![]() |
| | #3902 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | Quote:
Oferta de la abonament e pe viata ! Daca nu crezi ... suna la Relatii Clienti 1234. Sau impusca-te ! | ||
|
| | #3905 (permalink) | ||
|
pai au rezolvat problema cu castigatul utilizatorilor acum trebuie sa ii mentina, dar cred ca dupa oferta asta nu multa lume o sa mai treaca pe cosmote
__________________ Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT | |||
|
| | #3910 (permalink) | ||
|
vreau sa stiu si eu cati dintre voi au probleme tehnice legate de apeluri si mesaje. pe mine pur si simplu ma dispera , ma suna lumea in veselie si li se zice " abonatul cosmote nu poate fi apelat " cu toate ca am baterie si semnal full. acelasi lucru si cu mesajele, cateodata le primesc dupa 4-5 ore. incep sa cred ca reteaua asta e o gluma proasta, au bagat oferte cu jdemii de minute gratuite si s-au abonat o gramada de oameni si reteaua nu mai face fata, am vb cu cei de la rel cu clientii si acum astept raspunsul de la sesizare. mi-au spus ca primesc o gramada de astfel de sesizari, dar ca nu pot face nimic, fiind sunt prea multi utilizatori si sunt tot felul de fluctuatii... trist
| |||
|
| | #3911 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 |
Am si eu o mica nelamurire.... minutele nationale incluse in abonament (cel cu 10 in cazul meu) neconsumate intr-o luna, n-ar trebui sa se reporteze in luna urmatoare? ca mi-a trecut la luna urmatoare azi si la cost control imi arata 10 minute, desi mai aveam 2-3 ramase... nu stau in minutele alea... dar sunt curios daca asa e normal sau e o "scapare". (daca s-a mai discutat pe topic... imi cer scuze) | ||
|
| | #3912 (permalink) | ||
Nu este o scapare . Sa afle toata lumea : Minutele reportate se adauga peste 2 zile de la facturare !!! (asa dureaza la ei update-ul) Deci daca maiastepti putin le vor adauga si pe acelea ... | ||
|
| | #3915 (permalink) | ||
|
Propun sa facem un thread separat in care oamenii nemultumiti de cosmote sa se exprime, iar pe threadul asta sa discutam despre oferte/telefoane/optiuni... etc. Bafta!
__________________ "Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost" - Nicolae Iorga | |||
|
| | #3918 (permalink) | ||
|
si eu am prob d genu asta...cred ca aceasta prob apare din cauza unui nr mare d utilizatori in zona respectiva...
__________________ "Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an." YM: saif0809 | TEL: 0722.541.643 / 0766.57.81.57 | |||
|
| | #3919 (permalink) | ||
|
Oi fi paranoic dar si eu am observat o chestie. Tocmai ce mi-am reincarcat un prepay si am primit eo300+300 dupa care am avut un apel de 5:47 si cand am format *123*1# mi-a aratat 292:33 minute ramase. Deci la Cosmote nu functioneaza bine scaderea. Sau la ei aproape 6 minute inseamna 7 minute jumate. A mai patit careva chestia asta? Si ca sa fiu on topic, acest vestit top5 de la prepay e de toata jena. in curand o sa bage si ei oferte de genul "dupa ora cutare" si atunci chiar ca ma mut pe Marte.
__________________ Ashes and diamonds Foe and friend We were all equal In the end...........RW | |||
|
| | #3920 (permalink) | ||
- Asa nazuri nu am mai vazut de cand m-a facut mama . In urma cu cativa ani aveam Cartela Connex Go si vorbeam cu 40 de centi pe minut in retea si 60 de centi in afara retelei . Tin minte ca vorbeam 4-5 minute pe luna . - Daca actualele oferte Cosmote sunt jenante ... inseamna ca in ultimii 10 ani la Connex sau Orange nu a existat nicio oferta care sa fie de luat in considerare. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |