![]() |
| | #301 (permalink) | ||
|
ps: Cine renunta la Vodafone? Eu mi-am luat Cosmote doar pentru ca mai am un telefon care nu-l folosesc prin casa.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #302 (permalink) | ||
|
CBR exact . Eu mai am un abonament pe Orange iar pe al doilea telefon aveam o cartele prepaid orange care acum am schimbat-o cu una cosmote . E mult mai buna afacerea . Nu zice nimeni sa renunti la vodafone si orange . Doar ca oferta (mai ales pt al doilea telefon) este irezistibila. | |||
|
| | #303 (permalink) | ||
| ps, nu ai de unde sa stii ca va tine doar 1 an. Au zis ca timp de 1 an o reactiveaza ei automat, luna de luna. Eu sper sa tina mai mult de atat. Oricum, nu sunt inca sigur daca sa imi inchid Centul 500 pe care il am. O sa ma mai gandesc. Si la mine tot al doilea telefon este. Imi pare rau ca nu pot sa imi pun pe 6630 cartela Cosmote, este blocat pe Connex
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #304 (permalink) | ||
|
jijea: Sa nu faci prostia sa-l inchizi! Tine Centul, ala macar e un abonament sigur. Pe langa asta... Cine stie ce replica or sa dea Vodafone/Orange.
|
| | #305 (permalink) | ||
|
Nu cred ca pot veni cu ceva mai bun de atat. Eu sunt multumit ca pot sa vorbesc cu ea fara sa ma mai uit la ceas. Totusi 500 de minute in weekend nu erau foarte multe, iar in timpul saptamanii foloseam si o cartela, la fel ca si ea... Destul de multi bani aruncati ![]() Acum putem sa ne cumparam haine de banii pe care ii economisim lunar
|
| | #306 (permalink) | ||
| Quote:
Simplu.
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #307 (permalink) | ||
| Quote:
e,nu. vodafone si orange sunt companii mai mari decat cosmote,isi permit sa vina cu chestii din astea `bomba` trebuie doar sa vor
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #308 (permalink) | ||
| Bogotta, din cate stiu eu, o astfel de decodare ma costa peste 1 mil de lei. Mai bine imi cumpar un 6100 sh sau un telefon din gama asta (6610, 7210 etc.) si il dau la schimb cu actualul telefon pe care sta Cosmoteul, un Siemens C60. Dark Reign, atunci asteptam ofensiva Vodafone - Orange.
|
| | #310 (permalink) | ||
|
who cares about grecia? grecia are 10 mil de locuitori din cate stiu. si oricum acolo cosmote e operator local
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #311 (permalink) | ||
|
X-White: Dupa cum spune si Dark, in Grecia Cosmote e operator local, deci e normal sa aiba mai multi clienti. Nu e deloc relevant. Daca e sa luam in calcul toata Europa, treburile stau cam asa: Vodafone > Orange > Cosmote. Pe langa asta, crede-ma pe cuvand, stiu sigur, Vodafone si Orange au infrastructura mult mai avansata decat cea de la Cosmote. Au fost bagati mult mai multi bani. Faza e ca (momentan) nu era profitabil pentru nici una din firme (Vodafone/Orange) sa iasa la rampa cu o oferta de genul asta, atata timp cat nu exista un monopol si fiecare aveau ~50% din piata.
|
| | #312 (permalink) | ||
|
CBR : Eu cred ca cele 2 companii pot sa ofere optiune mai bune decat aceasta dar nu vor pentru ca au clienti. Totusi cand vor vedea ca oamenii vor migra catre cosmote probabil ca vor scoate ceva asemanator . Doar daca te gandesti ca pot dar nu vor te faci sa ii parasesti . In final cei care vor avea de castigat suntem tot noi | |||
|
| | #314 (permalink) | ||
|
X-White & jijea: Aici sunt de acord.
|
| | #316 (permalink) | ||
|
boger: Inca un post inutil/offtopic si incepi sa iei warn.
|
| | #317 (permalink) | ||
|
vodafone si orange ar trebui sa vina cu oferte foarte bune pentru cei ce au deja abonament/cartela la ei. Daca o sa-i neglijeze ca si pana acum cu mizerii de genul 20/30 de minute pe luna in retea o sa si-o ia in barba. E prea devreme sa faci pronosticuri...oricum ei nici nu au nevoie sa vina cu ceva mai tare decat cosmote pentru ca au deja useri .Eu unul daca nu vine connexu cu ceva tentant pana in iunie cand se face anul inchid abonamentul. | |||
|
| | #318 (permalink) | ||
|
Eu astept oferta de fidelizare de la Cosmote, tata are Cosmorom de 3 ani si ar trebui sa primeasca ceva bun. Poate ii dau doua telefoane la preturi mai mici, daca tot au inceput o campanie de castigare de clienti. Sper sa ii trateze bine si pe clientii vechi, el e acum cam suparat ca la abonamentul lui (din vechea oferta) - cel de 9 dolari - nu are inca nici o facilitate asemanatoare cu cea a cartelei mele
|
| | #319 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #320 (permalink) | ||
|
jijea eu zic sa astepte nu se stie in cateva luni ce oferta vor baga la abonamente .
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |