibuzul de la un capat la celalalt al Bucurestiului si evident am vorbit non stop cu prietena mea pe mobil . Eu inca ma mai intreb cum e posibil ...e real ... ? si de ce bulangii de la Connex si Oranj nu lasa poporu sa vorbeasca la mobil la tarife decente. Ma bucur ca traiesc vremurile astea . I am happy. | ||
|
| | #224 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Brasov Phone: Nokia E52, Asus P565 |
Intradevar mare realizare ... si eu am si un Connex si un Orange dar negresit voi lua si "cateva" cartele de la Cosmote (una pentru mine si celelalte le fac cadou ). Numai sper sa se fi aprovizionat bajetii cu stocuri suficiente pentru ca intradevar deja e isterie | ||
|
| | #225 (permalink) | ||
|
Mi-am luat acum o ora.. Deja e un afis mare in magazinul lor.. Eu mi-am luat din City Mall ca era aproape.. Am luat pentru mine si prietena mea.. Mi-a dat o gramada de cartele din care sa imi aleg un numar care imi convine.. Totul a decurs ok.. Pretul cartelei a fost de 209.000.. In sfarsit pot sa scap de costurile enorme care le aveam la orange unde imi venea factura cam 2,5 mil pe luna desi aveam activate optiunea de 180 de minute dupa ora 6 si in weekend si cu 3 numere favorite si aveam si optiunea cu 1 nr gratis dupa ora 10 si duminica cu prietena mea.. Long live Cosmote! | |||
|
| | #227 (permalink) | ||
|
e vre-un germanos pe la dorobanti deschis pe la 8 seara?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #233 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Quote:
O impresie ceva ... Cate minute ati vorbit pana acum? Eu vreo 3 ore ... and it will be much more | ||
|
| | #240 (permalink) | ||
|
Dap... chiar revolutie. Tari Cosmote. Cred ca e cea mai buna oferta de care am auzit | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |