![]() |
| | #261 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 1999 Location: Timisoara |
Ideea ii buna pentru ca oamenii care isi activeaza optiunea devin automat "abonati" in sensul ca in fiecare luna platesc 3 euro. Cel putin ii un venit sigur pt Cosmote. Si in pierdere nu cred ca ies pentru ca nu platesc nici o taxa de interconectare cu alt operator.Singurul cost ii acela de mentenanta a retelei, care daca-i folosita sau nu tot costa. Atunci de ce sa-l suporte daca nu vorbeste nimeni?!. Probabil ca la anul cand expira oferta vor avea un numar suficient de "abonati" aceasta optiune va fi oferita la abonamente. Si o mare parte din oamenii care s-au obisnuit sa vorbeasca in "dusmanie" vor trece la acel abonament. Astfel scapa si de cartelari Last edited by Criller; 03-03-2006 at 18:07.. | ||
|
| | #263 (permalink) | ||
| Quote:
am un noroc chior... o sa-mi iau si o cartela d-asta sa vad cum merge treaba... mi se pare buna oferta, dar tot raman nedumerit. 2000de minute cu un numar sau cu toata reteaua COSMOTE?
__________________ Boo RIDERS ![]() ![]() | |||
|
| | #265 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jul 2004 Location: in corcoduş | Quote:
eu sincer chiar nu pricep ce tip de investitori au cosmote de isi permit sa faca o asa oferta in segmentul prepay, asta daca va tine sau se va sfarsi ca si precedentul operator(cosmorom) pana una alta...eu stau cuminte, ma multumesc cu cnx si oringi, chiar nu vad rostul unei conversatii la telefon fara scop, doar de dragul de a consuma zecile de ore dp cartela | ||
|
| | #266 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #267 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: iasi | Quote:
Newsflash: capitalismu' nu inseamna numai sa tragi de angajat 16 ore pe zi cu 5 zile de concediu pe an. | ||
|
| | #269 (permalink) | ||
| Quote:
la mine cateva minute am activat-o pe 1 martie imediat dupa ora 10... hehehe ce tare sunt... si am prins si ultimul tren pe 28 cu bonusl in fiecare luna timp de 18 luni 2E.... cine a stiut si a speculat... hehehe acum gasesc si multi fraieri ca ce pot sa faca sa vb cu minutele alea... oameni reticienti la nou ... oameni cu idei invechite... bai fratilor voi nu aveti prietene ... ce dreaq le sunati sa isi faca minute sa primeasca si ele bonusul ala de 1 sau 1.5... ce de kkkt... voi ati vazut ce calitate a sunetului net superioara au fata de ceilalti operatori... da le dua dreptate la cei cu ab cu vechime... da ce fratilor voi nu aveti si alte telefoane .. si eu am ab la connex la care nu renunt dar am si vreo 3-4 cartele ... pt fiecare din retea... orange pt wap unlimited cand ma plictisesc pe unde umblu... la connex am o cartela da nu omai incarc nu are rost... o tin ca am 100 de min timp d eun am bine si alea conditionate... si cosmotele cu care vb la greu cu prietena... hehehe nu poate s afac mai nik ... o sun mereu:P
__________________ Catalin | |||
|
| | #271 (permalink) | ||
| Quote:
eee si tu acum .. cine stie... ziceam si eu ca sa am pe cine vb acum in prima faza pana mai conving lumea s aisi cumpere...
__________________ Catalin | |||
|
| | #272 (permalink) | ||
|
unii mai au si alte chestii de facut decat sa vorbeasca in prostie la telefon
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #273 (permalink) | ||
|
daca am telefon blocat in connex trebuie sa il deblochez si o sa imi mearga cartela cosmote?sau trebuie sa am telefon in cosmote?
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #275 (permalink) | ||
|
bebe_unik: Dupa cum spuneam si la telefon, iti trebuie ori unul deblocat, ori unul blocat pe Cosmote. E aceasi chestie. Un telefon deblocat poate functiona pe orice retea din lume (desigur, limitat de prezenta sim-ului si antenei in diferite frecvente, dar aici nu e cazul); un telefon blocat pe o retea nu merge decat in acea retea. Oricum, ce telefon mai ai? --- Ce e nasol la oferta Cosmote e ca tine doar un an, dupa care dispare. S-au invatat bine de la Connex (vezi abonamentele Cent). Ma rog, si eu o sa-mi iau, ca acum am un telefon in plus in casa. Plus ca au tarife la prepay per total mai bune decat cele de la Vodafone/Orange.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #279 (permalink) | ||
|
Dark Reign: Vezi in attach. RE|XX: Credeam ca telefoanele de la ei sunt blocate. Daca nu sunt, e ok pentru noi, nasol pentru ei. Si da, vad multe asemanari intre Cent si asta. Prima ar fi ca amandoua ofertele au fost facute pentru a atrage foarte multi clienti. Si sa nu-mi zici ca nu au reusit.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |