![]() |
| | #3721 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
@ak2000 suna la relatii clienti si intreaba de numarul de telefon pt cost control, este un departament la care suni exact ca la rel clienti si iti spune cate minute mai ai si cat ai de plata si restul detaliilor referitoare la costurile ab tau. nimeni care lucreaza la cosmo nu o sa iti spuna daca sau daca nu se prelungeste extraoptiunea 400+400 pt ca au semnat un contract in care se interzice divulgarea acestor informatii care pana in mom in care sunt facute publice sunt inca confidentiale, nu se stie cine citeste forumu si crede-ma ca nu doreste nimeni sa zboare de la ei ca sa iti spuna tie ca da domne mai dureaza 100 ani dupa 1 aprilie sau cand era data aia
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #3722 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2007 |
Cosmote a pus in functiune noul soft de call center. Poti suna la 1234 (vorbesti cu un consultant) si vei afla toate numerele de telefon la care ai sunat, la care ai trimis SMS, ce optiuni ai, unde ti-ai facut abonamentul, cat platesti lunar, cate minute ai , COST SUPLIMENTAR . Last edited by mihai_dobro; 10-04-2007 at 15:01.. | ||
|
| | #3724 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 | Quote:
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #3730 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2007 | Quote:
Oricum puteti sa ma banati de 14 ori .... ca nu imi pasa . | ||
|
| | #3733 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #3735 (permalink) | ||
|
Wow ce m-am putut enerva! Mi-am activat Eo 300+300 saptamana trecuta in 12 si in weekendul 14/15 aprilie am fost plecat din tara, timp in care am facut credit negativ pe cartela (n-am mai auzit asa ceva si nici nu credeam ca e posibil) 88 centi (am trimis cateva mesaje in minusul creditului din cauza ca reactualizarea s-a facut mai tarziu). Intors in tara realizez cu stupoare ca nu pot suna in retea din cele 300 de minute. Sun la relatii clienti si mi se spune ca trebuie sa am credit pozitiv pentru a folosi minutele. Am pagubit Cosmote-ul cu 88 de centi. Hahaha. Cu alte cuvinte cei 3 Euro pe extraoptiune mi-au fost retrasi si eu nu ma pot folosi acum de un serviciu pe care l-am platit deja. Nu-mi convine, sunt bani pe care i-am platit aiurea. Mi s-a spus ca trebuie sa ajung la 0 ca sa pot folosi minutele din nou. Aiurea treaba, nu-i frumos.... Degeaba i-am rugat frumos sa imi dea voie sa vorbesc minutele si cei 88 de centi ii voi da inapoi la urmatoarea reincarcare ca am simtit ca ma bat cu morile de vant. Asta pe langa faptul ca domnul cu care am vorbit mi-a zis "buna ziua" si "o zi placuta in continuare" la ora 00 si ceva, deci putin dupa miezul noptii... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |