![]() |
| | #3881 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | Quote:
coldone, ceva inside info?
__________________ "Fericirea se găseşte doar pe spatele cailor, între sânii femeilor şi în cărţi." (proverb arab) | ||
|
| | #3882 (permalink) | ||
|
mda....cele actuale s-au prelungit pana pe la mijlocul lunii. se pare ca operatorul se resemneaza cu oferte bunicele si o crestere cat de cat constanta a numarului de clienti.
__________________ Ashes and diamonds Foe and friend We were all equal In the end...........RW | |||
|
| | #3884 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
sa fie sanatosi si sa creasca mari
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #3886 (permalink) | ||
| evident ca NU GPRS este tot ce pot in momentul asta!http://www.cosmote.ro/ro/serviceFull...7252&ns=-10000
__________________ Telefoane mobile | |||
|
| | #3892 (permalink) | ||
|
Vreau sa imi fac un abonament cosmote (cel m ai ieftin) si sa cumpar un telefon la oferta. Stie cineva un link catre un colaborator/dealer cosmote la care sa gasesc niste telefoane la oferta CU PRET? Pe pagina lor sunt multe telefoane, dar lipseste ce e mai important ![]() Multumesc! -------------------- Editare ulterioară -------------------- Vreau sa imi fac un abonament cosmote (cel m ai ieftin) si sa cumpar un telefon la oferta. Stie cineva un link catre un colaborator/dealer cosmote la care sa gasesc niste telefoane la oferta CU PRET? Pe pagina lor sunt multe telefoane, dar lipseste ce e mai important ![]() Multumesc! Last edited by Andy_ACS; 07-06-2007 at 21:36.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3893 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
Te uiti pe site-ul Internity si iti alegi ce telefon vrei . http://www.internity.ro/?pag=producatori_mobile In scurt timp la Cosmote o sa apara fidelizarea ! | ||
|
| | #3894 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 | ar fii cazul... cred ca stii si tu de ce
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #3896 (permalink) | ||
|
nu ma inteles eu gresit cu parteneriatul cu asiaticii, cred ca am zis gresit cand am zis 3 g, au facut un parteneriat, dar nu mai stiu pt ce, o sa ma documentez
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT | |||
|
| | #3899 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
Incepand cu data de 18 iunie 2007, COSMOTE lanseaza Extraoptiunea "Top 5” pentru noii utilizatori ai Cartelei COSMOTE, constand in: 400 de minute + 400 SMS-uri in reteaua COSMOTE cu 5 numere favorite, pentru numai 5 Euro/luna (suma retinuta din creditul de comunicare) > Activare EO "Top 5” se activeaza initial numai la solicitarea utilizatorului, in perioada de desfasurare a promotiei, in urmatoarele moduri: apeland gratuit numarul 1234. prin transmiterea unui SMS cu textul "Top 5” gratuit la numarul 333. > Definirea numerelor favorite Incepand cu data de 15 iunie, vor fi disponibile doua canale pentru definirea Numerelor Favorite: SMS si IVR (Interactive Voice Response). Un utilizator cu EO "Top 5” activata poate adauga maxim 5 numere favorite in lista sa. Poate efectua aceasta operatie transmitand SMS la 333 sau apeland numarul 333 (meniul "Configurare” IVR). Fiecare inlocuire de numar favorit va fi taxata cu 1 Euro. > Informatii utile perioada de desfasurare a promotiei: 18 iunie 2007 - 17 iulie 2007 cele 400 de minute in retea sunt disponibile numai pentru apeluri catre cele 5 numere COSMOTE definite ca Numere Favorite pentru EO "Top 5” extraoptiunea este valabila 1 an din momentul activarii extraoptiunea "Top 5” si EO 250 vor fi disponibile in mod simultan pe piata in perioada 18 iunie 2007 - 17 iulie 2007 | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |