![]() |
| | #2801 (permalink) | ||
| Member Join Date: Dec 2006 | Alegi un abonament Cosmote : Cosmote de 3 euro - 10 minute nationale incluse si 15 eurocenti tarif catre alte retele . Adaugi Extraoptiunea 500 minute + 500 sms in retea = 2,5 euro + TVA Prietenii tai pot sa stea pe cartela , unde au 300 minute + 300 sms , sau pot sa isi faca si ei abonament . Recomand sa iti faci abonamentul de 3 euro la Internity - primesti Nokia 2310 gratuit . | ||
|
| | #2802 (permalink) | ||
| Quote:
prietene daca nu intelegi despre ce vorbesti de ce o mai faci?!? RElXX, vrei sa spui ca cei de la Cosmote au facut un profit extraordina dupa ce au dat 2000 de min cu 3 euro. Cred ca tu habar nu ai ce vb!
__________________ | |||
|
| | #2803 (permalink) | ||
| Member Join Date: Dec 2006 |
@Andy_ACS : - alegi ce abonament Cosmote ti se potriveste http://www.cosmote.ro/ro/pricelist.a...0000&cid=17181 - adaugi extraoptiunea 500+500 ca sa ai din plin minute in retea Sper ca acum am fost mai clar . Poti sa mai intrebi daca mai ai nelamuriri . | ||
|
| | #2805 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #2806 (permalink) | ||
|
intermini, multumesc pentru lamuriri. Eu doresc sa fac abonamentul abia peste 1 luna, asa ca din pacate nu cred ca mai prind optiunea aia cu 500 min + 500 sms. Deci abonament cu 10 min nationale + optiunea de 500+500 ar fi 6 euro cu tot cu tva, din cate vad.... super avantajos. Si la cartelele cosmote cum e, e valabila 1 an si poti primi apeluri in perioada asta, dupa care trebuie sa incarci ? (la fel ca la orange). Merci | |||
|
| | #2807 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2001 Location: Where I live? I-cafe |
nu stiu la orange cum e, dar ultima data valoarea cea mai mica de reincarcare nu-ti prelungea perioada de gratie decat cu 1 luna. la cosmote treaba sta asa: ai cumparat cartela 1 an de zile faci ce vrei, dai numai bipuri daca vrei, apoi o mai incarci cu 3 euro si o mai ai un an de zile timp in care poti fi sunat si ce e cel mai important poti suna. extrapoland se poate spune ca e un abonament la care nu platesti abonament si nu ai minute incluse . Eu tot astept programul ala de fidelizare pentru clientii vechi, ca am 2 abonamente foste cosmorom de 3 ani, poate primesc ceva bunatati la ele .
__________________ Un grec frate cu un dac! | ||
|
| | #2809 (permalink) | ||
| Member Join Date: Dec 2006 | Quote:
La Cosmote incarci cu 3 euro (sau cu cat vrei ) si apoi poti sa suni si sa fi sunat timp de 12 luni . Deci ai valabilitate de 12 luni dupa fiecare reincarcare . http://www.cosmote.ro/ro/Instruction...0000&cid=17399 | ||
|
| | #2810 (permalink) | ||
|
Yup. La Connex ca sa obtii 4 luni trebuie sa reincarci peste 10 dolari (din cate imi amintesc, mi-e lene sa intru pe site). ![]() Iar pentru 4 dolari primesti fix 1 luna de valabilitate. Cosmote chiar ruleaza la capitolul asta.
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #2811 (permalink) | ||
|
Revin si cu asta vreau sa inchei discutia. Clientii cartelei cu 2000 de minute nu trebuie sa fie fidelizati special pt ca nu au facut nimic special. Fidelizare trebuie sa fie si la cartela si la abonament, pt toti clientii la fel. Stiu foarte bine ce inseamna masa critica, pt ca si eu ed cand am ab am convins ceva pers sa aleaga Cosmote, dar nu cred ca trebuie sa primesc ceva in plus fata de ceilalti pt asta. Campania "rev 2000" a fost o campanie de marketing prin care Cosnmote si-a facut un capital de imagine, capital care ia ajutat sa ajunga la 1000000 de clienti. Cei care au luat cartela 2000 la momentul respectiv (si eu puteam sa iau o asemenea cartela, dar asteptat sa vedem ce va fi in continuare si am facut bine) nu au facut altceva decat sa profite de o oferta extraordinara si sa convinga pe altii (ca parca era foarte greu sa convingi pe cineva sa-si ia o cartela la care primeste 2000 de minute gratuite la orice ora cu oricine din retea) ca sa treaca si ei pe Cosmote, gest pe care si eu si voi si altii l-am facut pt a avea cu cine sa vb acele minute sau in cazul unora dintre noi (cazul meu de ex), pe langa primul motiv si simpla "afectiune" fata de verzi. Punct.
__________________ | |||
|
| | #2812 (permalink) | ||
|
lol..nu i am convins sa si ia cu 2000, ca abia gaseai in perioada aia. In concluzie, nu ai dreptate pe de o parte, pt ca primii utilizatori, cei cu 2000 chiar au strans pe langa ei un numar de noi utilizltori.insa ai si dreptate ca nu trebuie facuta discriminare.cei cu 2000 trebuie fidelizati precum toti ceilalti utilizatori. Insa, sunt obisnuit cu discriminari la cosmote. Eu abonat mai vechi platesc 3euro pe 300 min, iar ceilalti platesc tot atat pt 1000min...in fine....cum era ca vodafone sa ma puna sa mi fac un nou abonament ca sa mi activex cent240 sau happy number?! Altfel, sunt singura retea fara cost control si la care trebuie sa sun la clienti pt a mi trimite un mesaj cu info despre factura. Penibil...
| |||
|
| | #2813 (permalink) | ||
|
Cosmote are cost control si acesta se numeste la ei Info Cost. Poate fi activat prin trimiterea unui messaj gol la 1515. Ca sa primesti info despre factura tre sa suni la serv rel cu clientii (1234) si sa ceri activarea acestui serviciu. Deci iarasi se prezinta tot felul de probleme inexistente. Normal, ca numai un cartelar cu 2000 putea .... no offence :d
__________________ | |||
|
| | #2816 (permalink) | ||
|
Tind sa cred ca nu va fi nici o oferta dupa terminarea acesteia. Prea au fost multe oferte. Si nu oferte proaste, ci super oferte in comparatie cu ceea ce a oferit concurenta. Trebuie sa inteleaga si oamenii ca 300 minute + 300 mesaje pentru cartele sau 500 minute + 500 mesaje in Cosmote pentru abonamente sunt extrasuficiente pentru 3 EUR/luna.
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #2819 (permalink) | ||
| Quote:
5 min pana intru in legatura pt a primii info despre factura,chiar daca i am rugat sa ma informeze prin sms. Cost control de unde? Spune "cost suplimentar indisponibil". Si care i faza cu mesajul gol? In loc sa fie ceva simplu, ei complica si mai mult? Iar de imposibilitatea activarii optiunii 500+500 pt vechii abonati ce mai spui? Foarte ok cosmote,nu? Sa nu aud o replica de genul "du te la altii daca nu ti convine". Au telefonie ieftina, e adevarat, dar sa nu fie laudati pt ce nu merita. @jijea tu parca aveai cu 300 min, stiu ca ti ai facut cam cand mi am facut eu, pe la inceputul lui iulie | |||
|
| | #2820 (permalink) | ||
| Member Join Date: Dec 2006 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |