Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-03-2006, 22:29   #281 (permalink)
EnhanceD

SpEEdY's Avatar

Phone: Nokia N97& Iphone
Quote:
Originally Posted by CBR
Dark Reign: Vezi in attach.

RE|XX: Credeam ca telefoanele de la ei sunt blocate. Daca nu sunt, e ok pentru noi, nasol pentru ei. Si da, vad multe asemanari intre Cent si asta. Prima ar fi ca amandoua ofertele au fost facute pentru a atrage foarte multi clienti. Si sa nu-mi zici ca nu au reusit.
E valabila 12 luni.. Dar nu zice nimeni ca v-a disparea dupa 12 luni ci poate o sa o poti reactiva pentru urmatoarele 12 luni... (sper)

SpEEdY is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2006, 22:33   #282 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Phone: Nokia E52
SpEEdY: E cu dus si intors... Extraoptiunea se dezactiveaza automat daca nu ai 3 euro pe card, asa ca sincer nu as vedea necesitatea unei anulari dupa 12 luni.

CBR is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2006, 22:36   #283 (permalink)
Registered User

cata8757's Avatar

Quote:
Originally Posted by CBR
Dark Reign: Vezi in attach.

RE|XX: Credeam ca telefoanele de la ei sunt blocate. Daca nu sunt, e ok pentru noi, nasol pentru ei. Si da, vad multe asemanari intre Cent si asta. Prima ar fi ca amandoua ofertele au fost facute pentru a atrage foarte multi clienti. Si sa nu-mi zici ca nu au reusit.

multi nu stiu sa citeasca... pe site-ul lor vor totu mura in gura pe forum:PP

cata8757 is offline    Reply With Quote
Old 03-03-2006, 23:12   #284 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

Quote:
Originally Posted by CBR
eu ma refeream la faptul ca....de la 500 de minute in 2 zile din 7 cu 12,5 dolari si 2000 de minute 7 zile din 7,24/24 cu 3 euro e ceva diferenta...
referitor la extraoptiune...e clar ca nici ei nu s-au hotarat inca...depinde cum o sa mearga treaba...multe se pot intampla intr-un an...

RE|XX is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2006, 00:11   #285 (permalink)
Nick anterior: X-White

wisepiggy's Avatar

Phone: HTC Diamond
m-am dus la sediul principal cosmote din galati si l-am intrebat pe respectivul de acolo :" ce se intampla dupa un an ? Mai pot activa optiunea asta ? Va mai exista ?" Raspunsul lui : " nu stiu , nu se stie peste un an "

wisepiggy is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2006, 01:03   #286 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by X-White
m-am dus la sediul principal cosmote din galati si l-am intrebat pe respectivul de acolo :" ce se intampla dupa un an ? Mai pot activa optiunea asta ? Va mai exista ?" Raspunsul lui : " nu stiu , nu se stie peste un an "
Paste dintr-o discutie din alt loc.

"UN AN E PUTIN ? Intr-un an avem 24 000 minute . In cate generatii primesti asta de la Connex?"
Si nimeni nu a zis ca nu va continua si in anul al 2-lea .

Quote:
Originally Posted by CBR
bebe_unik: Dupa cum spuneam si la telefon, iti trebuie ori unul deblocat, ori unul blocat pe Cosmote.
Cosmote nu blocheaza telefoanele ... deci cuvintele " blocat pe Cosmote " nu au sens.

De pe site Cosmote:

Din dorinţa de promovare continuă a ofertelor sale prin care se diferenţiază pe piaţa românească, COSMOTE România işi ajusteaza identitatea corporativă prin adăugarea culorii galben în materialele sale publicitare.

COSMOTE România, membră a grupului elen Cosmote, s-a lansat pe piaţa românească în Decembrie 2005 cu scopul de a face telefonia mobilă accesibilă tuturor românilor, adoptând viziunea, valorile corporatiste şi filozofia orientată către client ale grupului. COSMOTE România a introdus pe piaţa românească cele mai mici tarife, cel mai avantajos abonament şi cartela cu cel mai mic tarif în orice reţea.

02/03/2006
ÎNCEPE REVOLUŢIA!
COSMOTE lansează 2000 de minute lunar în reţea
pentru numai 3 euro pe lună...

Bucureşti, 2 martie 2006 – Conform promisiunilor sale de a face telefonia mobilă accesibilă tuturor românilor, COSMOTE România lansează astăzi o ofertă revoluţionară pe piaţa romănească, prima extraopţiune cu minute incluse: 2000 de minute lunar către orice număr COSMOTE pentru numai 3 euro pe lună prin Cartela COSMOTE. Această ofertă inovatoare permite atât utilizatorilor noi cât si celor existenţi ai Cartelei COSMOTE să vorbească timp de 2000 de minute (peste 33 de ore) lunar pe o perioadă de 12 luni de la data activării în reţeaua COSMOTE, la orice oră din zi sau noapte, pentru numai 3 euro. Oferta COSMOTE, simplă, structurată şi accesibilă, se adresează in principal segmentului tânăr şi reprezintă o premieră pe piaţa românească: utilizatorii de telefonie mobilă au ocazia de a beneficia pentru prima oară în România de extraopţiunea cu minute incluse pentru servicii cu cartelă preplatită.

Cum să beneficiezi de extraopţiunea 2000 de minute pentru numai 3 euro pe lună în trei paşi simpli:
1: Achiziţionează o Cartelă COSMOTE în perioada ofertei 2 – 31 martie 2006, de la oricare din cele 9.000 de puncte de vânzare la nivel naţional, inclusiv prin reţelele Germanos, Romtelecom si COSMOTE.
2: Activează extraopţiunea 2000 de minute printr-un SMS sau apel catre ‘2000’ (3 euro vor fi automat reţinuti din creditul cartelei) în perioada 2 – 31 martie 2006
3: Vorbeşte cu prietenii sau familia timp de 2000 minute (peste 33 de ore) lunar către orice număr COSMOTE, la orice ora. Extraopţiunea va fi reactivată automat în fiecare lună, timp de 1 an de la prima activare, pentru numai 3 euro pe lună.

Extraopţiunea 2000 de minute pe lună este o soluţie care vine in completarea ofertei existente de 100 mesaje SMS lunar pentru numai 1.5 euro pentru Cartela COSMOTE.

“COSMOTE Romania işi respectă promisiunile fată de consumatorii români de a face telefonia mobilă accesibilă tuturor prin oferirea de soluţii unice precum extraopţiunea 2000 de minute. Aceasta este prima dintr-o serie de oferte dezvoltate conform cerinţelor consumatorilor pe care COSMOTE Romania le va lansa anul acesta,” a spus Costas Kapetanopoulos, Director de Marketing si Comunicare al COSMOTE Romania.

"COSMOTE Romania este lider pe piaţa de telecomunicaţii mobile in ceea ce priveşte servicii inovatoare de calitate. Suntem aici sa schimbăm perspectiva comunicarii in avantajul consumatorilor, oferindu-le acestora servicii competitive la cele mai accesibile preturi," a adăugat Nikolaos Tsolas, Director General al COSMOTE Romania.

Last edited by boger; 04-03-2006 at 02:08..

boger is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2006, 01:31   #287 (permalink)
suk
Registered User

suk's Avatar

mi se par tari oamenii....adik ma rog dupa un an nu se stie ce se intampla...dar pana una alta..Cosmote parca nu suna rau

suk is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2006, 08:59   #288 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Phone: Nokia E52
RE|XX: Normal ca e o diferenta, nu a zis nimeni ca nu e, dar principiul pe care functioneaza aceste oferte este asemanator.

CBR is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2006, 09:26   #289 (permalink)
Veveroi

jijea's Avatar

Hai ca e super tare Cosmote, merge super bine. L-am testat deja destul de mult si pot sa zic ca-s multumit.

jijea is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2006, 10:26   #290 (permalink)
Registered User

deja am consumat din cele 2000 de minute si am din ce in ce mai multi prieteni care isi cumpara cartele...e prea frumoasa oferta ca sa o pierdem

lucianteo6 is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2006, 12:01   #291 (permalink)
Registered User

Eu m-am dus ieri cu prietena si ne-am luat 2 cartele. Eram impreuna cu un coleg de serviciu care a luat si el 2 cartele pentru el si prietena. Asta dupa ce dimineata un alt coleg de-al nostru a venit cu cartela deja activata si mai avem un cosmotist mai vechi. Pe seara am vorbit cu un preten la telefon, i-am zis de oferta, pana sa ajunga acasa avea si el cartela. Uite cum intr-o singura zi am adunat 6 numere cosmo, dintre care 5 noi noute.

remics is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2006, 12:29   #292 (permalink)

wisepiggy's Avatar

si eu am vb cam 180 de min din cele 2000 si sunt foarte multumit . Nu se intrerupe , calitatea sunetului e foarte buna . Ce sa mai nu imi pare rau ca am trecut pe cosmote

Old 04-03-2006, 12:59   #293 (permalink)
EnhanceD

SpEEdY's Avatar

Phone: Nokia N97& Iphone
Quote:
Originally Posted by X-White
si eu am vb cam 180 de min din cele 2000 si sunt foarte multumit . Nu se intrerupe , calitatea sunetului e foarte buna . Ce sa mai nu imi pare rau ca am trecut pe cosmote
Apropo.. Ai incercat sa vb mai mult de 1 h cu cineva? Se intrerupe dupa o ora automat cum face in celelalte retele?

SpEEdY is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2006, 13:15   #294 (permalink)
Veveroi

jijea's Avatar

Nu. La mine nu s-a intrerupt.

jijea is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2006, 13:20   #295 (permalink)
sunt celebru

prezicatoru's Avatar

voi cum verificati cate minute mai aveti disponibile pentru ca eu habar nu am. Daca sun la *134# sau la 134 imi spune ca mai am 2 euro si atat

prezicatoru is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2006, 13:27   #296 (permalink)
Registered User

Este foarte simplu :

Suni la 134 apesi 4 si ulterior 1, iar un glas cristalin iti va zice cate minute mai ai!

E fara limita cartela asta pot vorbi de sting!

ardeigheorghe is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2006, 13:33   #297 (permalink)
sunt celebru

prezicatoru's Avatar

ardeigheorghe nu megre solutia ta cel putin la mine. Nu am cum sa dau optiunea 4 pentru ca domnisoara imi spune ce credit mai am si apoi... la revedere

prezicatoru is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2006, 14:06   #298 (permalink)
Registered User

anetea's Avatar

Quote:
Originally Posted by prezicatoru
ardeigheorghe nu megre solutia ta cel putin la mine. Nu am cum sa dau optiunea 4 pentru ca domnisoara imi spune ce credit mai am si apoi... la revedere
corect este suni la 133 apesi 4 si ulterior 1

Aurel

anetea is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2006, 14:16   #299 (permalink)
ps

ps's Avatar

Pacat ca euforia va tine doar un an. Sau dupa un an treceti iar pe connex si orange?

ps is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2006, 14:21   #300 (permalink)

wisepiggy's Avatar

nu . intr-un un an vor aparea alte oferte .

Nu am vb mai mult de o ora .

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules