Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 06-02-2007, 20:31   #3201 (permalink)
Registered User

nsec's Avatar

Quote:
Originally Posted by GaGauTa View Post
yes, we do... sau poate o luam si noi pe ghicite )
we ? care we ?
ce te face sa crezi ca eu nu stiu data de lansare ? anyway am impresia ca cineva crede ca a reusit o mare performanta cu implementarea acestui serviciu. for the record: era prevazut sa se lanseze intr-o cu totul alta zi. bafta

nsec is offline    Reply With Quote
Old 06-02-2007, 20:55   #3202 (permalink)
Tatal tau

Bimm3r's Avatar

indiferent cand se lanseaza probabil ca va fi un serviciu de slaba calitate. ps: postez de pe ip cosmote
All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face!

Bimm3r is offline    Reply With Quote
Old 06-02-2007, 21:01   #3203 (permalink)
Registered User

krisss's Avatar

Zgomotele in timpul convorbirii, nu sunt foarte dese, dar uneori devin enervante, sunt parca niste interferente cu alte dispozitive electronice ... ciudat, la inceput, nu se auzeau. Semnalul este multumitor, dar nu in zona unde stau eu [titan], in casa dak vorbesc, se aude uneori cu intreruperi si vocea parca devine robotizata, dar in rest, pentru banii astia, este super ok . Long live comsote !

krisss is offline    Reply With Quote
Old 06-02-2007, 21:05   #3204 (permalink)
Registered User

Care era numarul la care puteai sa afli cate minute mai ai? (cele nationale si cele din extraoptiuni)

sorigen is offline    Send Message via Google Talk to sorigen Reply With Quote
Old 06-02-2007, 21:41   #3205 (permalink)
Junior Moderator

Nekrataal's Avatar

De cateva zile bune cand cineva vrea sa imi trimita un mesaj ii zice: Mesajul nu a putut fi trimis. Incearca mai tarziu. A mai patit si altcineva asa? WTF nici macar un amarat de sms nu poate reteaua sa care? ((( Ce o avea?

Nekrataal is offline    Reply With Quote
Old 06-02-2007, 21:44   #3206 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Nekrataal View Post
De cateva zile bune cand cineva vrea sa imi trimita un mesaj ii zice: Mesajul nu a putut fi trimis. Incearca mai tarziu. A mai patit si altcineva asa? WTF nici macar un amarat de sms nu poate reteaua sa care? ((( Ce o avea?
o fi vreo conspiratie ceva....

GaGauTa is offline    Reply With Quote
Old 06-02-2007, 21:59   #3207 (permalink)
0766361362

ak2000's Avatar

Phone: Nokia E51 si Nokia 6230i
Quote:
Originally Posted by sorigen View Post
Care era numarul la care puteai sa afli cate minute mai ai? (cele nationale si cele din extraoptiuni)
Suni la 133 la cartela Cosmote.
Trimiti sms gol la 1515 de pe abomnament Cosmote. Servicul da date ambigue si nu functioneaza foarte bine. Mai poti suna la 1234 si sa ceri detalii despre cate minute mai ai.
Quote:
Niciodata si am si cartela 2000 si abonament Cosmote.

ak2000 is online now    Send Message via Google Talk to ak2000 Send Message via Xfire to ak2000 Reply With Quote
Old 06-02-2007, 22:17   #3208 (permalink)
Tatal tau

Bimm3r's Avatar

Quote:
Da, o tot patesc eu. Din ce in ce mai prost merge reteaua asta. Dezamagitor, inteleg ca platesc putin, dar nu vreau nici sa platesc banii astia pe gunoi. Cred ca o sa-mi cedez abonamentul si raman cu Vodafone.
All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face!

Old 06-02-2007, 22:27   #3209 (permalink)
il Dottore

coldone's Avatar

Phone: Iphone 3GS, SonyEricsson W995
Quote:
Originally Posted by RE|XX View Post
coldone, ce nu intelegi? nu se fac 12 luni in martie?
tu ai spus ca logic e ca 28 feb sa fie ultima zi cand se poate activa eo.....

coldone is offline    Reply With Quote
Old 06-02-2007, 22:36   #3210 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

am spus ca teoretic 28 februarie e ultima zi cand mai poti prelungi cu o luna EO...sa fac un desen ceva?

Super caterinca reclama la mms

RE|XX is offline    Reply With Quote
Old 07-02-2007, 00:32   #3211 (permalink)
il Dottore

coldone's Avatar

Phone: Iphone 3GS, SonyEricsson W995
Quote:
Originally Posted by RE|XX View Post
am spus ca teoretic 28 februarie e ultima zi cand mai poti prelungi cu o luna EO...sa fac un desen ceva?

Super caterinca reclama la mms
ma....eu mi am activat cartela cam pe 15martie.....deci pe 15 fac un an....dar intr o luna nu mi am mai activat o si astfel mie mi expira in fiecare luna pe 8....deci eu pot sa mi activez eo ultima data pe 8 martie....de asta te tot contrazic....si in situatia mea probabil mai sunt

coldone is offline    Reply With Quote
Old 07-02-2007, 02:05   #3212 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

pai eu exact asta zic ca tu n-o sa mai poti activa pe 8 martie! nu stiu treaba asta sigur, dar asa banuiesc. pentru ca daca s-ar numara cele 12 luni ca numar de luni in care EO a fost activa si nu pur si simplu calendaristic...s-ar putea ajunge in situatii f ciudate in care sa fie oameni care sa poata folosi tot 2007 EO 2000

RE|XX is offline    Reply With Quote
Old 07-02-2007, 10:56   #3213 (permalink)
Registered User

Mendex's Avatar

si mie mi s-a intamplat sa nu pot trimite mesaje, imi da expediere nereusita, dar daca incerc peste 5 minute ,merge

Mendex is offline    Reply With Quote
Old 07-02-2007, 11:49   #3214 (permalink)
Member

Quote:
Originally Posted by Mendex View Post
si mie mi s-a intamplat sa nu pot trimite mesaje, imi da expediere nereusita, dar daca incerc peste 5 minute ,merge
Si la mine . Cred ca are legatura cu lansarea mms de maine .

intermini is offline    Reply With Quote
Old 07-02-2007, 14:48   #3215 (permalink)
Nick anterior: dj_vasile

Thumbs down

problema cu smsurile o am si eu.sper sa se rezolve

IrezuVasile is offline    Reply With Quote
Old 07-02-2007, 23:20   #3216 (permalink)
Registered User

krisss's Avatar

am un motorola v360 ... si cand fac conferinta, cei cu care vorbesc aud niste beep-uri in difuzor o data cam la 4-5 secunde ... intrebarea mea este : cauza este de la retea, sau de la telefon ?!

krisss is offline    Reply With Quote
Old 07-02-2007, 23:40   #3217 (permalink)
Member

Quote:
Originally Posted by krisss View Post
am un motorola v360 ... si cand fac conferinta, cei cu care vorbesc aud niste beep-uri in difuzor o data cam la 4-5 secunde ... intrebarea mea este : cauza este de la retea, sau de la telefon ?!
Asa e normal sa se auda. Respectivele bipuri te intentioneaza ca mai e si altcineva pe linie .

Asa e setat din centrala .

intermini is offline    Reply With Quote
Old 08-02-2007, 11:40   #3218 (permalink)
Tatal tau

Bimm3r's Avatar

Cool

Bai frate, deja sunt pe mizeria asta de Cosmote. Am un telefon Motorola V3X, luat nou nout acu' o luna jumate' nu sa zici ca-i panarama, locuiesc in centru, am semnal full. Uneori, cam la 2 zile cand MA SUNA cineva la mine suna ca si cum as primi bip, iar persoanele respective imi spun ca ma suna si nu raspund. Ce mm de retea la pamant are? Platesc gunoi.

Old 08-02-2007, 12:09   #3219 (permalink)
Registered User

Jockerul's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bimm3r View Post
Bai frate, deja sunt pe mizeria asta de Cosmote. Am un telefon Motorola V3X, luat nou nout acu' o luna jumate' nu sa zici ca-i panarama, locuiesc in centru, am semnal full. Uneori, cam la 2 zile cand MA SUNA cineva la mine suna ca si cum as primi bip, iar persoanele respective imi spun ca ma suna si nu raspund. Ce mm de retea la pamant are? Platesc gunoi.
Aceeasi problema si la mine...numai k,mai grav...la mine nici nu suna tel!!!

Ym: jockerul2003

Jockerul is offline    Reply With Quote
Old 08-02-2007, 13:36   #3220 (permalink)
ateu

Colonelu''s Avatar

Phone: BlackBerry 8900
mms feedback?

ps:
sms cu "a mms" la 1234 pentru activare
sms gol la 667 pentru setari OTA

Colonelu' is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools