![]() |
| | #3661 (permalink) | ||
|
Mai nou lumea da mass`uri pe telefonul mobil.Mesaj primit astazi : "Cosmote Romania va ofera sms-uri gratuite in retea pentru totdeauna. Trimite acest mesaj la 7 prieteni din retea si vei primi 5 EURO in contul dvs" Faza e ca mi l`a trimis si pe Vodafone si pe Cosmote (mai intai pe Vodafone).Mi`e rusine cu ce prieteni am.Bine ca macar n`am mai tinut legatura cu el de peste juma` de an. | |||
|
| | #3662 (permalink) | ||
| Member Join Date: Dec 2006 |
Am primit si eu un mail tot de genul asta ... Multa lume nebuna sa distreaza pe seama fraierilor ... Quote:
| ||
|
| | #3666 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Quote:
| ||
|
| | #3669 (permalink) | ||
| Atunci cand or sa remedieze problema... ![]() Credeam k ai inteles...! Quote:
Iti trimit ei un sms in momentul emiterii facturii (daca nu iti trimit asa ceva, suna la ei si solicita acest lucru)
__________________ Einstein a spus:doar doua lucruri sunt infinite Universul si Prostia Ym: jockerul2003 | |||
|
| | #3676 (permalink) | ||
|
De ieri sunt si eu posesor de cartela Cosmote.Ce vroiam sa va intreb,dupa prima luna de folosinta,ultraoptiunea de 400 de minute,incadrate in cei 5E,v-a disparea?Am auzit niste zvonuri,ca s-ar putea sa dispara...Daca plec inafara tarii,voi avea acelasi acces la cele 400 de minute in Roaming?Va multumesc anticipat! Si ca sa nu deschid alt thread,stiti cumva,exista pe piata telefon cu 2 simuri?Care sa se poata folosi paralel?sau prin switch,cand unul,cand o retea,cand alta? | |||
|
| | #3677 (permalink) | ||
| Member Join Date: Dec 2006 |
Extraoptiunea 400+400 e disponibila GARANTAT 1 an de zile . Peste un an este foarte posibil sa activezi alta optiune . Minutele nu sunt disponibile in Roaming ... dar daca tu pleci intr-o tara straina si ai o cartela Cosmote la tine ... rudele tale iti pot trimite 400 SMS fara sa ii coste nimic in plus . Cei care suna sau trimit sms catre o cartela aflata in Roaming sunt tarifati ca si cum cartela este IN TARA. Doar cel plecat e tarifat diferit . Oricum , faza cu SMS -urile e superba; cand mi-a plecat prietena in Anglia ... ii trimiteam sute de sms fara sa ma coste ... Pe piata exista DUAL - SIM ; se gasesc pe Okazii . Nu am auzit de telefon care sa aiba din fabricatie loc pt doua simuri . | ||
|
| | #3680 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |