Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 08-03-2007, 22:42   #3561 (permalink)
Registered User

someone_else's Avatar

ritmul e intr-adevar alert dar antene nu se instaleaza chiar zilnic. iti zic sigur. repet, am lucrat in alpinism utilitar pe piloni gsm si stiu cum se procedeaza. nu e chiar asa simplu sa ridici un stalp

someone_else is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2007, 00:27   #3562 (permalink)
Registered User

cooldeep's Avatar

sa il ridici nui simplu. dar avand in vedere sutele de stalpi cei aveau nefolositai de pe vremea cosmoromului ) aia plini cu ierburi buruieni si balarii care numai au fost curatzati instalat antene si deja functionale....

cooldeep is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2007, 10:22   #3563 (permalink)
Registered User

krisss's Avatar

o chestie ciudata : e de vina telefonul meu, sau cosmote chiar are semnal in aproape toate statiile de metrou, dar inca nu este retea, imi arata semnal full, dar zice emergency calls only

krisss is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2007, 10:30   #3564 (permalink)
Nick anterior: florinp3

Din câte ştiu asta se întâmplă când operatorul tău nu are semnal acolo, telefonul trece pe altă reţea care are semnal - lucru util în cazul în care ai nevoie să efectuezi un apel de urgenţă. Deci probabil erai pe Vodafone / Orange.

florin is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2007, 11:46   #3565 (permalink)
il Dottore

coldone's Avatar

Phone: Iphone 3G 16gb White
oricum, se vede ca au inceput sa puna antene si la metrou....in centru deja e semnal, la fel la eroilor si izvor

coldone is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2007, 13:53   #3566 (permalink)
0766361362

ak2000's Avatar

Sms primit astazi de la 1234 pe cartela cu 2000 minute (0765 348 169):
Ai o oferta de loializare dedicata: optiunea 300 minute si 300 SMS in retea cu 3 euro/luna timp de 1 an. Activeaz-o

Acum ceva timp au mai trimis un sms prin care se spunea de cele 300 minute dar fara sa pomeneasca de cuvantul "loializare" sinonim cu "fidelizare" des intalnit pe acest thread din forum. De asemeni, cred ca este prima data cand Cosmote cocheteaza cu terminologia "loializare" sau "fidelizare" De aici trag concluzia ca aceste forumuri sunt citite intens de catre angajatii din Cosmote.

Pe aceast cale, rog sa se remedieze cat mai urgent posibil problemele legate de afisarea defectuasa a informatiilor din serviciul cost control, la abonamente!

ak2000 is offline    Send Message via Google Talk to ak2000 Send Message via Xfire to ak2000 Reply With Quote
Old 09-03-2007, 15:05   #3567 (permalink)
Nick anterior: X-White

wisepiggy's Avatar

Phone: HTC Diamond
Ce concluzii mai tragi tu

Fidelizare are orange si cred ca si vodafone tot fidelizare are asa ca au deschis si ei dexul si au cautat un cuvant sinonim. Crezi ca cei de la cosmote au angajat de PR care citeste pe forumuri ? Mai citesc poate unii din angajati si mai zic cate ceva daca au chef .

Si suna dracu la serviciul cu clientii si spunele ca nu iti merge cost control nu ne mai inebuni aia cu prostia asta .

Ceva oferte noi ? A trecut mult timp de la ultima oferta....

wisepiggy is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2007, 15:34   #3568 (permalink)
Registered User

someone_else's Avatar

chiar ca tragi concluzii ciudate, ak2000. mai bine suni la relatii cu clientii si te cercti cu ei decat sa tot bagi mesaje aici ca nu-ti merge tie cost-controlul. oferte noi...doar in stadiul de zvonuri.in aprilie parca se asteapta ceva.....v-ati plictisit de aceleasi 2/300 la prepay si 500 la abo?
intermini lipseste, e clar ca nu e ceva in regula cu el...

Old 09-03-2007, 15:50   #3569 (permalink)
rex
Registered User

rex's Avatar

am fost ieri la Germanos la Universitate si am intrebat acolo daca oferta la abonamente de 500 min este pe viata sau doar pentru acel 1 an sau 2 ani ptr care semnezi contractul. raspunsul a fost foarte clar ca daor ptr 1 an sau 2 ani, in functie de cum semnezi.

si eu sunt de acceasi parere, avand in vedere ca in toate ofertele se spune "pana la 12.000 minute in retea", adica 500 min *12 luni * 2 ani.

eu cred ca dupa ce vor trece 1-2 ani si grecii vor avea 4-5 milioane de utilizatori si vor fi siguri pe pozitia lor, vor vrea profit maxim si le vor taia abonatilor acele 500 minute pe motiv ca atat a fost oferta promotionala. au mai facut-o la clientii existenti (cand a trecut automat clientii cosmoromului la abonamentul minim de 3 euro).
o vorba din batrani spune ca sa nu ai incredere in greci nici cand vin cu daruri.
iar EO2000 si EO500 chiar asta sunt, niste daruri.

rex is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2007, 15:53   #3570 (permalink)
Member

Angajatul Germanos e doar un dealer penibil ... ieri facea abonamente pentru Connex , azi lucreaza cu Cosmote , etc

Oferta e pe viata . Suna la relatii clienti .

Later edit : uite , am sunat eu la Rel clienti si am inregistrat raspunsul consultantei >>>> vezi fisierul audio atasat .

" Puteti beneficia ... atata timp cat veti detine acest abonament ... nu exista o limitare ! Deci atata timp cat veti avea acest abonament veti avea si aceasta extraoptiune , daca veti dori , disponibila . "

La naiba ... nu merge sa uploadez fisierul audio. Pe ce siteuri se poate face asta ?

Last edited by intermini; 09-03-2007 at 16:32..

intermini is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2007, 16:40   #3571 (permalink)
Registered User

Imi place Cosmote...pana acum nu m-a dezamagit...am(de acum pot sa spun ca AM avut) cartela cu 2000 minute pana azi la ora 24!SURPRIZA insa ...deja de vreo 3 ore cred ,imi "papa' creditul care-l mai aveam!Noroc ca am observat ca altfel ramaneam pe 0 euroi!Va atentionez in legatura cu aceasta eroare si pe cei ce mai aveti inca 2000 activa...NU VORBITI IN ULTIMA ZI DE OPTIUNE PREA MULT, FARA SA VERIFICATI CREDITUL!

Last edited by arab; 09-03-2007 at 17:14..

arab is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2007, 16:46   #3572 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Quote:
Originally Posted by arab View Post
Imi place Cosmote...pana acum nu m-a dezamagit...am(de acum pot sa spun ca AM avut) cartela cu 2000 minute pana azi la ora 24!SURPRIZA insa ...deja de vreo 3 ore cred ,imi "papa' creditul care-l mai aveam!Noroc ca am observat ca altfel ramaneam pe 0 euroi!Va atentionez in legatura cu aceasta eroare si pe cei ce mai aveti inca 2000 activa...NU VORBITI IN ULTIMA ZI DE OPTIUNE PREA MULT FARA SA VERIFICATI CREDITUL!
Cum se poate afla care este ultima zi ? am cartele in toata familia activate cam la 1-2 zile distantza!

Quote:
Originally Posted by ak2000 View Post
Sms primit astazi de la 1234 pe cartela cu 2000 minute (0765 348 169):
Ai o oferta de loializare dedicata: optiunea 300 minute si 300 SMS in retea cu 3 euro/luna timp de 1 an. Activeaz-o

.................
CUM SE ACTIVEAZA?
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2007, 16:47   #3573 (permalink)
Registered User

krisss's Avatar

Quote:
Originally Posted by intermini View Post

" Puteti beneficia ... atata timp cat veti detine acest abonament ... nu exista o limitare ! Deci atata timp cat veti avea acest abonament veti avea si aceasta extraoptiune , daca veti dori , disponibila . "

La naiba ... nu merge sa uploadez fisierul audio. Pe ce siteuri se poate face asta ?
dak e .amr, incearca sa-l arhivezi in .zip, tre sa mearga

krisss is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2007, 17:00   #3574 (permalink)
Registered User

Eloi's Avatar

Cum se poate afla care este ultima zi ? am cartele in toata familia activate cam la 1-2 zile distantza!
Suni la 133 apoi 4 - 1

CUM SE ACTIVEAZA >>
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot0007.jpg
Views:	50
Size:	84.8 KB
ID:	195853  

Eloi is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2007, 17:09   #3575 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by ak2000 View Post
De aici trag concluzia ca aceste forumuri sunt citite intens de catre angajatii din Cosmote.

Pe aceast cale, rog sa se remedieze cat mai urgent posibil problemele legate de afisarea defectuasa a informatiilor din serviciul cost control, la abonamente!
get real man...

GaGauTa is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2007, 17:48   #3576 (permalink)
Registered User

someone_else's Avatar

eloi, suna la 133, tasteaza 43, apoi 1 si ai rabdare sa iti povesteasca tanti totul. vei auzi acea voce cristalina ce iti va indica ultima zi de extraoptiune. EO300 se activeaza ca si toate extraoptiunile de pana acum. mesaj gol la 133....daca nu apare in 24 de ore, sunati la 1234 si stresati putin persoana de la capatul firului.

Old 09-03-2007, 23:56   #3577 (permalink)
il Dottore

coldone's Avatar

Phone: Iphone 3G 16gb White
am avut in ultimul timp diverse drumuri prin tara si am ramas placut surprins....chiar se lucreaza la acoperire si au planuri mari....sunt locuri unde, acum cateva luni nu era semnal cosmote, doar vodafone, si acela destul de slab....acum, cand am trecut din nou pe acolo cosmote avea semnal full iar vodafone la fel ca inainte, 2liniute max.....ce nu inteleg e de ce nu pun la punct si calitatea serviciilor....sau in unele cazuri, de ce nu implementeaza unele servicii , banale poate, dar de care multi au nevoie

coldone is offline    Reply With Quote
Old 10-03-2007, 02:08   #3578 (permalink)
Registered User

someone_else's Avatar

mda, grecii au investit deja nu stiu cate zeci de milioane in acoperire. si probabil vor mai investi. omul cand aude de cosmote imediat face sinapsa "cosmote - fostul cosmorom - acoperire aproape zero - n-are rost sa ma bag - raman pe orange-vodafone", si tocmai sinapsa asta pe care multi romani o leaga vor s-o inlature cosmote-ul. si eu circul destul prin tara si, judecand la rece, fara sa iau partea nici unui operator, am constatat ca grecii cam au cea mai buna acoperire....
ce se mai aude de noile oferte? nu se mai lauda careva ca stie totul?era un baietel simpatic mai devreme si zicea ceva ca e 100% sigur de cele 1000 de minute in retea pe care si le imagina saracul...

Old 10-03-2007, 08:36   #3579 (permalink)
Registered User

Jockerul's Avatar

Quote:
Originally Posted by krisss View Post
o chestie ciudata : e de vina telefonul meu, sau cosmote chiar are semnal in aproape toate statiile de metrou, dar inca nu este retea, imi arata semnal full, dar zice emergency calls only

Pun pariu k ai un SonyEricsson...de obicei la astea asa apare afisat!
Pai sa stii k apelurile de urgenta (112,911 etc) se pot face de pe orice tel mobil(poate mai sunt unele exceptii la modele mai vechi ) fara sa ai in tel o cartela sim ,indiferent de retea.

Ym: jockerul2003

Jockerul is offline    Reply With Quote
Old 10-03-2007, 12:30   #3580 (permalink)
Registered User

someone_else's Avatar

de azi-noapte nu mai am 2000.....o sa imi fie dor de sacul de minute...

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules