![]() |
| | #3202 (permalink) | ||
|
indiferent cand se lanseaza probabil ca va fi un serviciu de slaba calitate. ps: postez de pe ip cosmote
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #3203 (permalink) | ||
|
Zgomotele in timpul convorbirii, nu sunt foarte dese, dar uneori devin enervante, sunt parca niste interferente cu alte dispozitive electronice ... ciudat, la inceput, nu se auzeau. Semnalul este multumitor, dar nu in zona unde stau eu [titan], in casa dak vorbesc, se aude uneori cu intreruperi si vocea parca devine robotizata, dar in rest, pentru banii astia, este super ok . Long live comsote !
| |||
|
| | #3207 (permalink) | ||
| Quote:
Trimiti sms gol la 1515 de pe abomnament Cosmote. Servicul da date ambigue si nu functioneaza foarte bine. Mai poti suna la 1234 si sa ceri detalii despre cate minute mai ai. Niciodata si am si cartela 2000 si abonament Cosmote.
__________________ | |||
|
| | #3208 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #3211 (permalink) | ||
| ma....eu mi am activat cartela cam pe 15martie.....deci pe 15 fac un an....dar intr o luna nu mi am mai activat o si astfel mie mi expira in fiecare luna pe 8....deci eu pot sa mi activez eo ultima data pe 8 martie....de asta te tot contrazic....si in situatia mea probabil mai sunt
__________________ | |||
|
| | #3212 (permalink) | ||
|
pai eu exact asta zic ca tu n-o sa mai poti activa pe 8 martie! nu stiu treaba asta sigur, dar asa banuiesc. pentru ca daca s-ar numara cele 12 luni ca numar de luni in care EO a fost activa si nu pur si simplu calendaristic...s-ar putea ajunge in situatii f ciudate in care sa fie oameni care sa poata folosi tot 2007 EO 2000 | |||
|
| | #3217 (permalink) | ||
| Member Join Date: Dec 2006 | Quote:
Asa e setat din centrala . | ||
|
| | #3218 (permalink) | ||
|
Bai frate, deja sunt ![]() pe mizeria asta de Cosmote. Am un telefon Motorola V3X, luat nou nout acu' o luna jumate' nu sa zici ca-i panarama, locuiesc in centru, am semnal full. Uneori, cam la 2 zile cand MA SUNA cineva la mine suna ca si cum as primi bip, iar persoanele respective imi spun ca ma suna si nu raspund. Ce mm de retea la pamant are? Platesc gunoi.
|
| | #3219 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Einstein a spus:doar doua lucruri sunt infinite Universul si Prostia Ym: jockerul2003 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |