Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-04-2007, 16:19   #3781 (permalink)
il Dottore

coldone's Avatar

Phone: Iphone 3GS White, Samsung Omnia HD, SonyEricsson W995
Quote:
Originally Posted by someone_else View Post
coldone, mms-ul merge in toate retelele nationale, eu am trimis cateva pe numere portocalii si au fost receptionate. inreteaua cosmote au tariful de 5 centi pana la 7 aprilie. in alte retele trimiti cu 14 centi/mms
cum ai trimis tu in alte retele daca mie acum cateva minute mi a confirmat ca mms-ul e disponibil doar in reteaua cosmote? Altfel, e clar strategie cosmote.....mms in retea, cost suplimentar indisponibil ( de fapt, apelurile catre alte retele, tocmai pt a se impiedica utilizarea altor retele).......daca e asa, e penibil..la fel cum sunt si cei de la callcenter, cel cu care am vb parand foarte contrariat ca eu nu stiam care i treaba cu mms-ul..astept sa mi termin contractul si i las cu reteaua lor low-budget

coldone is offline    Reply With Quote
Old 26-04-2007, 16:37   #3782 (permalink)
ateu

Colonelu''s Avatar

Phone: BlackBerry 8900
Quote:
Originally Posted by coldone View Post
cum ai trimis tu in alte retele daca mie acum cateva minute mi a confirmat ca mms-ul e disponibil doar in reteaua cosmote? Altfel, e clar strategie cosmote.....mms in retea, cost suplimentar indisponibil ( de fapt, apelurile catre alte retele, tocmai pt a se impiedica utilizarea altor retele).......daca e asa, e penibil..la fel cum sunt si cei de la callcenter, cel cu care am vb parand foarte contrariat ca eu nu stiam care i treaba cu mms-ul..astept sa mi termin contractul si i las cu reteaua lor low-budget
oficial, mms-ul merge doar in retea pana in viitorul apropiat cand se vor semna acordurile de interconectare si va functiona catre orice destinatie. faptul ca poti trimite mms catre alta retea desi oficial nu este semnat acordul se explica prin existenta unei perioade de teste prin care trebuie sa treaca orice serviciu inainte de lansare.
vrei sa anunte ca va merge interconectarea mms din 1 ianuarie si sa inceapa tratativele si testele din acea data? sau sa le inceapa cu 2-3 luni inainte si, la 1 ianuarie, sa functioneze conform planului?

Quote:
Originally Posted by tkshinobi View Post
Imi poate oferi cineva setarile pentru internet/gprs?Site-ul lor e low-fi (am gasit vineri "setari" fara ip, iar acum 10 minute nu am mai gasit nimic) iar serviciul clienti/asistenta se da impuscat.

Multumesc anticipat

L.E. Ok, am aflat ca or sa-mi dea IP dinamic, dupa prima conectare.Ma poate ajuta cineva cu restul setarilor?
da-mi pe privat tipul telefonului si nr de telefon

Quote:
Originally Posted by GaGauTa View Post
Offtopic: salutam Domnu` Colonel
sal

Colonelu' is offline    Reply With Quote
Old 26-04-2007, 16:56   #3783 (permalink)
0766361362

ak2000's Avatar

Phone: Nokia E51 si Nokia 6230i
Am Nokia 6230i cu setari GPRS active la abonament Cosmote. Va rog explicati-mi varianta optima testata si probata de voi prin care pot intra pe yahoo messenger de pe acest telefon. Multumesc anticipat!

ak2000 is offline    Send Message via Google Talk to ak2000 Send Message via Xfire to ak2000 Reply With Quote
Old 26-04-2007, 17:34   #3784 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by ak2000 View Post
Am Nokia 6230i cu setari GPRS active la abonament Cosmote. Va rog explicati-mi varianta optima testata si probata de voi prin care pot intra pe yahoo messenger de pe acest telefon. Multumesc anticipat!
instaleaza opera mini

GaGauTa is offline    Reply With Quote
Old 26-04-2007, 18:46   #3785 (permalink)
il Dottore

coldone's Avatar

Quote:
Originally Posted by Colonelu' View Post
ovrei sa anunte ca va merge interconectarea mms din 1 ianuarie si sa inceapa tratativele si testele din acea data? sau sa le inceapa cu 2-3 luni inainte si, la 1 ianuarie, sa functioneze conform planului?
Nu, voiam doar sa ne informeze cumva ca mms ul merge doar in retea....si ce tot atatea teste? Doar nu implementeaza 4G... :|

Old 26-04-2007, 22:36   #3786 (permalink)
0766361362

ak2000's Avatar

Quote:
instaleaza opera mini
Merge bine cu opera mini, e gratis si usor de utilizat. Are si un "live demo" la fel cum se vede si functioneaza pe mobil.

Last edited by ak2000; 26-04-2007 at 22:52..

ak2000 is offline    Send Message via Google Talk to ak2000 Send Message via Xfire to ak2000 Reply With Quote
Old 27-04-2007, 09:21   #3787 (permalink)
Registered User

Quote:
Nu, voiam doar sa ne informeze cumva ca mms ul merge doar in retea....si ce tot atatea teste? Doar nu implementeaza 4G... :|
Doh, nu e vb e 4g sau nG, e vorba ca atunci cand tu trimiti un mms in vdf sa nu te taxeze eronat, sa ajunga la destinatie mmsu si altele.

Ca altfel cred ca te-ai "indragosti" de 1234 cu reclamatii.

Old 27-04-2007, 09:28   #3788 (permalink)
Fyl

Fyl's Avatar

mda, si eu astept de ceva timp dupa setarile de MMS, tutun nu folosesc si rabdarea se cam termina

Fyl is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2007, 09:31   #3789 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Fyl View Post
mda, si eu astept de ceva timp dupa setarile de MMS, tutun nu folosesc si rabdarea se cam termina
ce model de tel ?

Old 27-04-2007, 10:26   #3790 (permalink)
0766361362

ak2000's Avatar

Prin Nokia PC Suite merg trimise SMS la o selectie de numere din agenda. Am trimis 10 mesaje la ora 19:00 si ele au ajuns la destinatie la ora 2:00. Sms-urile au intarzieri la abonamente!

Old 27-04-2007, 10:28   #3791 (permalink)
ateu

Colonelu''s Avatar

Phone: BlackBerry 8900
Quote:
Originally Posted by Fyl View Post
da-mi pe privat tipul telefonului, nr de tel si o adresa de mail

Colonelu' is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2007, 11:10   #3792 (permalink)
il Dottore

coldone's Avatar

Quote:
Doh, nu e vb e 4g sau nG, e vorba ca atunci cand tu trimiti un mms in vdf sa nu te taxeze eronat, sa ajunga la destinatie mmsu si altele.

Ca altfel cred ca te-ai "indragosti" de 1234 cu reclamatii.
teste la mms se fac din decembrie.....in 5 luni n au mai rezolvat interconectarea? In fine...oricum nu cont asa mult....utilizatorii de cosmote nu sunt asa sofisticati

Old 27-04-2007, 15:25   #3793 (permalink)
Registered User

Quote:
teste la mms se fac din decembrie.....in 5 luni n au mai rezolvat interconectarea? In fine...oricum nu cont asa mult....utilizatorii de cosmote nu sunt asa sofisticati
sofisticati nesofisticati nu asta e problema...

de un singur lucru vreau sa tii cont, interconectarea presupune setari si teste nu doar de o parte ( cosmote ) ci si de parteneri.
so... daca din motive obiective sau subiective nu se grabesc si partenerii, ce poate face Cosmote in acest caz ?

Old 27-04-2007, 18:49   #3794 (permalink)
Registered User

motivele cred ca is mai mult subiective si mai mult din partea concurentei...

ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum

stefan85 is offline    Reply With Quote
Old 27-04-2007, 19:28   #3795 (permalink)
il Dottore

coldone's Avatar

lol ..clar....s au unit vodafone si orange pt a i impiedica sa lanseze super serviciul mms )

Old 28-04-2007, 08:46   #3796 (permalink)
Registered User

Ethan Hunt's Avatar

Am o intrebare pentru cei cu abonament de 3 Euro + Extraoptiunea 500 de 2,52 E> Cat va vine voua factura? Maicamea primeste facturi de 40 RON fara a depasi cele 10 minute inculse (trebuie sa verific la urmatoarea factura fiindca acum am aflat) si fara mesaje in alte retele. In plus, ieri cand s-a dus sa plateasca factura la casieria Cosmote i-au fost ceruti si facturati 45 RON fata de 41,4 cat avea factura (factura care vine cu intarziere si trebuie sa plateasca dupa SMS-uri). O "desteapta" de la call center s-a scuzat spunandu-mi ca probabil nu avea sa dea rest, dar banii se vor scadea din factura urmatoare si ca nu e problema lor ca cei de la plati sunt alt departament etc.. Vai de mama lor de incompetenti !!!!
Va spun sincer ca nu am crezut (eu am cartela pe Cosmote) ca nu se poate vedea costul suplimentar pana la factura (desi vazusem pe aici, nu retinusem ) deja imi cam pare rau ca i-am recomandat Cosmote.

Ethan Hunt is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2007, 16:54   #3797 (permalink)
il Dottore

coldone's Avatar

pai deja se stie....pt cei care vorbesc si dau smsuri in retea, cosmote e ideal.....pt cei care vor mai mult, e recomandabil sa aleaga orange/vodafone.....e ca la avioane ....sunt companii low cost si companii pt oameni cu ceva pretentii

Old 28-04-2007, 18:29   #3798 (permalink)
Registered User

Jockerul's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ethan Hunt View Post
Am o intrebare pentru cei cu abonament de 3 Euro + Extraoptiunea 500 de 2,52 E> Cat va vine voua factura? Maicamea primeste facturi de 40 RON fara a depasi cele 10 minute inculse (trebuie sa verific la urmatoarea factura fiindca acum am aflat) si fara mesaje in alte retele. In plus, ieri cand s-a dus sa plateasca factura la casieria Cosmote i-au fost ceruti si facturati 45 RON fata de 41,4 cat avea factura (factura care vine cu intarziere si trebuie sa plateasca dupa SMS-uri). O "desteapta" de la call center s-a scuzat spunandu-mi ca probabil nu avea sa dea rest, dar banii se vor scadea din factura urmatoare si ca nu e problema lor ca cei de la plati sunt alt departament etc.. Vai de mama lor de incompetenti !!!!
Va spun sincer ca nu am crezut (eu am cartela pe Cosmote) ca nu se poate vedea costul suplimentar pana la factura (desi vazusem pe aici, nu retinusem ) deja imi cam pare rau ca i-am recomandat Cosmote.
Nu prea mult 25-30 ron...nu au fost probl , de obicei platesc factura( care intarzie mai mereu) la Germanos (Mall) .bafta!

Ym: jockerul2003

Jockerul is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2007, 18:32   #3799 (permalink)
Registered User

extraoptiunea e 3 euro + tva

3+3 x 1,19% x 3,37= aproximativ 25 ron... oricum pp ca primesti factura detaliata, vezi acolo unde cum si ce s-a intamplat

p.s. exista o penalizare de 0.5% pe zi daca a intarziat plata ei

PPS: Nu cred ca Vomafone era mai breaz la 1 an jumate de la lansare, deci e totusi putin deplasat sa comparam o companie care are 10 ani pe piata din Romania, cu sisteme care s-au perfectionat in acest timp, cu o companie COSMOTE care are abia 1 an jumate... daca nu va place faceti-va abonament de 7 usd (22 ron) cu 60 minute dupa ora 5 sau cu 5 nr favorite si dupa 1 an primesti bonus 10 minute in retea... bleah

ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum

stefan85 is offline    Reply With Quote
Old 28-04-2007, 19:11   #3800 (permalink)
il Dottore

coldone's Avatar

deplasat e sa compari anul 1997 cu anul 2007....legat de oferte, si cei 2 operatori au avut oferte foarte bune cand erau in "goana dupa abonati"....insa nu neglijau calitatea ajuns servicii.....oricum, parerea mea este ca odata cu trecerea timpului, cosmote se va axa pe segmentul asta de piata "low cost", cea mai buna dovada fiind si pierderea (voita a) licitatiei pt 3g

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules