Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 22-02-2007, 17:36   #3361 (permalink)
nightology

glycon's Avatar

Nu noi cei cu acea cartela minune i`am scos din anonimat,ci oamenii care au gandit oferta cu 2000 de minute.Intr`adevar,userii pe care`i au acum sunt adusi in mare parte de cei cu cartele respective,insa mi se pare normal sa nu continue in aceeasi directie cu ofertele,iar noi ar trebui sa fim recunoscatori si constienti ca extraoptiunea de 2000 de minute a fost ceva cu care sa intre pe piata.Incet incet or sa ajunga la oferte mai pamantesti,asemanatoare concurentei,insa asta se va intampla in timp.Urmatorii 2-3 ani putem sa ne mai lafaim cu 200/300/500 minute/sms`uri in retea la bani putini.

glycon is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2007, 17:36   #3362 (permalink)
Member

Quote:
Originally Posted by RE|XX View Post
si acum cand vad ce oferta vine...vor cam renunta la cartela cosmote.

Nici la telefonul fix nu e mai ieftin , chiar daca e RDS or shit , asa ca nu va inteleg .

intermini is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2007, 17:39   #3363 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

e irelevant ce intelegi tu si ce nu

RE|XX is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2007, 17:41   #3364 (permalink)
Member

a fost o chestie retorica...

Old 22-02-2007, 17:44   #3365 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

Quote:
Originally Posted by glycon View Post
Nu noi cei cu acea cartela minune i`am scos din anonimat,ci oamenii care au gandit oferta cu 2000 de minute.Intr`adevar,userii pe care`i au acum sunt adusi in mare parte de cei cu cartele respective,insa mi se pare normal sa nu continue in aceeasi directie cu ofertele,iar noi ar trebui sa fim recunoscatori si constienti ca extraoptiunea de 2000 de minute a fost ceva cu care sa intre pe piata.Incet incet or sa ajunga la oferte mai pamantesti,asemanatoare concurentei,insa asta se va intampla in timp.Urmatorii 2-3 ani putem sa ne mai lafaim cu 200/300/500 minute/sms`uri in retea la bani putini.
nu stiu cat de bine au gandit oamenii oferta cu 2000 de minute...din moment ce au intrerupt promotia cu o saptamana si ceva inainte de data anuntata initial...si reteaua a fost cazuta mai bine de o saptamana...
glycon, inca o data, ori te faci ca nu intelegi ori chiar nu intelegi...ideea era sa fi facut o oferta speciala DOAR pentru cei care au activat eo 2000....care sunt din ce in ce mai putini dpdv procentual raportati la numarul total de useri...nu cred ca i-ar fi dat peste cap o astfel de oferta...de exemplu eu daca aveam garantia ca am acele 300 de minute pe viata nu mai scoteam cartela din telefon...si multi altii ar fi facut la fel.

Old 22-02-2007, 18:07   #3366 (permalink)
nightology

glycon's Avatar

Quote:
nu stiu cat de bine au gandit oamenii oferta cu 2000 de minute...din moment ce au intrerupt promotia cu o saptamana si ceva inainte de data anuntata initial...si reteaua a fost cazuta mai bine de o saptamana...
glycon, inca o data, ori te faci ca nu intelegi ori chiar nu intelegi...ideea era sa fi facut o oferta speciala DOAR pentru cei care au activat eo 2000....care sunt din ce in ce mai putini dpdv procentual raportati la numarul total de useri...nu cred ca i-ar fi dat peste cap o astfel de oferta...de exemplu eu daca aveam garantia ca am acele 300 de minute pe viata nu mai scoteam cartela din telefon...si multi altii ar fi facut la fel.
Pai normal ca n`a mers reteaua,pentru ca se vorbea in dusmanie (gen sunau si erau in acceasi camera/casa sau nu si lasau telefoanele jos,doar ca sa consume minutele,sau cei care sunau sa faca misto) iar cei de la Cosmote n`au avut cum sa testeze daca rezista reteaua sau nu,inainte sa vinda cartelele.Pai tocmai asta n`ai inteles tu,nu eu.Cei cu 2000 de minute,sunt neinsemnati acum,cand s`a sfarsit perioada extraoptiunii.D`aia nici nu mai acorda (mare) atentie.

Old 22-02-2007, 18:14   #3367 (permalink)
Member

Cosmote are acum 1,2 milioane clienti . 100 000 au cartele 2000 . Nu sunt multi aparent .

Faza e ca cei 100 000 cartelari 2000 vorbesc la fel de mult cat 1,66 mil cartelari Vodafone .

Sa renunte cat mai multi , i don`t realy care , cei care platim abonamente sa avem o retea cat mai libera si calitate cat mai buna .

Old 22-02-2007, 18:19   #3368 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

Quote:
Originally Posted by glycon View Post
Pai tocmai asta n`ai inteles tu,nu eu.Cei cu 2000 de minute,sunt neinsemnati acum,cand s`a sfarsit perioada extraoptiunii.D`aia nici nu mai acorda (mare) atentie.
pentru binele lor asa ar fi bine sa fie

Old 22-02-2007, 18:22   #3369 (permalink)
Member

Deja unii au primit sms de la Cosmote :

"Multumim ca ai participat la Revolutia celor 2000 de minute! In martie vei beneficia de o noua oferta: 300 min si 300 SMS in retea cu 3euro/luna pentru 1 an."

Old 22-02-2007, 18:33   #3370 (permalink)
Registered User

E oficial de acum...!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Dadda.jpg
Views:	65
Size:	113.0 KB
ID:	189960  

arab is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2007, 23:10   #3371 (permalink)
Registered User

someone_else's Avatar

da. am primit si eu mesajul....am observat ca sunt multi pe acest forum care nu inteleg utilitatea celor 2000 de minute. ei bine eu o inteleg. nu am vorbit niciodata 1700-1800 de minute doar ca sa le vorbesc, au fost vorbite pentru ca era un serviciu pe care l-am platit si de care ma puteam folosi in ce scop vroiam eu.
intermini cam rotunjeste putin cifrele, cosmote nu au inca 1.200.000 clienti. probabil replica va fi ca afirmatia lui are la baza comunicate de presa, etc. ma rog....toate retelele isi exagereaza putin numarul de clienti.
sunt sigur ca unii dintre voi aveti cartela demo, deci e inutil sa va mai cramponati de oferte si ofertute pe la sapte mii de operatori. in concluzie, chiar daca sefii de la cosmote au gandit destul de mult problema :"ce facem cu cartelarii 2000?", deznodamantul pe care il astepta toata lumea e destul de dezamagitor, asta spre bucuria invidiosilor ce nu au apucat sa isi procure cartela 2000 la timp. vorba lui reIxx, noi i-am scos pe piata si pe spatele nostru si-au construit reteaua in ultimul an

someone_else is offline    Reply With Quote
Old 22-02-2007, 23:22   #3372 (permalink)
nightology

glycon's Avatar

Chiar nu intelegi ca alta solutie n`aveau sa`si "construiasca" o retea,decat cu o oferta de genul celei cu 2000 de minute?Daca esti dezamagit,nu mai folosii Cosmote`ul.De ce te complaci?

Old 22-02-2007, 23:50   #3373 (permalink)
Veveroi

jijea's Avatar

O sa-mi fie dor de cele 2000 de minute.

jijea is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2007, 00:14   #3374 (permalink)
Member

COSMOTE ROMANIA: RECORD SUBSCRIBER GROWTH

1.230.000 clienti si 7% cota de piata

Old 23-02-2007, 01:26   #3375 (permalink)
0766361362

ak2000's Avatar

Phone: Nokia E51 si Nokia 6230i
Quote:
...de exemplu eu daca aveam garantia ca am acele 300 de minute pe viata nu mai scoteam cartela din telefon...si multi altii ar fi facut la fel.
Corect! Asa as fi facut si eu, dar sunt totusi greci. O sa o activez din martie extraoptiunea de 300, ii activez redirectionarea (daca merge) si voi folosii abonamentul cosmote cu 500 in full, numarand cu carnetelul minutele si injurand la maxim cost controlul. Cum pot incarca cartela cu doar 3 euro?

Quote:
Originally Posted by jijea View Post
O sa-mi fie dor de cele 2000 de minute.
Mda...

ak2000 is offline    Send Message via Google Talk to ak2000 Send Message via Xfire to ak2000 Reply With Quote
Old 23-02-2007, 01:42   #3376 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

pana la urma se poate pastra numarul de pe cartela la trecerea la abonament?

Old 23-02-2007, 01:45   #3377 (permalink)
Member

Quote:
pana la urma se poate pastra numarul de pe cartela la trecerea la abonament?
Evident ca se poate .

http://www.cosmote.ro/ro/content.asp...0000&cid=17408

Quote:
Originally Posted by ak2000 View Post
Cum pot incarca cartela cu doar 3 euro?
Tu nu ai auzit de cartela de reincarcare de 3 euroi ?
http://www.e-prepay.ro/index.php?s=10&furnizor=13

Quote:
Originally Posted by ak2000 View Post
ii activez redirectionarea (daca merge)
Merge !

Old 23-02-2007, 10:32   #3378 (permalink)
Registered User

someone_else's Avatar

biiiiine intermini, si zi-mi si mie din cei 1.230.000 de useri, cati sunt cei care intr-adevar vorbesc minutele din abonament?sunt o gramada mare de oameni de pe sate sau d-astia mai nevoiasi care s-au legat la cap cu un abonament doar pentru telefon iar cartela tinand-o in sertar de frica sa nu plateasca mai mult de cei 3 euro cat e abonamentul cel mic. pe astia ii numaram sau nu?si repet, sunt convins ca in mare masura cresterea brusca de abonati in 2006 nu se datoreaza neaparat ofertelor la abonamente sau telefoane, ci a celor cu care au avut sa vorbeasca, adica cei cu cartela 2000. daca nu eram noi, acel mic nucleu de cosmote, cu cine aveau ceilalti ulterior sa vorbeasca???oare nu tot noi i-am convins pe ceilalti sa isi cumpere sim-uri? expresia "iti iei cartela, imi dai beep, te sun inapoi si vorbim cat vrei tu" nu vi se pare cunoscuta???

someone_else is offline    Reply With Quote
Old 23-02-2007, 12:35   #3379 (permalink)
Member

Cosmote: 1,23 mil. de clienti si venituri de 43,8 milioane de euro

http://www.telepedia.ro/index.php?op...d=523&Itemid=2

Quote:
Operatorul de telefonie mobila Cosmote Romania a raportat pentru anul trecut venituri de 43,8 milioane de euro, in crestere de peste cinci ori fata de opt milioane de euro in 2005, in timp ce pierderile operationale ale companiei s-au marit de peste trei ori, pana la 65,7 milioane euro.

Raportul companiei arata ca pierderile EBITDA (inainte de plata dobanzilor, a taxelor, includerea deprecierii si amortizarii) ale Cosmote Romania au ajuns anul trecut la 65,7 milioane de euro.
Cel mai tanar jucator de pe piata telefoniei mobile din Romania a raportat in cel de-al patrulea trimestru venituri de 17,2 milioane de euro, in timp ce pierderile operationale au insumat 19,4 milioane de euro.
“Compania din Romania este singura subsidiara a grupului care a terminat anul trecut cu pierderi, fata de restul filialelor care au evoluat bine in termeni ai profitabilitatii, iar cifrele de afaceri au fost in crestere”, se arata in raportul companiei elene.

Compania avea la finele anului trecut 1,23 de milioane de clienti, dupa ce a atras circa 556.000 in ultimul trimestru, din care 19% cu servicii pe baza de abonament. Pe ansamblul anului, numarul de clienti a urcat cu 1,17 milioane.
Potrivit reprezentantilor greci, compania a inregistrat un ultim trimestru al anului trecut foarte bun in conditiile in care au fost depasite obiectivele operationale, iar numarul de clienti a sporit cu 556.000 pana la 1,23 de milioane de clienti. Dintre clienti atrasi in ultimul trimestru, 19% au apelat la serviciile pe baza de abonament. Cota de piata a Cosmote Romania este estimata la aproximativ 7%, conform raportului publicat de operatorul elen.

In prezent, pe piata romaneasca, aproape 95% din populatie are acces la reteaua Cosmote, care acopera teritoriul national in proportie de 72%, dupa ce grecii au investit peste 220 de milioane euro.

Cosmote a anuntat la nivel de grup majorarea cu 6,1% a profitului net inregistrat anul trecut, comparativ cu anul 2005, in conformitate cu prognozele pietei.

"Anul 2006 a fost unul crucial pentru Cosmote, tactica noastra agresiva de extindere pe piata internationala dand deja roade", a declarat directorul executiv al companiei grecesti, Evangelos Martigopoulos.

Profitul net a crescut pana la 360,5 milioane euro (473,6 milioane dolari), depasind nivelul inregistrat in 2005, de 340 milioane euro. in plus, numarul abonatilor companiei a urcat cu 35,4% pana la 11,2 milioane, a precizat compania in comunicat.

Profitul operational (EBITDA) pentru anul 2006 a crescut cu 16,1% pana la 876,2 milioane euro. Vanzarile au crescut cu 32,5% pana la 2,38 miliarde euro.

Grupul de retail Germanos, achizitionat de Cosmote in cursul anului trecut si ale carui rezultate au fost incluse pentru prima data in raportul Cosmote in al patrulea trimestru al 2006, a anuntat venituri de 251,7 milioane de euro in acel trimestru, a precizat Cosmote.

Orange Romania este cel mai important jucator de pe piata locala de telefonie mobila, cu 8,04 milioane de clienti la finele anului trecut, urmat de Vodafone Romania cu 7,71 milioane. Un alt player este Telemobil cu aproximativ 500.000 de clienti.

sursa:wall-street

Old 23-02-2007, 13:49   #3380 (permalink)
Registered User

C.G.C.'s Avatar

Cand aud fraze de genu: "daca nu eram noi astia cu 2000 sau pe spinarea noastra s-a construit reteaua" mi se face sila. Toti cei care au luat cartela cu 2000 de minute au luat-o pt ca era o oferta imbatabila, multi au cunparat cartele pt a le vinde apoi. Nu se poate spune ca cei care si-au activat eo 2000 au pus bazele retelei. Rev 2000 a fost o lovitura de marketing, oricare dintre noi putea lua acea cartela. Parerea mea este ca cei de la Cosmote au facut deja prea mult pt acestia oferindu-le eo 300+300 pt inca un an. Dupa acest ultim an ar fi normal ca eo sa expire, iar cartela sa ramana una normala, cu opt standard etc. Asa ar fi normal si cred ca fiecare a fost constient atunci cand si-a cumparat cartela ca eo sunt promotionale si ca expira dupa 1 an. Celor care aceasta realitate li se pare crunta pot oricand alege abonamentul.

C.G.C. is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules