![]() |
| | #2644 (permalink) | ||
|
Unde-i ala de facea pe 'wise guy' si zicea de 1000+1000?
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #2645 (permalink) | ||
| Quote:
Nu este nevoie. Ma gandesc sa imi fac abia prin primavara cand zboara cartela de 2000. Pana atunci ma multumesc cu una dasta mica de 300+300 pe langa aia de 2000.Si posibil un abonament Zapp (sa am numere de la toto operatorii) ![]() Cat despre noua oferta: DEZAMAGITOARE! ![]() darkblack99: S-a dat la fund. Dar si 500 minute sunt arhisuficiente: O viata am si p-aia no vorbesc la telefon. | |||
|
| | #2647 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti | Noua oferta CosmoteLa abonamente
Dupa cum stiti din 4 decembrie va intra in vigoare o noua oferta la Cosmote postpaid.....ca e mai buna sau mai proasta va las pe voi sa decideti "-500 de minute de convorbire catre orice numar COSMOTE si 500 de mesaje scrise catre orice numar COSMOTE -dublul minutelor nationale incluse in abonament in primele 3 luni de contract In plus, toti clientii noi care isi activeaza Christmas EO 500+500 in perioada promotionala (4 - 31 Decembrie 2006) vor beneficia in functie de abonamentul ales de dublul minutelor nationale incluse in abonament in primele 3 luni de contract (prima, a doua si a treia luna). . Perioada de desfasurare a promotiei : 4 Decembrie 2006 - 31 Decembrie 2006. Caracteristici: Oferta de Craciun este disponibila numai la momentul incheierii contractului si numai pentru clientii noi care isi activeaza un abonament COSMOTE impreuna cu extraoptiunea Christmas EO 500+500, in perioada 4 Decembrie 2006 - 31 Decembrie 2006. Abonamentul lunar este de 3 Euro (cu TVA inclus) sau 2,52 Euro (fara TVA). Pentru activarea Christmas EO 500+500 clientul trebuie sa achite in avans taxa lunara pentru 2 luni si anume 6 Euro (cu TVA inclus). Doar noii abonati COSMOTE care isi vor activa Christmas EO 500+500 in perioada promotionala vor beneficia de dublul minutelor nationale incluse in planul tarifar in primele 3 luni de la activare. Minutele nationale duble reprezinta un bonus de care se beneficiaza o singura data la momentul activarii pentru primele trei luni de contract. Extraoptiunea Christmas EO 500+500 trebuie pastrata cel putin trei luni intregi de facturare dupa activarea initiala (activarea extraoptiunii intre datele de facturare, nu va fi considerata ca o luna intreaga de facturare). Abonatii COSMOTE care nu isi activeaza extraoptiunea Christmas EO 500+500 nu vor beneficia de bonusul de minute duble. Acestia vor beneficia numai de minutele incluse in planul tarifar pentru care au optat Cred ca aceia dintre noi care au crezut sau sau asteptat optiunea cu 1000 minute+1000SMS-uri ori sa fie dezamagiti, sau in cazul lui Jijea va rasufla usurat | ||
|
| | #2649 (permalink) | ||
|
pai voi ce credeati? ![]() `Bombele` alea au fost lansate la inceput,sa atraga clienti. Acu baga petarde ![]() Ma rog....si`or fi atins pragul de useri pe care`l tinteau.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #2650 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti |
targetul inca nu si l-au atins....dar nu pot fi mereu super promotii si oferte....haideti sa comparam cu ce au orange-ul si vodafone-ul....ca oricum nu se compara....sau poate ca ne-am obisnuit cu ofertele alea tari si vrem mereu sa fie asa....ceea ce nu se poate la infinit, eu unul ma declar multumit cu cosmote-ul, desi am si abonament si in vodafone OTE-ul primeaza
| ||
|
| | #2652 (permalink) | ||
|
N-o mai dati in balarii, sunt sooper oferte. Pana la urma eu tot vorbesc 500 min/luna, stau pe net si platesc scut 50 lei :| E sooper bine.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #2654 (permalink) | ||
| da,petarde in comparatie cu supermegaultra bombele ce se anuntau pe aici.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #2655 (permalink) | ||
| Quote:
Eu zic ca oferta de la cartele este foarte buna. Totusi fac discriminari. Maicamea are abonament plus obtiunea 300 minute si plateste 6 euro. Astia cu cartele doar 3 euro pe luna. Asta nu e corect! Are idee cineva daca oferta la cartele este "pe viata" sau tot timp de un an cum a fost 2000
__________________ In the absence of any other proof, the thumb alone would convince me of God's existence. Nick anterior: Racu | |||
|
| | #2659 (permalink) | ||
| Lasa ca e bine. Macar iti "merge" ceva. Eu am sunat samnata la 1515. Imi vine mesajul si vad ca desi mai aveam minute nationale aveam si 1,49 euro cost suplimentar. Eu stiam doar de vreo 30 de centi din mesaje. Sun la ei si imi zic ca e o problema si ca nu imi va aparea pe factura. Ei bine de atunci nu imi mai merge cost control.
__________________ In the absence of any other proof, the thumb alone would convince me of God's existence. Nick anterior: Racu | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |