![]() |
| | #3803 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
este congestie de retea, prea multe sms trimise odata
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #3804 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 | Quote:
Nu-ti dai seama de ceea ce spui... cum sa piarda licitatia voit. Licenta 3G ofera multe optiuni, ca sa nu zic de faptul ca, creste valoarea de piata de operatorului. Deci afirmatia ta e complet eronata. | ||
|
| | #3805 (permalink) | ||
|
Si in vestul tarii apare tot mai des intarzierea mesajelor iar ei se ascund dupa minunata scuza "congestie de retea". Pai daca am platit mesajele, de ce sa nu le si folosesc asa cum trebuie? Degeaba dau sute de mesaje daca n-ai ce face cu ele si ajung la destinatie dupa ore intregi sau chiar dupa o zi.
| |||
|
| | #3806 (permalink) | ||
| da, si pt ca si au dorit asa mult licenta asta, au pierdut o in fata rds si zapp? cum am mai spus, eu cred ca nu vor sa concureze orange/vodafone implementand nush ce tehnologii sau servicii si, implicit, devenind o companie scumpa.....e parerea mea, nu spun ca asa e
__________________ | |||
|
| | #3807 (permalink) | ||
|
As vrea si eu sa stiu , va rog frumos, cat va vine de platit la abonamentul cosmote 10 respectiv cosmote 30 , in lei pe factura ( fara cost suplimentar bineinteles )Astept unul sau mai multe reply-uri Va multumesc
__________________ Asa isi pierde romanu timpul : citeste semnaturile altora . Pana acum ai pierdut aproximativ 2-3 secunde din viata ta citindu-mi semnatura . Daca citesti in medie 10 semnaturi pe zi si facem un calcul simplu rezulta --> 10 x 3 (sec) x 365 (zile) = 10950 ( secunde pierdute in fiecare an cu semnaturile altora ) . 10950 = 182.5 min = 3.04 ore | |||
|
| | #3809 (permalink) | ||
|
Ai abonament? Iti vine exact valoare abonamentului inmultita cu 25 de mii ? La orange am abonament de 4$ si imi vine pe factura 300 de mii ! Fara cost suplimentar . Nu vorbi fara sa stii ,n`o sa iti vina niciodata abonamentul 7.5 ron la cosmote
__________________ Asa isi pierde romanu timpul : citeste semnaturile altora . Pana acum ai pierdut aproximativ 2-3 secunde din viata ta citindu-mi semnatura . Daca citesti in medie 10 semnaturi pe zi si facem un calcul simplu rezulta --> 10 x 3 (sec) x 365 (zile) = 10950 ( secunde pierdute in fiecare an cu semnaturile altora ) . 10950 = 182.5 min = 3.04 ore | |||
|
| | #3810 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 | Quote:
| ||
|
| | #3811 (permalink) | ||
| Quote:
Da,am abonament,centu` meu de 7,5$ vine 22,5 lei fara costuri suplimentare,adica (7.5$ + TVA)*curs de schimb valutar in ziua facturarii [(7,5+1,425)*2.52]. | |||
|
| | #3812 (permalink) | ||
loool curs euro pt aprilie, practicat de COSMOTE => 3.37 ron / euro curs euro pt mai, practicat de COSMOTE=> 3.34 ron / euro 3 x 3.37 + (3 x 3.37 x 19%) = aprox 12 ron unde (3 x 3.37 x 19%) este valoare in ron a TVA-ului aferent abonamentului deci facturarea este in EURO, pe factura gasesti atat cursul valutar din ziua facurarii cat di detaliile referitoare la cum s-a facut facturarea, mai trebuie sa adaugi si TVA-ul, si la orange tot in EURO se factureaza,
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #3813 (permalink) | ||
|
da ,dar am intrbat deoarece la orange platesc 30 ron pentru abonament de 4 $...
|
| | #3814 (permalink) | ||
io zic ca platesti prea mult la orange... 4$ la orange inseamna acum 3 euro = 120 ron... deci platesti cam mai mult decat dublu, ceea ce e cam nasol daca zici ca e fara cost suplimentar Tip abonament: COSMOTE 10 >>> 3 Euro / luna = 3 x 3.37 + (3 x 3.37 x 19%) = aprox 12 ron COSMOTE 30 >>> 5 Euro / luna = 5 x 3.37 + (5 x 3.37 x 19%) = aprox 20 ron Eu nu am inteles de ce te plangeai de orange sau de COSMOTE?
|
| | #3815 (permalink) | ||
|
voi sunteti norocosi, pe langa faptul ca mi-au disparut sms-uri sau nu au fost trimise niciodata, am patit ca sa trimit acelasi mesaj de vreo 10 ori si/sau sa-l primesc de vreo 10 ori, cauza: telefonul primea raspuns negativ cum ca a fost trimis sms-ul si il retrimitea la infinit pana primea raspuns pozitiv, dar, de fapt el il trimisese chiar de prima oara. | |||
|
| | #3816 (permalink) | ||
|
Nu prea te poti baza ca sms-urile trimise in cosmote, de pe cosmote ajung la destinatie. Daca trimiti 10 de pe calculator cu Nokia PC Suite apar intarzieri sau nu se trimit. La Costul suplimentar... se lucreaza... Reteaua sau calitatea vocii nu au calitatea constanta si ridicata pentru prezent. Chiar si asa, ramane cel mai ieftin mijloc pentru a comunica in Romania folosind un telefon mobil. Cu aproximativ 25 RON sa vorbesti 500 minute lunar, la orice ora, sa mai primesti si un telefon nokia 2310 pentru asta este ceva deosebit pentru prezentul din Romania. Ma gandesc ca oferta este prea buna, iar grecul peste ani o sa zica ca este o extraoptiune si peste un timp sa o scoata.
__________________ | |||
|
| | #3817 (permalink) | ||
EO nu o sa se scoata, trust me, la abonamente daca ai optat si pt EO aceasta e valabila pe viata. DA este un serviciu foarte ieftin, calitatea o sa se imbunatateasca si ea treptat, nu poti a le ceri pe toate odata... incet incet crestem mari ![]() faza cu sms-ul care l-a retrimis tel de 10 ori... pp ca tel e de vina, nush ce sa zic, parerea mea este sa iti activezi din tel "delivery report" si sa dezactivezi optiunea sa retrimita msg daca nu a reusit. Vocea, cel putin in Bucuresti este destul de buna... depinde si ce tel folosesti, pt ca si acesta are un mare rol in cum il auzi pe celalalt.
|
| | #3818 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
Faza cu sms-urile trimise si receptionate de mai multe ori nu-i din telefon...e de la retea,am patit si eu acum cateva zile!De fapt aparea mesajul ca sms-ul nu a fost trimis si destinatarul primea in sir cu intarziere de ore de mai multe ori acelasi mesaj!
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |