![]() |
| | #3341 (permalink) | ||
|
Ma gandesc serios sa imi fac un abonament 60 la cosmote. Vad ca parerile sunt impartite .In Constanta sunt probleme de retea ca in Bucuresti? Mi-as lua si un telefon daca tot fac abonamentul dar astia nu prea au super mega oferte la telefoane mai bune.Internity parca e cel mai mare partener al lor..dar si la aia saracie maxima..
__________________ Pe langa subiect la fel ca un atribut © C.T.C. | |||
|
| | #3342 (permalink) | ||
| Member Join Date: Dec 2006 | Stimate domn , eu am zis exact inversul , ai grave probleme cu vederea . NU i-am ridicat in slavi ... am zis doar ca la mine se aude bine . Si nici nu sunt un client MEGA multumit ... am atatea posturi in care ii critic pentru felul in care merge INfo cost . Quote:
- Internity , germanos ... au o gramada de telefoane . http://www.internity.ro/ http://www.internity.ro/?pag=producatori_mobile Last edited by intermini; 22-02-2007 at 01:31.. | ||
|
| | #3343 (permalink) | ||
| ai dreptate ca i ai criticat pt info cost....dar tot timpul cand cineva spune ca nu merge bine reteaua, sari tu si spui ca tie ti merge perfect. PAI DACA LA MINE SI N ALTE N LOCURI NU MERGE! Ce ma intereseaza pe mine ca la tine merge? Poate esti singurul utilizator cosmote din zona ta, ce stiu eu.....chiar nu ma intereseaza....du te de ex in regie si incearca sa dai un telefon!sa nu mai spun ca acolo, in unele locuri abia e semnal (mai exact prin spate la max)
__________________ | |||
|
| | #3344 (permalink) | ||
| Quote:
Merge INFECT, care e departe de perfect. Ce trebuie sa sun de 3-4 ori sa prin un apel nenorocit Quote:
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #3345 (permalink) | ||
|
ca sa treaca timpu mai repede pana plec la munca ..am studiat si oferta portocalie..aiurea..de banii aia(14 euro) care i-as da la orange pt 60 min nationale..imi iau 60 min nationale+500 in retea+gprs la cosmote.deci total neavantajos
__________________ Pe langa subiect la fel ca un atribut © C.T.C. | |||
|
| | #3346 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
Ieri a fost cazuta reteaua la Cosmote la Constanta pentru vreo maxim 2 ore dar a revenit.Chiar si cu aceste caderi personal ma declar foarte multumit de serviciul Cosmote.Am Connex din 1998 dar niciodata nu am fost atat de multumit precum sunt de Comotelul meu cu 2000 minute.Concluzia mea este ca degeaba ai mobil si merge reteaua daca nu vorbesti cu el la un pret convenabil.Ponderea facturii la telefonie in bugetul unei familii cu venituri medii nu trebuie sa depaseasca 2% altfel se transforma din necesitate in lux ceea ce nu este in acord cu standardele tehnologice ale lumii in care traim!
| ||
|
| | #3348 (permalink) | ||
|
La fel si la mine. Pana acum vreo luna lucram undeva pe langa Semanatoarea. Nu aveam semnal si din cauza asta erau zgomotele alea. Nu am treaba cu Regia (adica caminele) dar am auzit la multi ca acolo nu ar fi semnal. Stau in Titan (semnal perfect) si acum lucrez in Bucuretii Noi (la fel semnal perfect) Nu se mai aud zgomote. Mesajele merg aproape din prima si nu am mai vazut de o gramada de timp network bussy. Merg fercvent la Brasov (loc de bastina) si pe drum am semnal. Fac drumentii montane si iarasi e semnal. In plus e ieftin. Ce vreti mai mult? Probabil nici ei nu stiu. | |||
|
| | #3352 (permalink) | ||
|
nu, reixx e dezamagit, la fel cum sunt si eu. am vorbit un an de zile fara sa ne uitam cate minute mai avem si fara sa ne uitam la cheltuieli, pentru ca in final, sa ne amestece cu toti ce si-au activat in decembrie EO300......imi va veni foarte greu sa reduc convorbirile de la 1300+ minute pe luna la 300+300.....am doua cartele cu EO300. ce inseamna ca revolutia continua?sa ne dea 300 de minute?extraoptiunea 300 e ok, mai buna decat orice la concurenta, dar e aiurea in comparatie cu cea de 2000...am impresia ca se impute treaba pe la cosmote si multi o sa revina la vechile voda+oranj -------------------- Editare ulterioară -------------------- si faza cu pierdutul urmei....e adevarat si eu as fi vrut sa ma evidentiez cu ceva prin faptul ca am avut incredere in cosmote de la inceput si le-am platit niste servicii timp de un an, in loc sa platesc alti operatori.ca de luna viitoare ma voi amesteca printre zecile de mii de tarani care si-au luat cartela cu EO300....ma deranjeaza. dar asta e.... Last edited by someone_else; 22-02-2007 at 14:18.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3353 (permalink) | ||
|
exista doua tipuri de vorbitori la telefon 1. cei care vorbesc atunci cand au nevoie si cat au nevoie 2. acei care vorbesc sa se afle in treaba si sa termine minutele ce le revin lor(cel putin asa cred ei) categoria 1. ii doare la banana in ce retea suna la ce ora suna si cate zeci sute mii de minute vorbesc, indiferent dacai pe banii firmei sau pe banii lui personali, idea e ca nu are timp sa trimita io stiu ce smsuri si nu are timp sa astepte ora 17 sa poata dea telefon si deasemnea nu il intereseaza cost controlul foarte mult ca oricum e aiurea la orice retea categoria 2. sunt acei oameni care daca au ceva de comunicat prefera sa dea un bip sau sa trimita un sms asta in cazu in care cu cine vrea sa vb nu e in reteaua lui, iar de sunat suna numai daca "arde", iar daca persoana cu care vrea sa vb e in reteaua lui are grija sa sune numai dupa orele de varf si cand e cat se poate de ieftin. in principiu la telefon iara nu prea are nimic de comunicat categoria 1 de oameni e foarte multumita de serviciile cosmote chiar si zapp si alte retele si nu prea il intereseaza zece mii de extraoptiuni si de alte porcarii important e sa poata vb cand are nevoie categoria 2 nu e nici o data multumita de nici un serviciu al nici unei retele, ba chiar din pura stupizenie nu vede ofertele capcana de genu vodafone vorbesti 100 de minute dupa nu stiu ce ora si te mai costa si nu stiu cat, sau ca trebuie sa alimenteze cartela cu minim 3 euro pe luna numai ca sa poata da bip, foloseste cost controlul dupa fiecare minut de convorbire ca sa vada sigur ca nu la taxat operatorul cu o secunda mai mult etc etc etc evident mai exista si categoria 3 oameni "indragostiti" care fac teleconferinta la telefon si pt ei conteaza numai minutele sa fie cat mai ieftin or mai fi poate si alte categorii cu mici diferente unu paote mai vrea un mms unu poate mai vrea un gprs unu poate mai vrea 3g etc etc problema e ca atat categoria 1 cat si categoria 2 de vorbitori platesc cam aceasi suma de bani catre operatorii de telefonie mobila, iar unii vorbesc ca au ce vorbii iar altii vorbesc ca sa consume toate extraoptiunile ca sa nu iasa in pierdere luna acea, chiar daca nu ar avea nimic de comunicat. mai exista un aspect neglijat de foarte multa lume, cu totii platim o taxa lunara catre un operator 2 3 etc. taxa acea constitutie abonamentul sau taxa de reincarcare a acartelei pt a fi activa. va propun sa faceti un calcul pe 5 ani de zile intrun tabel exel si sa constatati singuri care este reteaua cea mai ieftina si care sunt avantajele si dezavantajele fiecarei retele. veti fi uimiti cine iese ca cea mai ieftina retea si cu cate sute, chiar si mii de euro (cu care se pot cumpara o gramada de chestii nu arucna pe telefonie mobila) este mai ieftina reteaua nenorocitilor astia de greci. PS: in strainatate e ceva normal sa nu ai semnal peste tot la mobil, in RO este inacceptabil sa nu ai domle semnal in birtu X din beciul Y PS2: pt cei care se plang de calitatea slaba a semanlului, parerea mea este ca nu ati facut inca destule teleconferinte pe mai toate retelele ca sa vedeti ca toate retele au defectele lor. PS3 reteaua cu cele mai multe probleme este zappul, nu intru in detalii ca as deschide alt thread, si totusi nu se plange nimeni de ei si totusi cele mai multe firme folosesc reteaua lor ps4 concluzia finala si mai pe scurt zic pt oameni "cu nevoi normale de comunicare" varianta cea mai ieftina de comunicare e cosmoteul. iar eu fac parte din categoria 1 de vorbitori. voi din ce categorie faceti parte ?
__________________ The Power to Create is In Your MIND | |||
|
| | #3354 (permalink) | ||
|
Consider o problema cu abonamentul de 3 euro + extraoptiunea 500 min+500 sms pe care mi l-am facut. Nu este considerat un abonament cu totul pe viata! Adica aceste 500 minute fiind o extraoptiune pot disparea in 2-3 ani. La vomafone am abonamentul de 5$ cu 200 min cent oricand derivat din cel 500 weekend. Nu le place lor acest abonament dar nici nu se sucesc. Fidelizarea la Cosmote nu prea exista. E doar "prinde oferta vorbeste cat poti, viitorul e incert". La cartela 2000 puteau sa dea 400 de minute sau o cifra speciala ca sa ne simtim si noi bine.
__________________ | |||
|
| | #3355 (permalink) | ||
| Member Join Date: Dec 2006 | Quote:
PE TOATA DURATA CAT PASTREZI CONTRACT CU COSMOTE . Nu conteaza ca se numeste extraoptiune . Ea este contractuala si e trecuta pe prima pagina a contractului ! | ||
|
| | #3357 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
N`aveau cum sa dea o cifra mai speciala,pentru ca inclusiv tu,care ai si abonament 500+500 ai fi fost nemultumit deoarece utilizatorii de cartela au aproximativ aceeasi oferta ca si tine,dar platesc doar jumatate din cat o faci tu. | |||
|
| | #3360 (permalink) | ||
|
glycon, ideea era ca ar fi fost frumos din partea lor sa faca totusi o oferta mai speciala celor cu eo2000, pentru ca ei sunt cei care i-au scos din anonimat, si pe spatele lor se bazeaza acest milion de useri pe care il au acum. bineinteles ca nu am facut acest lucru de pomana, am vorbit mult si ieftin, dar s-a dus si multa munca de convingere "hai frate ia-ti si tu sa vorbim" mai ales ca majoritatea prietenilor mei au abonamente si nu cartele, si deci au trebuit sa isi mai ia inca un telefon, sa umble tot timpul cu 2 telefoane la ei, etc... sunt insa linistit ca din toti prietenii mei nimeni nu a renuntat la abonament pentru cosmo, si acum cand vad ce oferta vine...vor cam renunta la cartela cosmote. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |