![]() |
| | #3403 (permalink) | ||
|
Cosmote este o retea de 2 bani. O spune un abonat total nemultumit. Acum imi dau seama ca minutele si mesajele multe la pret mic nu inseamna nimic, daca nu exista si respectul fata de client. Peste problemele de calitate, de lipsa de profesionalism, etc, faptul ca mi-au cerut depozit 170 de lei la un ab de 6 euro, dupa ce timp de 4 luni am platit la timp, ba am platit si mai mult decat faceau facturile, a umplut paharul + ca o operatoare mi-a spus inainte ca la istoricul platilor mele sigur nu o sa mi se ceara depozit. Evident ca am refuzat sa fiu bataia lor de joc si sa achit depozitul. Cosmote o sa ramana o retea de cartelari, o retea de care o sa profite toata lumea dar care daca va continua cu aceasta politica de bataie de joc la adresa abonatilor nu va trece pe profit niciodata. Si dupa 28 va fi tot 500+500 doar ca vor mai diversica cu niste mms incluse. Nu stiu de la vreo sursa, este parerea mea. Sunt prea incompetenti si lipsiti de profesionalism ca sa poata scoate altceva. Sigur nu va fi ceva mai tare, acum se gandesc ca mai tre sa faca si profit.
__________________ | |||
|
| | #3404 (permalink) | ||
|
simt o idee de frustrare , si un post la nervi ? cine stie ce antecedente ai cu platile , nu neaparat la cosmote. daca la vodafone ( connex) sau orange (dialog) , etc.... si nu neaparat numai operatori mobili ai avut niste bile negre ...... inteleg de ce ti-au cerut.
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
| | #3405 (permalink) | ||
| Member Join Date: Dec 2006 | De acum te poti conecta la Internet si cu Cartela COSMOTE http://www.cosmote.ro/ro/serviceFullStory....0&cid=18379 Internet prin GPRS Serviciul Internet prin GPRS îţi facilitează accesul la Internet oriunde ai fi în reţeaua COSMOTE, prin intermediul unui terminal compatibil cu tehnologia GPRS (telefon mobil, cartela PCMCIA pentru calculatoare portabile). Acest serviciu îţi oferă: * acces direct la Internet fără abonament adiţional la un furnizor de servicii Internet; * transfer de date cu o viteză de până la 53.6 Kb/sec; * taxare conform volumului de trafic de date şi nu pe unitate de timp; * conexiune continuă la Internet şi transfer de date în timp real; * posibilitatea de a iniţia şi a primi apeluri fără a întrerupe conexiunea la Internet. Folosind Serviciul Internet prin GPRS, vei putea: * să accesezi orice resursă existentă pe Internet; * să trimiţi şi să primeşti e-mailuri; * să descarci fişiere (foto, audio, video, document etc.) * să ai acces mobil la informaţiile din reţeaua internă de calculatoare (acces Intranet). Instrucţiuni Internet prin GPRS Poţi activa acest serviciu sunând la Departamentul de Relaţii cu Clienţii (1234) sau trimiţând un SMS gratuit la 1234 cu textul “A WI”. Pentru configurarea automată a telefonului trimite un mesaj gratuit fără conţinut la 4777 şi urmează instrucţiunile. Dacă telefonul tău nu poate fi configurat automat, setările necesare conectării la Internet sunt: 1. Parametrii generali pentru configurarea telefonului mobil (accesând Internetul de pe telefonul mobil, cu un software specific) * APN (Access Point Name): internet * Nume utilizator: nu se completează * Parola: nu se completează * < de număr seteze se să nevoie este nu telefon pe direct Internet la conectarea face Când>Când se face conectarea la Internet direct de pe telefon nu este nevoie să se seteze număr de dial-up. 2. Setările necesare conectarii printr-un PC (folosind telefonul mobil ca modem) * APN (Access Point Name): internet * Număr apel:*99# sau *99***X# (X se referă la numărul conexiunii GPRS, aşa cum apare în setările telefonului, în mod normal X=1) * User name: nu se completează * Password: nu se completează Pentru detalii suplimentare sună la Serviciul de Relaţii cu Clienţii la numărul 1234 de la telefonul tău mobil sau la (021)404.1234 de la un alt telefon fix sau mobil. Internet prin GPRS Transfer de date (MB) 0.80 Euro Credit minim necesar 0.04 Euro | ||
|
| | #3406 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #3407 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #3409 (permalink) | ||
| Quote:
P.S.: Faza cu taranii nu e la misto. In timp ce discutam cu tipul de la internity (un baiat foarte amabil dealtfel, care mi-a dat dreptate), a venit un specimen si am intrebat sec: "Cam astia sunt clientii?"; Raspuns, tot sec: "Da!"
__________________ | |||
|
| | #3410 (permalink) | ||
| Member Join Date: Dec 2006 |
Nu mi-au cerut depozit la al doilea abonament deoarece aveam o vechime de 6 luni in retea si facturile platite la timp . Cosmoromul a murit si din cauza numarului enorm de TZEPARI . Acum Cosmote se fereste de tzepari ca de draq . Asta e ! | ||
|
| | #3415 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti |
@C.G.C - La Cosmote fiecare al 2-lea abonament incheiat pentru persoana fizica, inseamna automat un depozit de 50 euro, adica 170 RON, nu au ceva neaparat cu tine, asta este politica lor, acelasi lucru se aplica si pentru persoanele juridice dar de la al 3-lea abonament. P.S. La persoanele cu vechime mai mare de 6 luni si in functie de istoricul lor, nu se mai cere depozitul | ||
|
| | #3417 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 |
@C.G.C. "taranii" nu sunt si ei oameni ?! nu au drepturi ? sau cand vezi un astfel de "specimen" cum ii numesti, ii degradezi pe loc ?? ma intreb oare cat de "orasean" esti.... in fine nu vreau sa intru in polemici depre oraseni si "tarani" Scz de OffTopic | ||
|
| | #3419 (permalink) | ||
| Quote:
P.S.: Oricum ma bucur ca ai inteles ideea. Nu cred ca trebuie sa mai ridicam in slavi Cosmote, uitativa si voi cate nemultumiri. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Scuze pt offtopic
__________________ Last edited by C.G.C.; 27-02-2007 at 13:36.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3420 (permalink) | ||
|
deci nu merge gprs-ul.........si se laudau ca din 26 feb mmerge....abia am asteptat data asta. mie mi-au trimis si pe mail ceva setari dar foarte sumare cu care nu ma descurc. si daca nu am sunat in prostie la relatii clienti... chestiunea cu depozitul intervine in momentul in care vrei cel putin un abonament pe pf/daca esti student fara ocupatie/daca esti pensionar cu pensie sub 400 lei. la abonamentele pe firma e discutabil. stiu firme care au si 4 abonamente fara nici un fel de depozit la cosmote.valoarea depozitului teoretic e egala cu dublul abonamentului superior, (vrei abonament de 9 EUR, achiti un depozit de 16*2 EUR+ TVA) dar in cele mai multe cazuri se cere standard 171 lei. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |