![]() |
| | #3442 (permalink) | ||
|
PAREREA MEA: pana p 8 martie nu va mai fi nici o oferta cu minute incluse.. cel putin nu la cartela...repet este o parere..nu din surse sau..interceptari
__________________ "Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an." YM: saif0809 | TEL: 0722.541.643 / 0766.57.81.57 | |||
|
| | #3443 (permalink) | ||
|
krisss, cam tarziu te-ai hotarat. de ce nu ai optat la aboanemntul cu 500 min in retea? era o optiune excelenta. sugerez sa mai astepti pana vor introduce alta gama de oferte postpaid si prepay. banuiesc ca vor sari cu ceva pentru ca, sa nu uitam, luna asta toti revolutionarii se vor orienta catre abonamente, fiind obligati sa renunte la minunata extraoptiune 2000. (de care ne va fi foarte dor, as adauga...) intermini, oferta exista si la abonamente si la prepay, e tariful unic, numarul favorit, etc(la prepay), repsectiv telefoane gratis, minute nationale etc (la abo)....evident toata lumea asteapta minute in retea, asa cu ne-a obisnuit cosmote pana acum... | |||
|
| | #3445 (permalink) | ||
| Member Join Date: Dec 2006 | Quote:
La cartele ...PAUZA. Doar cei cu cartele 2000 pot sa activeze 300+300. Last edited by intermini; 01-03-2007 at 16:29.. | ||
|
| | #3447 (permalink) | ||
|
Se poate activa deja 300+300 de acum ?
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #3449 (permalink) | ||
|
incepand cu 2 martie, EO500+500 revine pentru abonamente. daaaar, cu diferenta ca extraoptiunea nu vine cu 2,52EUR cum era inainte (3EUR cu tot cu TVA), ci vine cu 3EUR fara TVA (adica 3,57EUR cu TVA). nu e foarte mare diferenta, cativa centi acolo..... am impresia ca se dau foarte bine abonamentele cu EO500+500. pe buna dreptate....sa vb 500 de minute cu orice numar din retea si la orice ora......e mai mult decat bine | |||
|
| | #3452 (permalink) | ||
|
am citit ca, cosmote se va axa in principal pe abonamente pe viitor, in momentul acesta raportul este de 80% pre-pay si 20% post pay si vor incerca sa echilibreze balanta
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT | |||
|
| | #3457 (permalink) | ||
|
hai hai, nu fa pe modestu'....hahaha, te-ai facut cu o bere de la kriss..urata faza treaba cu interconectarea zapp-cosmote. am impresia ca, conducerea zapp e putin frustrata de faptul ca sunt pe ultimul loc ca si numar de utilizatori (dintre cei 4 operatori de telefonie mobila)...parere personala.
| |||
|
| | #3460 (permalink) | ||
| Cedez abonament Cosmote 500+500, facut pe firma in decembrie, cartela este rupta, dar platesc eu inlocuirea, numa scapati-ma de jegul asta. Nr. de telefon pe privat.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |