![]() |
| | #2561 (permalink) | ||
| Quote:
Multumim!
__________________ Einstein a spus:doar doua lucruri sunt infinite Universul si Prostia Ym: jockerul2003 | |||
|
| | #2564 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 Location: Where I live? I-cafe | nu dati cu parul :D
vreau si eu toate scurtaturile din meniurile telefoanelor pentru activarea diverselor notificari la Cosmote, sms la deschiderea telefonului pentru ce care te-au cautat si tot asa .... merci p.s. Stiu ca sunt pe aici pe undeva dar sunt multe pagini de cautat.
__________________ Un grec frate cu un dac! | ||
|
| | #2566 (permalink) | ||
|
[QUOTE=pavel222;36452669 Vine ceva nou la abonamente . Ce a fost pana acum e nimic ...[/QUOTE] O oferta mai buna decat asta sigur va fi deoarece la inceput a fost aia cu 300 dupa aia asta cu 500+500. Trebuie sa scoata de craciun ceva mai bun. Toti fac asta. Iar daca ai fi stiut sigur ai fi spus!!!
__________________ In the absence of any other proof, the thumb alone would convince me of God's existence. Nick anterior: Racu | |||
|
| | #2567 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #2571 (permalink) | ||
|
Asteptam surpriza, sa speram ca e si pentru "vechii abonati". Poate renunt la 500 + 500 cu ocazia asta pentru ceva mai bun, dar tare mi-e ca ma obliga sa o tin 2 luni activata, asa cum e specificat in contract si pierd sansa sa imi activez optiunea noua. Asta numai daca noua optiune (ca presupun ca ceva de genul este) o sa fie valabila pentru toti abonatii...
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #2572 (permalink) | ||
|
Las k nu mori Jijea.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #2573 (permalink) | ||
|
poate vor veni cu oferte ca afara...cu telefoane high-end gratis daca te abonezi pe viata!
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #2576 (permalink) | ||
|
Cum ai aflat ? FUCK ! Vreau si eu si abia mi-am facut de 500 min
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #2578 (permalink) | ||
| Quote:
E totusi o noua oferta care apare imediat dupa alta oferta (buna zic eu)!!!cam greu de crezut... PS:si daca ai dreptate eu si cred k si probabil alti cativa forumisti iti vom cate o bere pt k ai avut dreptate si unii chiar te-au acuzat k "faci la misto"...bafta!
__________________ Einstein a spus:doar doua lucruri sunt infinite Universul si Prostia Ym: jockerul2003 | |||
|
| | #2579 (permalink) | ||
|
1000+1000 in retea nu suna rau. e pt orice tip de abonament. pe cate luni vor astia in avans abonamentul?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #2580 (permalink) | ||
|
pe 2...luni..se plateste in avans..cand inchei abonamentu....cel putin asa fac cei de la germanos galati....aaaa si inca ceva la germanos gl trebuie sa fii salariat...ca sa iti inchei un abonament!
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |