![]() |
| | #281 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #282 (permalink) | ||
|
SpEEdY: E cu dus si intors... Extraoptiunea se dezactiveaza automat daca nu ai 3 euro pe card, asa ca sincer nu as vedea necesitatea unei anulari dupa 12 luni.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #283 (permalink) | ||
| Quote:
multi nu stiu sa citeasca... pe site-ul lor vor totu mura in gura pe forum:PP
__________________ Catalin | |||
|
| | #284 (permalink) | ||
| Quote:
referitor la extraoptiune...e clar ca nici ei nu s-au hotarat inca...depinde cum o sa mearga treaba...multe se pot intampla intr-un an... | |||
|
| | #286 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Quote:
"UN AN E PUTIN ? Intr-un an avem 24 000 minute . In cate generatii primesti asta de la Connex?" Si nimeni nu a zis ca nu va continua si in anul al 2-lea . Quote:
De pe site Cosmote: Din dorinţa de promovare continuă a ofertelor sale prin care se diferenţiază pe piaţa românească, COSMOTE România işi ajusteaza identitatea corporativă prin adăugarea culorii galben în materialele sale publicitare. COSMOTE România, membră a grupului elen Cosmote, s-a lansat pe piaţa românească în Decembrie 2005 cu scopul de a face telefonia mobilă accesibilă tuturor românilor, adoptând viziunea, valorile corporatiste şi filozofia orientată către client ale grupului. COSMOTE România a introdus pe piaţa românească cele mai mici tarife, cel mai avantajos abonament şi cartela cu cel mai mic tarif în orice reţea. 02/03/2006 ÎNCEPE REVOLUŢIA! COSMOTE lansează 2000 de minute lunar în reţea pentru numai 3 euro pe lună... Bucureşti, 2 martie 2006 – Conform promisiunilor sale de a face telefonia mobilă accesibilă tuturor românilor, COSMOTE România lansează astăzi o ofertă revoluţionară pe piaţa romănească, prima extraopţiune cu minute incluse: 2000 de minute lunar către orice număr COSMOTE pentru numai 3 euro pe lună prin Cartela COSMOTE. Această ofertă inovatoare permite atât utilizatorilor noi cât si celor existenţi ai Cartelei COSMOTE să vorbească timp de 2000 de minute (peste 33 de ore) lunar pe o perioadă de 12 luni de la data activării în reţeaua COSMOTE, la orice oră din zi sau noapte, pentru numai 3 euro. Oferta COSMOTE, simplă, structurată şi accesibilă, se adresează in principal segmentului tânăr şi reprezintă o premieră pe piaţa românească: utilizatorii de telefonie mobilă au ocazia de a beneficia pentru prima oară în România de extraopţiunea cu minute incluse pentru servicii cu cartelă preplatită. Cum să beneficiezi de extraopţiunea 2000 de minute pentru numai 3 euro pe lună în trei paşi simpli: 1: Achiziţionează o Cartelă COSMOTE în perioada ofertei 2 – 31 martie 2006, de la oricare din cele 9.000 de puncte de vânzare la nivel naţional, inclusiv prin reţelele Germanos, Romtelecom si COSMOTE. 2: Activează extraopţiunea 2000 de minute printr-un SMS sau apel catre ‘2000’ (3 euro vor fi automat reţinuti din creditul cartelei) în perioada 2 – 31 martie 2006 3: Vorbeşte cu prietenii sau familia timp de 2000 minute (peste 33 de ore) lunar către orice număr COSMOTE, la orice ora. Extraopţiunea va fi reactivată automat în fiecare lună, timp de 1 an de la prima activare, pentru numai 3 euro pe lună. Extraopţiunea 2000 de minute pe lună este o soluţie care vine in completarea ofertei existente de 100 mesaje SMS lunar pentru numai 1.5 euro pentru Cartela COSMOTE. “COSMOTE Romania işi respectă promisiunile fată de consumatorii români de a face telefonia mobilă accesibilă tuturor prin oferirea de soluţii unice precum extraopţiunea 2000 de minute. Aceasta este prima dintr-o serie de oferte dezvoltate conform cerinţelor consumatorilor pe care COSMOTE Romania le va lansa anul acesta,” a spus Costas Kapetanopoulos, Director de Marketing si Comunicare al COSMOTE Romania. "COSMOTE Romania este lider pe piaţa de telecomunicaţii mobile in ceea ce priveşte servicii inovatoare de calitate. Suntem aici sa schimbăm perspectiva comunicarii in avantajul consumatorilor, oferindu-le acestora servicii competitive la cele mai accesibile preturi," a adăugat Nikolaos Tsolas, Director General al COSMOTE Romania. Last edited by boger; 04-03-2006 at 02:08.. | ||
|
| | #288 (permalink) | ||
|
RE|XX: Normal ca e o diferenta, nu a zis nimeni ca nu e, dar principiul pe care functioneaza aceste oferte este asemanator.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #291 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: Bucuresti |
Eu m-am dus ieri cu prietena si ne-am luat 2 cartele. Eram impreuna cu un coleg de serviciu care a luat si el 2 cartele pentru el si prietena. Asta dupa ce dimineata un alt coleg de-al nostru a venit cu cartela deja activata si mai avem un cosmotist mai vechi. Pe seara am vorbit cu un preten la telefon, i-am zis de oferta, pana sa ajunga acasa avea si el cartela. Uite cum intr-o singura zi am adunat 6 numere cosmo, dintre care 5 noi noute.
__________________ Your Signature: | ||
|
| | #293 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |