![]() |
| | #3601 (permalink) | ||
|
asa cum ne-au obisnuit cei de sus din conducerea cosmote, e posibil sa se mai prelungeasca extraoptiunile cu perioade succesive de cate o saptamana. eo500+500 christmas a fost valabila inca mult timp dupa termenul cand a fost anuntat ca expira(31 decembrie 2006) apoi s-a tot prelungit cu cate 1-2 saptamani. sa vedem ce anunta dupa 18 martie.......
| |||
|
| | #3602 (permalink) | ||
|
Mmmmda ....am incercat toate metodele de mai sus si NU SPUNE NIMIC de expirare...intrucat vazind asta si considerind de buna ce atzi spus voi am verificat creditulSURPRIZA...sub 3 euro...si culmea erau peste 12 Am intuit ca deja expirase si am bagat rapid 6 euro si am facut treaba cu SMS gol la 300 in cam 3-5 min(banuiesc ca e si reteaua aia ocupata nu? ) a sosit mesaj ca mi-au luat 3 euro si se bucura ca am ramas cu ei! asta e foast tot! multam de indicatii!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #3605 (permalink) | ||
| Member Join Date: Dec 2006 |
Noua oferta la Cartela COSMOTE 400+400 = 5 euro Incepand cu data de 19 martie 2007 noii utilizatori ai Cartelei COSMOTE vor putea beneficia de promotia: Extraoptiunea 400 de minute si 400 de SMS-uri gratuite in reteaua COSMOTE valabila in perioada 19 martie 2007 – 11 aprilie 2007 Astfel, pentru numai 5 Euro/luna (suma retinuta din creditul de comunicare) noii utilizatori ai Cartelei COSMOTE pot beneficia lunar de 400 de minute si 400 de SMS-uri gratuite catre orice numar COSMOTE, timp de 1 an ! EO 400+400 se activeaza initial numai la solicitarea utilizatorului, in perioada de desfasurare a promotiei, in urmatoarele moduri: * Prin transmiterea unui SMS fara text la numarul 400, netaxabil * Apeland numarul gratuit 400 sau 1234. * Activarea EO 400+400 va fi confirmata prin transmiterea unui SMS catre utilizator Oferta la Abonament : 750+750 = 5 euro incepand cu data de 19 martie 2007, COSMOTE are o noua oferta promotionala: Extraoptiunea 750 de minute de convorbiri catre orice numar COSMOTE si 750 de SMS-uri in retea catre orice numar COSMOTE (EO750), cu 5 Euro/luna (fara TVA). Sursa: http://forum.wirefree.ro/index.php?s...20&#entry28259 | ||
|
| | #3609 (permalink) | ||
|
pai e mai avantajoasa decat oferta facuta celor cu 2000 ! In cazul asta probabil multi nu si vor activa 300+300, ci vor trece direct la 400+400.....si uite asa cosmote o sa ne anunte ca au nush cati clienti in plus.......Oferta la abonamente e doar pt noii abonati, nu?
__________________ | |||
|
| | #3616 (permalink) | ||
|
100% sigur !!! intermini are deja probabil si abonamentul 750+750. hehe. de la inceputul anului sesizam totusi o usoara crestere a preturilor la extraoptiuni. 500 la 2,52 apoi 500 la 3 euro, acum 750 la 5 euro. oricum, extraoptiunea e la un pret mai bun decat rezonabil si cu mult peste concurenta. la cel mai mic abonament poti vorbi cu 32,1 lei/luna 750 minute in cosmote la orice ora, cu orice numar, 750 mesaje scrise in aceleasi conditii plus 10 minute catre orice retea. un tarif decent si extrem de convenabil. bravo cosmote. personal estimez depasirea pragului de 2.000.000 utilizatori pana la 1 august 2007. sa vedem cum evolueaza lucrurile......
| |||
|
| | #3618 (permalink) | ||
|
Sa le dau la **** la baieti. Mie nu imi convine sa nu pot sa trec la extraoptiunea 750+750 desi le-ar fi lejer. Pt. ca nici nu pot sa scap de abonamentul de 500+500.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #3619 (permalink) | ||
|
Poti...fa un transfer de abonament/transfer de responsabilitate!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |