![]() |
| | #243 (permalink) | ||
|
De multi multi ani toata lumea trage de mine sa renunt la vesnica mea cartela Dialog de care nu am vrut sa ma descotorosesc nici in ruptul capului. De numar, de bonus-uri, de tot. Nu voi renunta nici acum la ea. Dar REVOLUTIA m-a lasat cu gura cascata. I`m in, boys and girls ![]() Si da, ce am inteles eu in final este ca ai 2000 de minute pe luna in reteaua COSMOTE CU UN NUMAR FAVORIT cu tariful de 3 EURO pe luna. GRESESC? Ce dau ei de inteles este ca REVOLUTIA va dura 1 an. :| | |||
|
| | #244 (permalink) | ||
|
nu,ai 2.000 de minute cu orice numar din reteaua cosmote
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #246 (permalink) | ||
|
sa fiu iertat,dar,desi e o oferta foarte buna,nu cred ca e decat o campanie agresiva de atragere a atentiei si nu stiu cat o sa tina pentru ca ei ies in pierdere. connex a avut astfel de `oferte`, dialog nu prea. Nici o companie nu isi poate permite sa traiasca din vaznarea de cartele prepay,mai ales la oferta asta,pentru ca incarci cu 5e lunar si vorbesti de te spargi. Din cate am inteles oferta e valabila doar pana la 31 martie,deci tre sa ma grabesc si eu sa imi iau cartela aia chit ca doecamdata nu am cu cine sa vb ![]() Pana sa zici ca, cosmote rox mai e ceva timp ![]() Deocamdata oferta rox,dar sunt si abonati pentru care nu numarul foarte mare de minute gratuite conteaza.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #248 (permalink) | ||
|
e o miscare pentru ca isi mari reteaua,da,o pierdere asumata pana au mai multi numere cu 076. dupa aia pot sa zica bun,avem x numere,ne ajunge,oprim oferta pentru ca e in pierdere pt noi. desi chestia asta trebuia facuta la abonamente,pentru ca eu cred ca majoritatea celor cu cartela prepay din romania si-o incarca rar. Poate aberez,dar ce vreau sa spun in the end e ca desi oferta e supermisto,intr-adevar,nu cred ca o sa fie forever (ma rog...cativa ani) si nici nu cred ca or sa vina cu superoferte din astea f des pe partea de abonamente. In fine...ramane de vazut,oricum,e bine ca s-a creat mai multa concurenta pt vodafone si orange, cred ca oricum tarifele or sa inceapa sa scada
|
| | #249 (permalink) | ||
|
daca faceau oferta la abonamente era un dezastru, foarte putini se bagau! asa ca au luat cea mai buna decizie bagand-o la cartela. Ideea e ca odata ce or sa aiba un numar decent de useri...o sa poata face niste oferte foarte bune si la abonamente... ca deja o sa ai pe cine suna in retea!
| |||
|
| | #250 (permalink) | ||
|
de ce se bagau putini ? eu m-as fi bagat. faceam un abonament cu un telefon aproape gratis si ala eram
|
| | #252 (permalink) | ||
|
Eu sunt pe abonament de peste 3 ani si pare tentanta oferta asta la cartele. Ce vreau eu sa fac: sa-mi cumpar mie si unei alte persoane cate o cartela, platesc vreo 400mii si momentan nu activez optiunea de 3E (din cei 5E), nici cartelele nu cred ca le voi folosi luna asta. Cat timp pot sa pastrez cartelele cu cei 5E fara sa fac nimic? Sa zicem ca vreau sa pun cartelele in telefoane in Mai, pastrez creditul pana atunci si activez atunci optiunea? Merci de lamuriri!
__________________ "Somewhere over the rainbow Bluebirds fly And the dreams that you dare to dream Really do come true..." | |||
|
| | #253 (permalink) | ||
| Quote:
Asa la cartela,nu te legi la cap cu nimic, daca nu iti place/nu esti multumit pur si simplu nu mai incarci ![]() Pe de alta parte daca esti multumit de serviciile lor cand se va termina extraoptiunea o sa fii mult mai tentat sa iti faci abonament la ei | |||
|
| | #254 (permalink) | ||
| Quote:
Nope. Oferta e valabila doar cartelelor activate pana la 31 Martie. Dupa 1 Aprilie nu mai exista optiunea asta pentru a fi activata. | |||
|
| | #255 (permalink) | ||
|
OMG! eu azi dimineata am vazut thread-ul asta ![]() luni o sa fiu la reprezentanta germanos si o sa-mi iau cartela pana atunci am muuuulte lucruri de facutPS: urati-mi "la multi ani" ca implinesc 18 ani maine
__________________ Cumpar Memorie DDR2 ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #256 (permalink) | ||
|
nu merge. quote de la ei de pe sitw Extraopţiunea este oferită promoţional în perioada 2 Martie 2006 - 31 Martie 2006!
|
| | #257 (permalink) | ||
|
am si eu mica nelamurire in legatura cu cartela cosmote pe care am cumparato azi. cat timp are valabilitate creditul? dupa 2 luni ca la orange respectiv connex sau este de 1 an cum zic la ei pe pagina. Stiu ca exista 2 valabilitati si deaiai intreb: 2 luni valabilitate credit+ 1 an valabilitate numar. Multumesc anticipat. | |||
|
| | #258 (permalink) | ||
| Quote:
Super oferta pt segmentul prepay, dar, asa cum s-a mai spus, o vad doar ca pe o lovitura de imagine... Cand vor ajunge sa aibe clienti majori cum au Orange si Vodafone, atunci mai discutam. | |||
|
| | #259 (permalink) | ||
| Quote:
And that rocks! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |