![]() |
| | #2907 (permalink) | ||
|
daca faci o conferinta cu 5 persoane se duc mai repede minutele ce ma enerveaza pe mine cu cartelele astea cu atatea minute, ca o data pe saptamana, cel putin, te mai suna unu din asta , "un taran". care incepe sa isi povesteasca viata, sa zica ca te cunoaste , dupa aia te mai ia si la injuraturi, deh, se plictisesc unde sunt vremurile cand acesti "tarani" dadeau doar bipuri???
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT | |||
|
| | #2911 (permalink) | ||
|
Eu imi public numarul/e, fiindca sunt barbat si nimeni nu e interesat de mine cum ar fii de o femeie, indiferent cum arata aceasta. Nu are legatura cu subiectul homosexualitate. Nu sunt! Asa e lumea. Oricum, in prezent lumea nu mai suna sa intrebe "Ce mai faci?" ci suna doar cand are nevoie de ceva! Cam 2 persoane lunar ma streseaza dar se linistesc repede. Am consumat de 2 ori aproape toate minutele (1900) cam cu 7-10 persoane. In agenda am cam 35 numere de cosmote. Media pana acum este de 1000 de minute lunar. Mai am si cele 230 de minute de la vomafone. Sunt nevoit sa fac aceste manevre fiindca nici o companie nu mi-a oferit posibilitatea de a avea 1000 de minute lunar in orice retea contra sumei de maxim 20 euro. Da, imi place mokangeala si e ceva firesc sa vreau sa vorbesc mult si ieftin.
__________________ | |||
|
| | #2915 (permalink) | ||
| Quote:
Pe mine nu m-a sunat nimeni, dar am prieteni care au fost sunati. | |||
|
| | #2918 (permalink) | ||
|
Nu o mentin, de dimineata am fost la sediul central cosmote si am intrebat de 500+500 si au zis ca mai e pana la 31 ianuarie.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |