Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-03-2007, 11:59   #3501 (permalink)
Registered User

someone_else's Avatar

jockere, se va remedia. mai dureaza. nu se mai aude nimic de revolutionari? din pacate, asta e luna in care frumoasele 2000 de minute vor cam disparea. pentru ce ati optat? abo cu 500 sau prepay cu 300?

someone_else is offline    Reply With Quote
Old 05-03-2007, 13:29   #3502 (permalink)
Registered User

2000 minute

Am avut si eu extraoptiunea de 2000 de minute, am trimis mesajul in data de 30 martie 2006 si activarea s-a facut in 01.04.2006. Toate bune pana in 01martie 2007 cand nu s-a mai prelungit extraoptiunea pe motiv ca din martie nu se mai prelungeste. In oferta scria clar 12 luni de la data activarii, sfarsitul promotiei nu era luna martie data x ci 12 luni de la data activarii (adica 30martie sau 1 aprilie). Bineinteles ca stiind ca am extraoptiunea am vorbit pana mi s-a dus creditul, 8 euro, dar nu asta este important. Eu am avut extraoptiunea 11 luni, luna 12 a disparut. Am facut o sesizare si mi s-a spus ca in termen de 31 de zile o sa-mi dea un raspuns.

wilbertul is offline    Reply With Quote
Old 05-03-2007, 13:37   #3503 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

EXACT acelasi lucru l-am patit si eu , eu am facut activarea insa cam pe 17-18 martie 2006 !

Nefiind un contract nu prea ai ce sa faci cu vorbele, ei pot sa faca orice , legal au voie , puteau chiar sa fi oprit oferta inca din august spre exemplu .. !

Poti si tu sa-ti exprimi "refularea" pe forum aici ( ca si mine ) stiind ca ai dreptate ( singura consolare poate fi ca nu esti singurul care a patit-o , insa in acest caz e cam dubioasa treaba - daca cosmote strange sa zicem de la 10.000 de cartelari cate 5 euro cu astfel de practici neortodoxe rezulta 50k euro peste noapte ) , insa ai grija ca vor sarii pe tine ca sacalii FANII COSMOTE care bineinteles iti vor spune ca nu este ca tine si ca nu ai dreptate !

Merlin is offline    Reply With Quote
Old 05-03-2007, 15:26   #3504 (permalink)
Registered User

Aceeasi chestie am patit-o si eu. Am activat extraoptiunea 2000 pe 15 martie 2006 si bang! de la 01.03.2007 nu mai am minute. Acum stau si astept de 4 zile sa imi activeze extraoptiunea 300 minute si 300 SMS si nimic! Sa ii frec la moloz cu COSMOTE lor cu tot!

_azazel_ is offline    Reply With Quote
Old 05-03-2007, 15:38   #3505 (permalink)
Registered User

Andy_ACS's Avatar

nu e corect ce s-a intamplat, dar ca sa preveniti asa ceva mai verificati si voi din cand in cand cate minute mai aveti (mai ales in ziua in care vi se dau minutele - asa veti sti daca s-au alocat minutele pt luna urmatoare)
Bafta!

Andy_ACS is offline    Reply With Quote
Old 05-03-2007, 17:32   #3506 (permalink)
Registered User

someone_else's Avatar

ati vorbit un an de zile fara sa va controlati minutele si de aceea v-ati obisnuit sa nu verificati cat si cand ati vorbit. de ce eu mai am minute pana in 10 martie? in 10 martie 2006 am activat extraoptiunea. e clar ca in spatele sloganului "in touch with life" e o conspiratie foarte parsiva prin care cosmote vrea sa se imbogateasca de la voi. fiti maturi oameni buni...

Old 05-03-2007, 20:00   #3507 (permalink)
Registered User

krisss's Avatar

eu mai am e2000 pana la 16 martie activa, oricum am evitat sa imi ia ceva de pe cartela in plus, pt k am bagat pe ea exact atat cat e nevoie, mai am fix 2 centi , cat despre abonament, am reusit dupa 2 zile de plimbari pe la dealerii cosmote sa-mi fac un amarat de abonament, dar nu vreti sa stiti cate semnaturi si acte a trebuit sa le aduc, mai aveau putin si imi cereau si actul de deces al strabunicului :fuckoff: , ma jur k eu nu mai recomand nici unui prieten de-al meu sa-si faca abonament la ratatii astia, dak vor cartela bine ... dak nu, le recomand concurenta

L.E. : am uitat sa precizez o chestie, am sunat azi la 1234 sa-i intreb o informatie despre abonament, iar retardatul de la capatul firului m-a intrebat ce numar de telefon am ... ce fel de TEHNOLOGIE au tembelii astia, nu stiu, de nu pot sa vada din reteaua lor nr apelantului ... pana cand si pe fix pot sa vad cine ma suna, cum nici eu nu-mi stiam nr. fiind inca nou, a trebuit sa-mi dau beep pe vodafone (ori asta, ori imi zisese ala sa inchid, sa-mi aflu nr. si sa revin) k sa-i spun nr de mobil. Desi pana acum eram oarecum fan cosmote, nu mi-au trebuit nici 3 zile de abonament sa-mi dau seama k asta e o retea de amatori in ale telecomunicatiilor.

krisss is offline    Reply With Quote
Old 05-03-2007, 20:23   #3508 (permalink)
nightology

glycon's Avatar

Am fost si eu astazi sa intreb daca mai e valabila extraoptiunea 500+500,a zis ca da,iar cand l`am intrebat ce acte`mi trebuiesc pentru abonament mi`a zis de contractul casei si buletinul.Legat de faza ca te`au intrebat numarul de telefon,la fel se intampla si la Vodafone cand suni la Relatii si ai anumite cerinte in legatura cu contul de abonat.

glycon is offline    Reply With Quote
Old 05-03-2007, 20:26   #3509 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

Asta cu numarul de telefon e verificare la abonament , chiar si la cartela, degeaba te superi pe operator ca el nu are nici o vina, pur si simplu urmeaza niste reguli ( care chiar daca sunt idioate sau nu astea sunt , nu e vina lui ) .

Insa oricum concluzia de comun acord a mai multor useri cosmote este clara .... degeaba ai un serviciu IEFTIN daca utilizarea sa lasa de dorit !!!! Ce sa mai , am mai zis-o acum cateva zile si incet incet mi se doveste acest lucru - o gramada de useri "cartelari" ai celor 2000 minute vor fi prostiti in acest mod pe motiv CA TREBUIAU DOMLE SA-SI MAI PRELUNGEASCA EXTRAOPTIUNEA ... extraoptiune care sa nu uitam au folosit-o timp de 11 luni !!!!!!!!!!!

Cat priveste CONSPIRATIA PARSIVA din spatele brandului , nu este chiar o kterinca , de cate ori nu ati observat ca poate ati fost furati de o suma modica pe nedrept ? 5-10 c pe care oricum nu puteati sa-i dati in judecata ca era prea mica suma...ganditi-va la cati abonati are vodafone sau orange si inmultiti cu 5c Au mai circulat vesti de-a lungul vremii privind furtul in acest mod ... insa nimeni nu a putut sa dovedeasca nici contrariul nici adevarul ....

Old 05-03-2007, 20:38   #3510 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

la vodafone nu te intreaba ce numar de telefon ai, te intreaba daca numarul de pe care suni este cel pentru care vrei sa rezolvi respectiva problema si eventual daca tu esti titularul de cont

RE|XX is offline    Reply With Quote
Old 05-03-2007, 21:08   #3511 (permalink)
Senior Member

Merlin's Avatar

Nu stiu daca nu te intreaba neaparat , insa la orange sigur te intreaba , deci implicit o casa "mai mare"

Old 05-03-2007, 21:29   #3512 (permalink)
Registered User

krisss's Avatar

verificare stiu k se face la datele din contract, nu sa te intrebe nr de pe care suni, e tembela faza, la vodafone ma intreaba dak asta e nr. cu abonamentu' in cauza, dar nu sa-mi zica, sa-mi aflu nr. si sa revin, dupa ce am asteptat 15 minute pe fir

Old 05-03-2007, 21:50   #3513 (permalink)
il Dottore

coldone's Avatar

Phone: Iphone 3GS White, Samsung Omnia HD, SonyEricsson W995
nu inteleg de ce va plangeti ca va cer sa dati nush cate semnaturi sau sa aduceti n acte....mai mult decat contractul de spatiu si buletinul nu au ce sa ceara.....eu chiar am reusit sa mi l fac doar cu factura de gaze si buletinul

coldone is offline    Reply With Quote
Old 05-03-2007, 22:04   #3514 (permalink)
Registered User

someone_else's Avatar

eu nu tin minte sa fi sesizat vreo disparitie nejustificata a unui cent sau mai mult. e drept ca nici nu tin evidenta, dar stiu cam cat vorbesc si unde sa ma opresc. mi se pare o chiestiune pe care numai pe paranoici i-ar preocupa..."mi-a furat X operator de telefonie mobila 31 de centi... sau 5 centi, mai aveam de un mesaj"
krisss, nu recomanzi abonamentul cosmote nimanui, dar tu le esti tocmai un proaspat abonat. interesant. toti acuza cosmote dar toti folosesc la greu minutele grecilor. oameni buni, nu va convine, mergeti la concurenta si mai terminati cu critici nefondate si multe dintre ele aiurea.

Old 05-03-2007, 22:09   #3515 (permalink)
Member

Quote:
Originally Posted by someone_else View Post
krisss, nu recomanzi abonamentul cosmote nimanui, dar tu le esti tocmai un proaspat abonat. interesant. toti acuza cosmote dar toti folosesc la greu minutele grecilor. oameni buni, nu va convine, mergeti la concurenta si mai terminati cu critici nefondate si multe dintre ele aiurea.
Tone de ipocrizie pe forumul asta ...

NU INTELEG ! Ii injuri ... dar te abonezi la ei ...

intermini is offline    Reply With Quote
Old 05-03-2007, 23:16   #3516 (permalink)
Registered User

krisss's Avatar

Quote:
Originally Posted by intermini View Post
Tone de ipocrizie pe forumul asta ...

NU INTELEG ! Ii injuri ... dar te abonezi la ei ...
ipocrizie zici, ai ?! , chestia e k ii injur dupa, arata-mi un post in care vorbeam urat despre cosmote inainte de a ma abona (in afara de cost controlu ala, care nush pe nimeni sa nu-i fi facut figuri vreodata), sa-ti zic ce acte mi-au trebuit : actul de proprietate, factura de curent, buletinul, actele de divort ale mamei, 2 acte care sa ateste k maica-mea a revenit la numele de fata, si declaratie pe propria raspundere k s-a schimbat numele strazii intre timp (+ cred k am dat vreo 10 semnaturi in n exemplare, sa aibe toata familia cat unu), si fiecare dealer zicea altceva, am facut paispe drumuri acasa si la ei k sa le aduc ce vroiau. La vodafone : buletinul si actul casei IN COPIE (nici macar original). E adevarat k pana acum nu am descoperit decat 2 chestii care m-au calcat pe nervi, dar nu e timpul pierdut. Si faza cu recomandatu' : cosmoteul logic k si-a mai castigat ceva prieteni de-ai mei k clienti, pt k i-am batut la cap sa-si ia, asa k lasa-ma cu chestiile astea, si sa stii k aproape toti clientii in general, se atrag prin recomandari, dar dak mie imi ofera niste servicii cam naspa, ce sa le recomand ?! (prietenul care m-a insotit la incheierea contractului are cartela, si vroia un abonament, s-a lecuit)

Old 05-03-2007, 23:17   #3517 (permalink)
Registered User

someone_else's Avatar

mda intermini. n-am avut curajul tau de a folosi cuvinte asa grele. dar ma tem ca ai dreptate.

Old 05-03-2007, 23:21   #3518 (permalink)
Member

[QUOTE=krisss;36866974]sa-ti zic ce acte mi-au trebuit : actul de proprietate, factura de curent, buletinul, actele de divort ale mamei, 2 acte care sa ateste k maica-mea a revenit la numele de fata, si declaratie pe propria raspundere k s-a schimbat numele strazii intre timp (+ cred k am dat vreo 10 semnaturi in n exemplare, sa aibe toata familia cat unu), si fiecare dealer zicea altceva, am facut paispe drumuri acasa si la ei k sa le aduc ce vroiau. La vodafone : buletinul si actul casei IN COPIE (nici macar original). /QUOTE]

Frate , citeste si tu pe forum ... noi restul am avut nevoie doar de actul casei si de buletin .

E vina noastra ca tu ai probleme cu divorturi si alte treburi ?

NU TE OBLIGA NIMENI SA TE ABONEZI daca e naspa !

intermini is offline    Reply With Quote
Old 05-03-2007, 23:23   #3519 (permalink)
Registered User

someone_else's Avatar

krisss. actele standard pentru incheierea unui abo cosmote sunt :cartea de indentitate si ultima factura de utilitati. ca tu ai fost exceptia de la regula, asta e problema ta. ca ai tau au divortat, asta tot problema ta este. ca s-a schimbat numele strazii, mi se pare si normal. tu ai fi incheiat un abo daca ar fi venit clientul cu buletinul pe strada X si cu factura pe strada Y???mai termina cu aberatiile.
de ce nu te-ai dus la vodafone sa iti faci abonament daca ei sunt dumnezeii telefoniei mobile din romania???
o sa fac o solicitare in scris catre cosmote romania sa iti dea 9999 minute nationale pe luna, la orice ora, sa iti dea numai tie servicii impecabile, acoperire 100% trei telefoane gratuite si abonamentul de 0,5 euro. ma intreb daca asa vei fi multumit.

Old 05-03-2007, 23:23   #3520 (permalink)
nightology

glycon's Avatar

Quote:
Originally Posted by RE|XX View Post
la vodafone nu te intreaba ce numar de telefon ai, te intreaba daca numarul de pe care suni este cel pentru care vrei sa rezolvi respectiva problema si eventual daca tu esti titularul de cont
Acum ceva timp te intreba si numarul de telefon.

glycon is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules