![]() |
| | #3482 (permalink) | ||
|
Cine a zis "CA CO"smote e cel mai birocratic operator de gsm de la noi, mare dreptate a avut, stia el ce stia. Saracii chiar au ramas traumatizati pe viata dupa experienta cosmorom. Am fost azi sa-mi fac abonament la 2 sedii internity si unul germanos. Esec total. S-o luam asa : la un internity s-au legat de faptul k in buletin nu am numele de familie al mamei (ceea ce e o tampenie execrabila) si k imi trebuie nush ce declaratie de la my mother k si-a facut schimbarea de nume inapoi dupa divort :|, la al doilea s-au legat de faptul ca actul de proprietate al casei nu are toate paginile, si ca le trebuie lor tot, ca sa-si ia nush ce informatii .... whatever ... iar la germanos la cat eram de nervos nici nu am mai apucat sa le zic k vreau nush ce telefon, i-am intrebat direct treaba cu numele de familie, si au aprobat spusele mele (ce nu stiau ei, era faptul, ca, actual inca mai sunt abonat la voda, abonament care e facut tot la germanos, in acelasi sediu, cu acelasi act de proprietate, si cu acelasi buletin), deci, numai cosmote-ul poate fi de vina. Mai fac o incercare, dak si atunci voi da rateu, sa ramana cu cei 20% de abonati pe care ii au in prezent, si sa nu se mai intrebe de ce sunt o retea de cartelari !
| |||
|
| | #3483 (permalink) | ||
| Member Join Date: Dec 2006 | Quote:
@krisss - sediul Internity din City MALL are cei mai "curajosi angajati" ... eu acolo mi-am facut abonament ... nu sunt chiar asa fricosi ... si nu respecta regulile la nivel de litera . (acolo e singurul loc unde nu mi-au cerut depozit ) Recomand sa suni acolo si sa ii intrebi ... Numarul de telefon al tuturor dealerilor e pe site-ul cosmote . Last edited by intermini; 02-03-2007 at 17:03.. | ||
|
| | #3484 (permalink) | ||
|
eu am o colega care si-a facut ieri abonament, e foarte aeriana , nici macar nu stie cate minute are si ce abonament, dar nu a intampinat nici o dificultate
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT | |||
|
| | #3486 (permalink) | ||
| Este posibil sa exagerez putin, dar o fac pt ca imi pare ca astia de la Cosmote isi bat joc in primul rand de ei. Am renuntat la toate ab pe care le aveam la concurenta pt ca am avut incredere in ei si de ce nu, eo 500+500 este foarte tare. Este pacat ca nu isi respecta abonatii pt ca ar fi avut numai de castigat. Eu tot mai sper intr-o redresare, dar cum am mai spus, Cosmote este cea mai birocratica retea gsm si va mai dura pana vor renunta la unele practici. Mai am contract cu ei inca 8 luni si in perioada asta o sa am timp sa ma decid, tinand cont ca am ales Cosmote si datorita concurentei. Sper intr-o revenire la normal a verzilor.
__________________ Last edited by C.G.C.; 02-03-2007 at 19:36.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3489 (permalink) | ||
|
Hai ca m-am intors in Bucuresti si oricat de mult ati argumenta imi pare rau dar vorbiti pe aratura poate sunteti undercover la cosmote si protejati numele firmei . Faptul ca aveam o extraoptiune de 1 an nu spune nimic ? In cele 12 luni mi-a fost activata automat, acum dupa aceasta extraordinara SCHIMBARE de ce nu as mai fi mers in continuare cu ei , chiar daca in loc de 2000 min sa am 300 si 300 msg ? Si oare nu trebuia sa fiu anuntat printr-un mesaj ca trebuie sa dau eu personal INCA un mesaj la numarul 300 ca sa-mi fie REACTIVATA OPTIUNEA ? Este o mare tampenie aceasta "birocratie" si din ce am mai citit pe scurt pe aici sa fim seriosi , niste aberatii birocratice complet inutil , care nu ajuta nimanui si care nu fac decat sa capete o nota negativa brandul COSMOTE . Pacat ! Si totusi sa fim seriosi si cu scuzele de rigoare pt cei care imi sariti impotriva cum ca eu sar ca spartu' ca mi s-au luat 4,5 euro pe nedrept INSA CHIAR sunteti pe dinafara complet si mancat c...! Principiul a faptului in sine il discutam acum , nu SUMA in sine, ca nu fac foamea eu acum cu 200 mii in minus .... Daca voua vi se parea corect ca MAI TREBUIA sa dau inca un mesaj cand am folosit timp de 12 luni acea extraoptiune , ok , atunci problema voastra , INSA EU UNUL NU POT SA INCHID OCHII LA O ASEMENEA TAMPENIE . Sunt sigur ca sunt multi in aceeasi situatie ca si mine si ca totusi COSMOTE a incasat ceva banet din aceasta intamplare ... Si da eram foarte nervos pe la pranz atunci cand mi s-a intamplat treaba, mai ales ca trebuia sa vorbesc cu mai multa lume si din cauza acestui incident nu am mai putut . Insa , in acelasi timp pot sa zic ca am gasit o cartela de reincarcare si am dat mesaj la 300 iar dupa 1 min am primit inapoi anunt ca mi-a fost activata extraoptiunea . ( deci repede si fara alte probleme suplimentare ) Deci , si una neagra si una alba, pentru ca dupa 3 ore totusi am putut sa vorbesc in continuare si sa-mi rezolv problemele. | |||
|
| | #3491 (permalink) | ||
|
off topic> insomniile astea Legat de cosmote: Nu sunt nici abonat, nici cartelar cosmote, dar vreau sa va dati cu parerea pe o chestie. Am fost abonat Cosmorom in perioada oct. 2000 - oct. 2001. Am renuntat la abonament, bineinteles am achitat tot la zi, chiar mi-a fost furnizat codul de deblocare din retea a telefonului luat pe abonament (un alcatel easy, parca). Prin ianuarie 2006, mi-a venit prin posta (de fapt la adresa parintilor, eu nu mai stau cu ei), o factura cosmote pentru un milion de lei. Era ceva ciudat, nu specifica pentru ce servicii a fost emisa, nici ca trebuie platita, nu-mi mai amintesc exact, o s-o caut cand ajung pe la parinti. Am incercat sa sun la ei dar nu prindeam operator si am renuntat. Eu am interpretat gestul astfel: au cautat in baza de date fostii abonati cosmorom, apoi au trimis asa facturi mizand pe faptul ca vor fi contactati pentru lamuriri, cu scopul de a-i vraji sa devina abonati cosmote. Voi ce parere aveti? | |||
|
| | #3493 (permalink) | ||
|
nu iti da cu parerea pana nu stii sigur pentru ce ti-a venit repsectiva factura. eroare de sistem ar putea fi(desi scuza asta e deja clasica si n-o mai crede nimeni). contacteaza-i si solicita o justificare pentru acel milion de lei. una clara. sa ne mai anunti si pe noi cu evolutia evenimentelor. chiar sunt curios
| |||
|
| | #3494 (permalink) | ||
|
poate nu au atata experienta in general si de aceea se mai produc mici greseli, totusi nu e un operator extins in lume precum vodafone, opereaza doar in romania, albania grecis si alte 2 tari parca
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT | |||
|
| | #3499 (permalink) | ||
| Quote:
Hmmm....nu merge deloc!!!Oare vor remedia vreodata aceasta problema ???
__________________ Einstein a spus:doar doua lucruri sunt infinite Universul si Prostia Ym: jockerul2003 | |||
|
| | #3500 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Merlinboy: Am si eu o intrebare: cumva extraoptiunea ta de 2000 de minute trebuia sa tina inca 1 saptamana doua dupa data de 1 martie? Nu te acuz dar pur si simplu nu am inteles exact. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |