![]() |
| | #2402 (permalink) | ||
| Quote:
Sa vina in Buc. ca sunt pe toate drumurile!!!
__________________ In the absence of any other proof, the thumb alone would convince me of God's existence. Nick anterior: Racu | |||
|
| | #2403 (permalink) | ||
|
hai ma k nu e cine stie ce oferta...oricum nu pot sa inteleg de ce nu lanseaza si o oferta serioasa si pt abonati,nu doar din astea de 3 euro.ceva 1000-2000 de min cu tarif de 2-3 centi,eventual si ceva cu nr favorite sau tarif special seara.un pachet de optiuni mai flexibil.astept in continuare si mms ul
__________________ | |||
|
| | #2406 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti |
pai din ce stiu pana acum..... se pare ca dupa data de 15 a acestei luni, o sa apara o oferta foarte tare, cel putin asa sustin sefii cosmote, nu este publica informatia asta, dar ei spun ca dupa data de 15 va fi, cand o sa stiu exact despre ce este vorba, o sa revin cu detalii
| ||
|
| | #2407 (permalink) | ||
MMS-ul la Cosmote va lansa in decembrie, si de la anul nu se stiu exact cand, se v-a lansa si serviciul 3G L.E. ca o completare....licenta pentru serviciul 3G si-au disputat-o 4 firme mari...Cosmote,Zapp,RDS si Societatea romana de radiodifuziune(parca asa se numeste), inca nu s-a perfectat intelegerea, dar Cosmote este absolu sigura ca ca va obtine licenta, si pentru asta vor trebuii sa plateasca 40 mil euro | ||
|
| | #2410 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ In the absence of any other proof, the thumb alone would convince me of God's existence. Nick anterior: Racu | |||
|
| | #2411 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Iasi | http://www.cosmote.ro/ro/pressReleas...8249&ns=-10009 Comunicatul de presa al Cosmote legat de faptul ca au pierdut licenta 3G Au castigat licenta 3G Zapp si RDS RDS are mare experienta in 3G | ||
|
| | #2412 (permalink) | ||
|
lol si ce o sa faca RDS cu licenta 3G,vor sa se apuce si de telefoane?mai intai sa-si rezolve problemele cu retelele de internet si cablu.pacat ca nu a reusit sa obtina licenta,3G cu multe minute incluse ar fi fost ceva
__________________ isn't that cute....BUT IT'S WRONG nu-mi dati add pe mess | |||
|
| | #2413 (permalink) | ||
|
De 2 zile imi tot apare semnal GPRS pe cartela cosmote. WTF ?
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #2417 (permalink) | ||
| Quote:
Cosmote Romania pierde cursa 3G in fata RCS&RDS si Zapp de Adrian Vasilache, HotNews.ro, Surpriza pe piata de telecomunicatii IT & C Economie HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video dc asa slaba oferta? o fi fost manareala? | |||
|
| | #2419 (permalink) | ||
Am vazut ca in cele din urma licenta 3G a ajuns in alta parte, as putea sa bag mana in foc ca, a fost ceva necurat, afirmatia pe care o facusem eu, cum ca urmeaza sa lanseze 3G-ul, era venita de undeva foarte de sus, grecii erau ff siguri ca or sa obtina licenta, cred ca au fost ff surprinsi la final, in mod sigur nu se asteptau la asa ceva....pacat, era mai bine sa fi avut si Cosmote-ul , 3G, sigur aveau tarife mai mici, si ar fi deranjat concurenta
| ||
|
| | #2420 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
Noua oferta Germanos - partener exclusiv Cosmote * GRATIS ! Motorola C139 pentru fiecare abonament Cosmote 30 (5 euro/luna + 30 minute nationale sau 360 minute nationale pe an + 0,14 eurocenti pe minut in orice retea) * CADOU ! Inca un Motorola C139 impreuna cu o cartela Cosmote Oferta este disponibila doar in magazinele Germanos si se lanseaza luni, 16 oct. 2006 ! Deci faci un abonament Cosmote 30 si primesti : doua telefoane + 30 de minute nationale pe luna (360 minute pe an ) + o cartela SIM . | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |