Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 01-04-2007, 17:26   #3701 (permalink)
Registered User

As mai adauga la cele afirmate de intermini :

" Incepand cu data de 31 martie 2007, COSMOTE are o noua oferta promotionala, constand in:

 EO 750 cu 750 de minute de convorbiri in reteaua COSMOTE si 750 de SMS-uri in reteaua COSMOTE, cu 5 Euro/luna (fara TVA)
Activarea EO 750 in cazul unui client existent:

 In cazul in care un client existent solicita activarea EO 750, agentul de vanzari va indruma clientul sa apeleze Serviciul Relatii cu Clientii, la numerele 1234, gratuit din reteaua COSMOTE sau 021 404 1234, din alte retele. In acest caz, EO 750 nu poate fi activata in magazine

I. Eligibilitate:

 Noii abonati postpaid COSMOTE, activati in perioada promotionala cu contracte de 12 sau 24 luni.

 Abonatii pospaid COSMOTE existenti care si-au activat EO 750 in perioada 19 martie – 30 martie 2007. Acesti clienti vor primi de la COSMOTE un SMS referitor la aceasta oferta promotionala si nu vor trebui sa intreprinda nici o actiune pentru a beneficia de cele 2 luni de abonament gratuit.

 Abonatii pospaid COSMOTE existenti care si-au activat contractul in perioada 19 martie – 30 martie 2007, dar nu si-au activat si EO 750. Acesti clienti vor primi de la COSMOTE un SMS referitor la aceasta oferta promotionala; singurul mod prin care isi vor putea activa EO 750 va fi apelarea Serviciului Relatii cu Clientii, la numerele 1234, gratuit din reteaua COSMOTE sau 021 404 1234, din alte retele.

II. Perioada de desfasurare a promotiei: 31 Martie 2007 - 11 Aprilie 2007.

 2 luni abonament gratuit pentru planul tarifar ales in primele 2 luni ale fiecarui an contractual (2 luni in primul an si 2 luni in cel de-al doilea an), in functie de perioada contractuala aleasa.

III.1. Perioada contractuala de 12 luni:

 EO 750 va fi in continuare oferita promotional pentru toate noile abonamente pana in data de 11 aprilie 2007.

 Abonament lunar gratuit pentru planul tarifar ales in primele 2 luni de facturare (fara a include prorata), NUMAI pentru cei ce activeaza EO 750.

III.2. Perioada contractuala de 24 luni:

 EO 750 va fi in continuare oferita promotional pentru toate noile abonamente pana in data de 11 aprilie 2007.

 Abonament lunar gratuit pentru planul tarifar ales in primele 2 luni de facturare (fara a include prorata) ale fiecarui an contractual (2 luni in primul an si 2 luni in cel de-al doilea an) NUMAI pentru cei ce activeaza EO 750. Pentru a beneficia de abonamentele lunare gratuite in cel de-al doilea an (luna 13 si luna 14), clientul trebuie sa pastreze EO 750 activa in primele 12 luni de facturare.

In plus : incepand cu data de 31 martie 2007, ora 00:00, pentru extraoptiunea promotionala EO 750+750, nu se va mai solicita clientului plata in avans pentru doua (2) luni a taxei lunare a extraoptiunii

si in nici un caz nu este pacaleala de 1 aprilie

MeHigh is offline    Reply With Quote
Old 02-04-2007, 13:26   #3702 (permalink)
0766361362

ak2000's Avatar

Phone: Nokia E51 si Nokia 6230i
Stie cineva cat de complex este sistemul prin care sunt informati abonatii numit "Cost control"?

As vrea sa stiu daca intr-adevar este scump sau foarte greu de implementat.

Eu cred ca este destul de simplu de rezolvat informarea abonatilor cosmote prin cost control dar acest lucru nu se doreste deoarece aduce beneficii imense companiei in dauna clientilor ei. Sa luam spre exemplu un abonat care are extraoptiunea de 500 minute. Vorbeste toate aceste minute iar cost controlul il informeaza "eronat" ca mai are 50 minute in retea. Clientul suna aceste 50 minute crezand ca sunt tarifate 0 dar de fapt pe factura o sa aibe surpriza sa fie tarifat cu 50*15 eurocenti !!!

Compania connex-vomafone a practicat si ea aceiasi sa o numim, nesimtire ani intregi. Prin lipsa de informare un abonat connex cent 500 dupa epuizarea celor 500 de minute si informarea lui eronata putea sa creada ca vorbeste pe 1 cent minutul ele vorbind de fapt cu 15 centi minutul.

ak2000 is offline    Send Message via Google Talk to ak2000 Send Message via Xfire to ak2000 Reply With Quote
Old 02-04-2007, 15:29   #3703 (permalink)
il Dottore

coldone's Avatar

Phone: Iphone 3GS White, Samsung Omnia HD, SonyEricsson W995
@Mehigh, unde ai vazut tu asta? Nu mai induceti in eroare si verificati inainte.....vezi aici http://www.cosmote.ro/ro/content.asp...7072&cid=18352 .....Scrie foarte clar "doar pt abonamentele activate in perioada promotionala" ...... @ak2000, tu cu cine te tot certi omule pt cost controlul asta? Suna la ei de 5 ori pe zi si spune le ca nu merge(sau faci si asta?).....app, ca un offtopic, de ce scrie la fiecare nr din semnatura "abonament"?? )

coldone is offline    Reply With Quote
Old 02-04-2007, 15:39   #3704 (permalink)
Registered User

bebe_unik's Avatar

pt ca este super tare sa scrie pe forum ca el are abonament
on-topic nu stiu de ce te plangi de cost control...si in plus la vodafone esti singurul care il aud ca a fost inselat de cost control, dar nu discut despre asta aici

bebe_unik is offline    Send Message via Google Talk to bebe_unik Reply With Quote
Old 02-04-2007, 15:42   #3705 (permalink)
Registered User

Eloi's Avatar

Quote:
Originally Posted by ak2000 View Post
Stie cineva cat de complex este sistemul prin care sunt informati abonatii numit "Cost control"?

As vrea sa stiu daca intr-adevar este scump sau foarte greu de implementat.

Eu cred ca este destul de simplu de rezolvat informarea abonatilor cosmote prin cost control dar acest lucru nu se doreste deoarece aduce beneficii imense companiei in dauna clientilor ei. Sa luam spre exemplu un abonat care are extraoptiunea de 500 minute. Vorbeste toate aceste minute iar cost controlul il informeaza "eronat" ca mai are 50 minute in retea. Clientul suna aceste 50 minute crezand ca sunt tarifate 0 dar de fapt pe factura o sa aibe surpriza sa fie tarifat cu 50*15 eurocenti !!!

Compania connex-vomafone a practicat si ea aceiasi sa o numim, nesimtire ani intregi. Prin lipsa de informare un abonat connex cent 500 dupa epuizarea celor 500 de minute si informarea lui eronata putea sa creada ca vorbeste pe 1 cent minutul ele vorbind de fapt cu 15 centi minutul.
Cred ca esti unul din cei mai stresanti useri de pe forumul asta si nu numai.
Peste tot aceeasi problema o ai de vreo 3 luni.
Du-te si da-ti foc in fata la sediul Cosmote din Atena si vezi daca asa te rezolva cu cost controlul.

Eloi is offline    Reply With Quote
Old 02-04-2007, 15:55   #3706 (permalink)
Registered User

Radu_b's Avatar

Quote:
Sa luam spre exemplu un abonat care are extraoptiunea de 500 minute. Vorbeste toate aceste minute iar cost controlul il informeaza "eronat" ca mai are 50 minute in retea. Clientul suna aceste 50 minute crezand ca sunt tarifate 0 dar de fapt pe factura o sa aibe surpriza sa fie tarifat cu 50*15 eurocenti !!!
Stai putin!!!
Din ce am citit eu aici pe forum am inteles ca sunte-ti ofticat ca nu va este afisat costul suplimentar...dar si minutele?
Eu am cosmote 30, 500+500 si pana acum nu am avut ce reprosa la numarul de minute. DOAR COSTUL SUPLIMENTAR NU ESTE AFISAT!!! (La mine)

Radu_b is offline    Reply With Quote
Old 02-04-2007, 16:01   #3707 (permalink)
Member

La toata lumea e identic . Minutele ramase si SMS -urile sunt afisate . Doar costul suplimentar nu este afisat .

intermini is offline    Reply With Quote
Old 02-04-2007, 16:36   #3708 (permalink)
il Dottore

coldone's Avatar

Phone: Iphone 3GS White, Samsung Omnia HD, SonyEricsson W995
Quote:
Originally Posted by Eloi View Post
Du-te si da-ti foc in fata la sediul Cosmote din Atena si vezi daca asa te rezolva cu cost controlul.
ma esti nebun? Nu i mai da idei d astea ) .....ontopic, am sunat la clienti si e cum am zis eu.....clientii existenti INCA nu pot sa si activeze alta extraoptiune...insa e prima oara cand nu spune un nu categoric....mai asteptam

coldone is offline    Reply With Quote
Old 02-04-2007, 16:39   #3709 (permalink)
Registered User

krisss's Avatar

aham, deci sa inteleg k asta inseamna p-aici ca nu merge cost controlu' : adik " cost suplimentar indisponibil" , pana acum la mine minutele nationale, minutele in cosmote si sms-urile mi le arata corect, inainte sa-mi fac abonamentul credeam k nu ti le arata deloc, sau ingheata din cand in cand cifrele alea p-acolo

krisss is offline    Reply With Quote
Old 02-04-2007, 17:49   #3710 (permalink)
Registered User

@ MeHigh... ne poti dezvalui sursa informatiilor ??

GaGauTa is offline    Reply With Quote
Old 02-04-2007, 19:36   #3711 (permalink)
Registered User

someone_else's Avatar

ak2000, esti de groaza.....

someone_else is offline    Reply With Quote
Old 03-04-2007, 09:47   #3712 (permalink)
Registered User

@ Coldone - se poate sa-mi fi scapat vreun detaliu, intr-adevar, poate ca este ceva care nu reiese din context, dar asta numai pentru ca informarea era ff lunga, si am extras pe fuga cate ceva.Si totusi...daca te uitai atent la punctul II scrie " Perioada de desfasurare a promotiei: 31 Martie 2007 - 11 Aprilie 2007.", oricum nu contest ca poate este un pic neclar.
@Gagauta - sursa este una cat se poate de .....sa-i spunem oficiala, te asigur,chiar nu pot sa zic mai multe , doar ca asa cum spuneam si mai sus, am extras numai anumite pasaje din informarea initiala care era ff lunga.

MeHigh is offline    Reply With Quote
Old 03-04-2007, 11:52   #3713 (permalink)
Comentatoru` shef

Grim Reaper's Avatar

Phone: HTC Touch Diamond
Chestia e ca se poate activa 750 + 750 doar la cei care au facut abonament in perioada xx martie - xx aprilie si care n`au vrut sa si`o activeze atunci ... sau ceva de genul. Cert e ca pentru cei cu 500 + 500 sau 300 nu se poate :|

Grim Reaper is offline    Reply With Quote
Old 03-04-2007, 12:57   #3714 (permalink)
0766361362

ak2000's Avatar

Quote:
Originally Posted by bebe_unik View Post
pt ca este super tare sa scrie pe forum ca el are abonament
on-topic nu stiu de ce te plangi de cost control...si in plus la vodafone esti singurul care il aud ca a fost inselat de cost control, dar nu discut despre asta aici
Am speficat ca cele 2 numerele sunt abonamente ca sa elimin alte discutii. Cost controlul la cartele, a fost si este intr-o proportie mult mai mare mai corect decat la abonamente. Daca ai fi avut connex cent 500 ca si mine, ai fi observat cum cateva luni connex-ul se facea ca are probleme cu cost controlul.
Quote:
Originally Posted by Eloi View Post
Cred ca esti unul din cei mai stresanti useri de pe forumul asta si nu numai.
Peste tot aceeasi problema o ai de vreo 3 luni.
Mai bine fa o l de control si nu te mai .... de grija altora.

ak2000 is offline    Send Message via Google Talk to ak2000 Send Message via Xfire to ak2000 Reply With Quote
Old 03-04-2007, 13:04   #3715 (permalink)
Registered User

bebe_unik's Avatar

draga au si alte persoane abonamente si nu au avut probleme si in plus cost controlul nu are cum sa mearga bine pt abonamentul x si sa nu mearga pt abonamentul y

bebe_unik is offline    Send Message via Google Talk to bebe_unik Reply With Quote
Old 03-04-2007, 13:17   #3716 (permalink)
0766361362

ak2000's Avatar

Cost controlul de la abonamente cosmote functioneaza cum trebuie si toata lumea este multumita? Doar eu bat campii?

Old 03-04-2007, 13:38   #3717 (permalink)
Registered User

drago_jake's Avatar

stie careva dak prelungeste la cartela PRE-PAID oferta care o au acum ce-a cu 400 + 400 min. si dupa 11 Aprilie ??? , ma gandesc ca poate o mai prelungi pana la sfr. lunii Aprilie ? voi ce stiti , rog ras. ferm din partea celor care lucreaza la COSMOTE !!! @

drago_jake is offline    Reply With Quote
Old 03-04-2007, 16:51   #3718 (permalink)
Registered User

Jockerul's Avatar

Quote:
Cost controlul de la abonamente cosmote functioneaza cum trebuie si toata lumea este multumita? Doar eu bat campii?
Nu mai omule!...normal k nici un abonat Cosmote nu este multumit de faza cu cost controlu' ,printre care si eu ....si ce vrei sa facem???
Dar tu esti chiar intr-o ureche...o tii una si buna cu asta! Cred k cei de la Cosmote sunt mai in masura sa iti raspunda!
Numai bine!

Ym: jockerul2003

Jockerul is offline    Reply With Quote
Old 04-04-2007, 00:08   #3719 (permalink)
Registered User

someone_else's Avatar

drago_jake, nici cei care lucreaza la Cosmote nu stiu daca eo400+400 se prelungeste dupa 11. Asta hotarasc doar cei din biroul de marketing. Sorry....

someone_else is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2007, 15:19   #3720 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Phone: Nokia E52
Eloim, ak2000: Calmati-va, ca altfel aveti probleme.

CBR is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules