![]() |
| | #2543 (permalink) | ||
| Quote:
Este un fel de back-up (cat o mai fi )
| |||
|
| | #2546 (permalink) | ||
| In momentul in care o sa am retea in cluburi, in subsoluri de bloc, in cladirile mari, in Romana si in alte locatii de gen, poate o sa zic si eu HUA CU EI. Sa nu mai zic de retea in picioare 100% din timp. Pana atunci Cosmote mai are destul de crescut. Orice ati zice, la ora actuala Cosmote nu este o retea fiabila si pe care sa te bazezi in orice moment.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #2549 (permalink) | ||
| Se refera la numar de locuitori nu la suprafata Quote:
Mi-as dori eu sa imi iau teapa numai sa scoata niste abonamente mai convenabile!
__________________ In the absence of any other proof, the thumb alone would convince me of God's existence. Nick anterior: Racu | |||
|
| | #2553 (permalink) | ||
|
Hahaha, probabil ca oferta s-ar numi "SmsManiacii". ![]() Probabil ca nu exista cerere pentru asa ceva, ca daca ar fi profitabil ar scoate. Eventual 1000 mesaje pe luna si Nokia 6800 la conectare. Insa piata nu cere asa ceva.
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #2554 (permalink) | ||
|
HEELLP ! Pt cunoscatori ! Mi`au furat telefonu` duminica...si am alergat pana la reprezentantza ... si era inchis ! dupe aia am mers intr`un icaffe ( unde imi fac veacu` ) si am cerut telefonu` unui prieten ... mi l-a dat ... am vazut pe site nr. pt relatzii cu clientzi de pe alta retzea ! Toate bune si frumoase ! Dar eu cand i-am zis lu` nenea ala sa-mi blocheze cartela nu am specificat ca e furata (ma grabeam ca nu mai avea baterie) si acuma cand sun pe nr. meu spune : Blocat pt apeluri...! A mai patzit cineva asa ? Tot asa spunea ?
__________________ Never argue with an idiot ! They will only bring you down to their level and beat you with experience ! | |||
|
| | #2555 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 Location: Where I live? I-cafe |
adica tu crezi ca ala de ti-a furat telefonul avea nevoie de cartela sau sa dea un telefon? avea nevoie de telefon in sine si pentru a nu pute fi reperat imediat ce ti la sustras a si scos acumulatorul si cartela din el. suna la relatii cu clientii si expune-le problema. faza e ca eu nu inteleg de ce tu te tot suni pe numarul ala nu vrei si tu un sim nou. Eu am gasit pe strada un sim cu tot cu sim holder(usita aia de plastic in care se aseara la telefoane nokia). nu prea am obiceiul sa ridic de jos ce nu-mi apartine dar la asta m-a ispitit si partea de plastic. l-am luat l-am pus in telefon era fara pin connex go 11$ si cartela plina de numere. zic man asta e o sa fie omu fericit ca macar are contactele si aia 11 $. sunt pe numarul "acasa" ii explic unui nene ce si cum el zice ok nu prea stia de ce e vorbaii zic numarul, il pun sa intrebe toata familia si sa ne vedem intr-un loc/ora si sa-ma sune pe numarul ala ca sa ne recunoastem. am stat ca fraierul 30 de minute si am zis ca aia 11 $ sunt recompensa mea
__________________ Un grec frate cu un dac! | ||
|
| | #2557 (permalink) | ||
|
faza era ca sunt pe abonament ! si totusi crede`ma ca in constantza si 1 leu daca arunci pe jos sar astia dupe el ... ma rog ... astazi ma duc la ei sa-mi dea alta cartela cu acelasi nr. !
__________________ Never argue with an idiot ! They will only bring you down to their level and beat you with experience ! | |||
|
| | #2558 (permalink) | ||
|
pai itzi dau, mane, alta cartela acelasi numar, mai ales ca esti la abonament. EU am pierdut cartela cu 2000, am sunat la rel, am blocato, am fost fost la un sediu cosmote (buletinul obligatoriu, cand o blochezi ti-o inreg pe un nume), am platit 7Euro, adik 300 de mii pe sim, si gata. Toata treaba terminata in 20 de minute.
__________________ Vand Compresor AC de GOLF5, GOLF PLUS, JETTA, TOURAN, TIGUAN, A3, PASSAT, SKODA motor 1.4 benzina | |||
|
| | #2559 (permalink) | ||
| Quote:
Spovedeste-te fiule!!!
__________________ In the absence of any other proof, the thumb alone would convince me of God's existence. Nick anterior: Racu | |||
|
| | #2560 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
Au mai ramas 6 zile ...
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |