![]() |
| | #3781 (permalink) | ||
| cum ai trimis tu in alte retele daca mie acum cateva minute mi a confirmat ca mms-ul e disponibil doar in reteaua cosmote? Altfel, e clar strategie cosmote.....mms in retea, cost suplimentar indisponibil ( de fapt, apelurile catre alte retele, tocmai pt a se impiedica utilizarea altor retele).......daca e asa, e penibil..la fel cum sunt si cei de la callcenter, cel cu care am vb parand foarte contrariat ca eu nu stiam care i treaba cu mms-ul..astept sa mi termin contractul si i las cu reteaua lor low-budget
__________________ | |||
|
| | #3782 (permalink) | ||
| Quote:
vrei sa anunte ca va merge interconectarea mms din 1 ianuarie si sa inceapa tratativele si testele din acea data? sau sa le inceapa cu 2-3 luni inainte si, la 1 ianuarie, sa functioneze conform planului? Quote:
sal
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #3786 (permalink) | ||
| Merge bine cu opera mini, e gratis si usor de utilizat. Are si un "live demo" la fel cum se vede si functioneaza pe mobil.
__________________ Last edited by ak2000; 26-04-2007 at 22:52.. | |||
|
| | #3787 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 | Quote:
Ca altfel cred ca te-ai "indragosti" de 1234 cu reclamatii. | ||
|
| | #3793 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 | Quote:
de un singur lucru vreau sa tii cont, interconectarea presupune setari si teste nu doar de o parte ( cosmote ) ci si de parteneri. so... daca din motive obiective sau subiective nu se grabesc si partenerii, ce poate face Cosmote in acest caz ? | ||
|
| | #3794 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
motivele cred ca is mai mult subiective si mai mult din partea concurentei...
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #3796 (permalink) | ||
|
Am o intrebare pentru cei cu abonament de 3 Euro + Extraoptiunea 500 de 2,52 E> Cat va vine voua factura? Maicamea primeste facturi de 40 RON fara a depasi cele 10 minute inculse (trebuie sa verific la urmatoarea factura fiindca acum am aflat) si fara mesaje in alte retele. In plus, ieri cand s-a dus sa plateasca factura la casieria Cosmote i-au fost ceruti si facturati 45 RON fata de 41,4 cat avea factura (factura care vine cu intarziere si trebuie sa plateasca dupa SMS-uri). O "desteapta" de la call center s-a scuzat spunandu-mi ca probabil nu avea sa dea rest, dar banii se vor scadea din factura urmatoare si ca nu e problema lor ca cei de la plati sunt alt departament etc.. Vai de mama lor de incompetenti !!!! Va spun sincer ca nu am crezut (eu am cartela pe Cosmote) ca nu se poate vedea costul suplimentar pana la factura (desi vazusem pe aici, nu retinusem ) deja imi cam pare rau ca i-am recomandat Cosmote.
__________________ Defectiune tehnica. | |||
|
| | #3798 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Einstein a spus:doar doua lucruri sunt infinite Universul si Prostia Ym: jockerul2003 | |||
|
| | #3799 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
extraoptiunea e 3 euro + tva 3+3 x 1,19% x 3,37= aproximativ 25 ron... oricum pp ca primesti factura detaliata, vezi acolo unde cum si ce s-a intamplat p.s. exista o penalizare de 0.5% pe zi daca a intarziat plata ei PPS: Nu cred ca Vomafone era mai breaz la 1 an jumate de la lansare, deci e totusi putin deplasat sa comparam o companie care are 10 ani pe piata din Romania, cu sisteme care s-au perfectionat in acest timp, cu o companie COSMOTE care are abia 1 an jumate... daca nu va place faceti-va abonament de 7 usd (22 ron) cu 60 minute dupa ora 5 sau cu 5 nr favorite si dupa 1 an primesti bonus 10 minute in retea... bleah
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #3800 (permalink) | ||
|
deplasat e sa compari anul 1997 cu anul 2007....legat de oferte, si cei 2 operatori au avut oferte foarte bune cand erau in "goana dupa abonati"....insa nu neglijau calitatea ajuns servicii.....oricum, parerea mea este ca odata cu trecerea timpului, cosmote se va axa pe segmentul asta de piata "low cost", cea mai buna dovada fiind si pierderea (voita a) licitatiei pt 3g
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |