![]() |
| | #3422 (permalink) | ||
|
Mesaj primit astazi, de la serviciul cosmote: "Multumim ca ai participat la revolutia celor 2000 de minute! In martie vei beneficia de o noua oferta 300 min si 300 sms in retea cu 3 euro/luna pentru 1 an." Ca tot se vorbea pe aici.
__________________ HEY! Nu subestimez niciodata | |||
|
| | #3425 (permalink) | ||
|
azi am avut si eu prima experienta neplacuta cu cosmote...in 26-02 la ora 00:10 minute am cerut setarile pentru gprs pentru ca acest serviciu imi lipsea de destula vreme si am refuzat sa dau bani altor operatori pentru asta (orange-vodafone mi se par cei mai mari talhari din romania, o parere personala pe care sa nu o luati in considerare, asta daca intereseaza pe cineva). am asteptat 24 de ore si.....nimic. ieri la ora 00:10 am sunat din nou, cu argumente solide ca la ei pe site scrie ca gprs-ul la prepay e disponibil. mi se cere o casuta de mail. le-o dau. azi imi vin setari pentru telefonul meu de.......MMS care era deja activat si serviciul repsectiv il folosesc cu succes. ii sun, deja mi se parea mie penibil. le zic ca in loc de setari gprs mi s-au dat de mms. ei incearca scuza ca am telefon destul de nou si complex. e vina mea??? (SE w810i, nu e cine stie ce nava spatiala de telefon), insist sa imi trimita pe mail setarile corecte pentru GPRS cu toti pasii ce trebuiesc urmati. in final le primesc. urmez procedura indicata de ei, introduc datele...........nu merge. sa fie de la telefonul meu??? daca unul dintre voi are acelasi telefon si ii merge gprs-ul, il rog mult sa ma lumineze si pe mine. dau o bere. sau o trimit via posta. merci | |||
|
| | #3426 (permalink) | ||
|
pe site zice ceva de genu' : 1. Parametrii generali pentru configurarea telefonului mobil (accesând Internetul de pe telefonul mobil, cu un software specific) * APN (Access Point Name): internet * Nume utilizator: nu se completează * Parola: nu se completează * < de număr seteze se să nevoie este nu telefon pe direct Internet la conectarea face Când>Când se face conectarea la Internet direct de pe telefon nu este nevoie să se seteze număr de dial-up. Astia vor sa zica k eu scriu la setarile telefonului, doar apn-ul si merge ?? am un moto v360, am dat smsu de activare, am primit raspunsul ... dar setarile automate ioc, ceva idei cam ce ar trebui completat mai mult ?? -------------------- Editare ulterioară -------------------- hey, chiar functioneaza .... imi apare iconitza de la gprs in bara de status , nu trebuia decat un restart la telefon ... faza e k acum nu mai am credit ... maine reincarc si vedem rezultatul Last edited by krisss; 28-02-2007 at 00:28.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3429 (permalink) | ||
|
krisss, anunta-ne daca iti merge gprs dupa ce ai reincarcat. coldone, mms-ul merge in toate retelele nationale, eu am trimis cateva pe numere portocalii si au fost receptionate. inreteaua cosmote au tariful de 5 centi pana la 7 aprilie. in alte retele trimiti cu 14 centi/mms
| |||
|
| | #3430 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 |
Setarili GPRS sunt f simple, APN - internet UserName : - Password : - Pt unele modele de tel este necesara creearea unui profil nou. Dupa creeare si setare Apn, ACTIVATI acel profil !!!. Cu alte cuvinte setati ca profil implicit (default) Pt tel care nu permit adaugarea unui nou profil, editati unul existent. @someone_else : spune-mi te rog eroarea da-mi PM, se rezolva in 5min | ||
|
| | #3432 (permalink) | ||
|
probabil si la e500+500 la abonamente...oricum, in ultimele zile abonamente s-au facut in prostie. cosmote se apropie vertiginos de numarul 1.500.000 clienti. asteptam cu interes ofertele urmatoare. cosmote pregateste o noua surpriza, nu credeti zvonurile bagatorilor in seama sau barfele nefondate.
| |||
|
| | #3434 (permalink) | ||
| Quote:
) maine cand probabil imi voi lua un k750i nou nout , (oricum aseara m-am cam jucat de-a activatu' si dezactivatu' gprs-ului, si se pare k sms-ul de confirmare a serviciului a venit la timp mereu - adik in vreo 5-10 sec )
| |||
|
| | #3438 (permalink) | ||
|
Site-ul www.cosmote.ro este neactualizat in acest moment, privind oferta actuala!
__________________ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |