![]() |
| | #3581 (permalink) | ||
| Quote:
De azi nu mai are nici bunica 2000min, treb sa ai reactivez extraopt 300+300.....bla...bla... Hai sa incetam cu astea oameni buni ....totusi se pot discuta si alte detalii legate de Cosmote!...daca ar scrie pe forum fiecare utilizator al celor 2000 min cand le expira extraopt 2000 unde s-ar ajunge???
__________________ Einstein a spus:doar doua lucruri sunt infinite Universul si Prostia Ym: jockerul2003 | |||
|
| | #3582 (permalink) | ||
| Quote:
![]() On-topic: ce mama ma-sii trebuie sa fac pentru a-mi afisa si mie minutele ramase? (Abonament Cosmote 400). La cost control spune "Acest serviciu va devenii disponibil dupa urmatoarea factura. Va multumim pt intelegere.". Inca de la prima factura ), asta fiind a 5-a.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Telefoane LOW-COST SIGILATE. GARANTIE. NOKIA SIGILATE. SAMSUNG SIGILATE. | |||
|
| | #3584 (permalink) | ||
| Quote:
, de pe moto v360 al meu, nu mergea sa efectuez apeluri de urgenta in zonele unde cosmotele nu avea semnal (aka metrou), desi am incercat in dese randuri, cred k avea telu ceva | |||
|
| | #3585 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Concluzia este momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti. Last edited by Eloi; 12-03-2007 at 22:20.. | |||
|
| | #3587 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Nu spune nimic de expirare
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #3589 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
deci pana la urma care este adevarul ? | ||||
|
| | #3590 (permalink) | ||
|
Pana la urma a reusit cineva sa primeasca alea 300min si 300SMS-uri pentru 3euro??? eu am tot vorbit in seara asta pana am ramas fara credit ![]() Am sunat la 1244 si operatorul mi-a spus ca inca nu a fost luata o decizie cu privire la data cand va fi activata "noua oferta" Chiar stau sa ma gandesc ca isi dau cu stangul in dreptul exact cand nu trebuie adica pot pierde o gramada de "clienti"... imi aduc aminte ce puhoi de lume se inghesuia la cartele iar acum e atat de usor sa o arunci tinand cont ca majoritatea probabil au si alta alternativa... | |||
|
| | #3592 (permalink) | ||
| Te rog intelege ca daca la tine curge mierea din copac nu este la toti asa! Ai zis in foarte multe posturi ca la tine merge perfect, ca ti-au activat extraoptiunea in 1000 fractiuni de secunda. Intelege ca nu la toti este asa! Am un amic care a stat 5 zile sa ii activeze extraoptiunea. Si a si sunat la ei. Si a dat si o gramada de sms-uri.
| |||
|
| | #3596 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 Location: Bucuresti |
Nu am de ce sa mint, si nici nu exagerez....am asteptat 5 zile, chiar am avut reclamatie inregistrata la serviciul clienti. Daca la unii a mers mai usor cu activarea, la unii a durat (justificarile au fost de genul:"prea multe activari in aceasta perioada...sistemul ff incarcat, etc").
| ||
|
| | #3597 (permalink) | ||
|
cred ca te-am prins nitel. inainte ai zis ca a durat O SAPTAMANA activarea, acum zici 5 ZILE, maine dimineata o sa zici ca a durat 2 zile, iar poimaine o sa ajungi la 2 ore care ti s-au parut tie extraordinar de lungi ca asteptai minutele sa vorbesti cu prietena. tocmai tu ai exagerat si te dai de gol singur, data viitoare incearca sa estimezi mai corect timpul...nu de ala, dar tu ai de pierdut...
| |||
|
| | #3598 (permalink) | ||
|
Dupa ce a expirat extraoptiunea de 2000 de minute, de care am beneficiat din plin de pe 10 martie 2006 si pana pe 10 martie 2007, confirm activarea celor 300 minute si 300 SMS in 5 secunde prin trimiterea unui sms gol la numarul 300. Am avut credit pe cartela aproximativ 7 euro.
__________________ | |||
|
| | #3599 (permalink) | ||
|
bravo ak2000, chiar aveam nevoie de post-ul tau. iti multumim din inima pentru aceste atat de utile informatii. ramanem recunoscatori. cat credit ai acum pe cartela? -------------------- Editare ulterioară -------------------- eo500+500 la abo se prelungeste pana in 18 martie 2007 Last edited by someone_else; 14-03-2007 at 15:25.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3600 (permalink) | ||
|
Sa inteleg ca in 5-6 zile vom avea o noua oferta la abonamente ?
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |