![]() |
| | #3463 (permalink) | ||
|
Dau azi 2 SMS pe cosmote pe la 17, si pe la ora 19:30 imi vine report, mesaj trimis. Patetic. Dau MMS acu 30 min, nu merge, dau din nou, tot nu merge. PE vodafone am incercat sa trimit. Nu merita sa tin 2 tel in buzunar pt. serviciile lor de kkt. Deci, poate o vrea cineva. PS - uitasem de nenumaratele network busy pe care le-am luat azi in jurul orelor 20.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #3466 (permalink) | ||
| Quote:
oricum incearca pe aria Publicitate, aici este GSM&Telecomunicatii | |||
|
| | #3467 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
Am verificat astazi la 133 extraoptiunile si surpriza nu mai aveam extraoptiunea de 2000! Intrebarea este ce trebuie facut ca sa o am pe cea de 300?Dupa cum am primit mesaj de la ei am crezut ca se va face automat trecerea dar nu a fost asa!
| ||
|
| | #3468 (permalink) | ||
|
trimiti un mesaj gol la 300. teoretic activarea 300 de face in 24 de ore. daca nu merge, suni la 1234 si ii stresezi putin. mie imi expira in 10 martie...network busy la noi in banat nu am mai avut de multe luni de zile. merge bine reteaua. asteptam rezultatul negocierilor cosmote-zapp.
| |||
|
| | #3470 (permalink) | ||
| Quote:
P.S.: Felicitari Bimm3r! Si eu as face acelasi lucru, dar pt Cosmote am renuntat la abonamentele cu ceilalti, iar acum ofertele concurentei sunt slabe.
__________________ | |||
|
| | #3471 (permalink) | ||
|
Ce jegosi , adica mie imi expira extraoptiunea de la 1 martie , si mai aveam 4,50 euro si culmea in loc sa intre automat mi-a mancat toti banii . chiar nu-mi vine sa cred nu trebuia sa fiu si eu anuntat printr-un mesaj ceva ? I'm really pissed off, ce sa fac in continuare ? Last edited by Merlin; 02-03-2007 at 15:12.. | |||
|
| | #3472 (permalink) | ||
|
Pe langa modificarea pretului eo 500+500 de la 2,52 la 3 euro fara tva a mai aparut ceva si anume:"Extraopţiunea 500 de minute şi 500 de SMS-uri în reţea cu 3 euro trebuie menţinută activă cel puţin două luni de facturare întregi, numită perioadă iniţială." + ca nu au renuntat la:"Pentru activarea extraopţiunii 500 de minute şi 500 de SMS-uri în reţea cu 3 euro e necesară plata în avans pentru primele doua luni de facturare" Tare, nu!
__________________ | |||
|
| | #3473 (permalink) | ||
| Member Join Date: Dec 2006 | Quote:
@Merlinboy - nu ai fost atent sa iti activezi 300+300 si ti-ai mancat creditul deoarece nu ai mai avut minute incluse . | ||
|
| | #3476 (permalink) | ||
|
Pai putea sa ma fi anuntat si pe mine printr-un mesaj ca schimbarea trebuie facuta printr-un mesaj pe care trebuie sa-l trimit din nou ... Sau e mai corect ca automat sa se stearga optiunea si sa-ti manance banii ?? Mai ales ca eu cartela mi-am activat-o pe 20 martie 2006 , deci implicit nu pe 1 martie .... Si nu e vorba de 4,5 euro, 2 sute acolo , doar ca momentan astept pe cineva si trebuie sa plec din buc si ideea este ca am acum nevoie de cosmote , dar de unde ca nu mai am decat 10 c ... sper sa gasesc vreo cartela de reincarcare la vreo benzinarie , dar AH la ce bun , ca oricum mi se va activa in cateva zile extraoptiunea.... asa ca motive de nervi exista, nu inteleg de ce atata "birocratie " cand totul putea sa mearga smooth si sa-mi ia in continuare cei 3 euro din 4,5 euro cat aveam si sa am 300 minute si 300 mesaje ... Daca voi vedeti cu alti ochi problema voastra P.S. ideea era la ce numar sa trimit mesajul si cum , nu sa stau sa fac cluburi anti cosmote ca tocmai si de asta sunt suparat, nu am avut nici o problema cu ei de cand folosesc serviciiile lor , insa atata bataie de cap pentru o extraoptiune de anul trecut n-am mai pomenit ... | |||
|
| | #3478 (permalink) | ||
| Quote:
periculos precedent | |||
|
| | #3480 (permalink) | ||
|
merge zapp-cosmote din nou.yeeee
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |