![]() |
| | #3921 (permalink) | ||
|
Nu sunt nazuri. E vorba de promisiunile celor de la Cosmote ca "vor continua cu ofertele agresive si in 2007". Care sunt acele oferte agresive nu stiu... Si era vorba ca in sfarsit au aparut si ei cu o oferta de genul "cu atatea numere", specifica celor de le Vodafone, respectiv Orange. Si crede-ma, nimeni din cate stiu eu nu si-a activat pana acum acel top5, si cand zic asta stiu ce zic (cred ca sti si tu). Pe mine oricum ma doare-n pix de ofertele prepay ca am alta alternativa.
__________________ Ashes and diamonds Foe and friend We were all equal In the end...........RW | |||
|
| | #3923 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | Quote:
Cine naiba s-ar mai abona daca ai avea trilioane de minute si la cartela ... Intelegi ? BTW: Marti vine o noua oferta la abonament . Beton , beton , beton . | ||
|
| | #3925 (permalink) | ||
|
Omule, peste 3 sferturi din reteaua verde e alcatuita din clienti prepay. Intelegi? Si nu inteleg care sunt noile oferte din moment ce le tot prelungesc over and over pe cele vechi. Intelegi?
__________________ Ashes and diamonds Foe and friend We were all equal In the end...........RW | |||
|
| | #3926 (permalink) | ||
|
BAnuiesc ca au lansat simultan doua oferte diferite la cartela deoarece vor as testeze piata, sa vada cum reactioneaza potentialii clienti la un nou tip de abordare. Sincer, nu cred ca va avea mare succes asta cu nr in stil vodaforange. Deasta am ales cosmote, nu? Sa fug de ofertele rigide ale concurentei. Oricum ponderea clientilor prepayd la cosmote este uluitoare. Practic din 10 clienti cosmote, unul singur este pe abonament. Si atunci ma gandesc ca etse normal sa acorde o atentie sporita clientilor prepayd. DAr noua? Abonatilor! Din pacate la noi inca "se lucreaza"....
__________________ | |||
|
| | #3928 (permalink) | ||
|
Ce-mi puteti spune despre Roaming-ul de la abonament?L-a incercat cineva? Ma intereseaza tarifele, si mai exact vreau sa stiu daca "ciupesc" (o ruda a patit-o la Vodafone in stil mare). -------------------- Editare ulterioară -------------------- Opa, am trimis un sms in roaming si unul in vodafone.Problema: Nu am primit confirmare pentru cel catre roaming. Nu am primit confirmare nici pentru cel trimis in vodafone, insa destinatarul m-a sunat sa-mi spuna ca l-a primit de 10-12 ori...and counting. Dupa 10 minute de asteptare pentru o legatura cu relatii clienti, mi s-a inregistrat plangerea si mi s-a spus sa astept un mesaj de la departamentul tehnic, intrucat este vorba de o congestie generela la nivel de sms a retelei. Cam de cacat intr-un fel, s-a mai lovit cineva de treaba asta?
__________________ HEY! Nu subestimez niciodata Last edited by tkshinobi; 22-06-2007 at 19:45.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #3929 (permalink) | ||
|
Da, eu am avut aceeasi problema. Am trimis un sms (in Ro), telefonul imi arata ca nu a reusit sa il trimita, dar destinatarul l-a primit de "n" ori pe perioada a 4 ore. Nu am mai sunat la rel clienti, pt ca imi este sila de lipsa lor de profesionalism si pt ca oricum nu rezolva nimic.
__________________ | |||
|
| | #3932 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | COSMOTE lanseaza o noua oferta la abonamente Iti faci abonament la COSMOTE in perioada 25 iunie - 31 iulie si primesti 600 minute nationale, pana la 30 de minute nationale pe viata, 4 luni de abonament gratuit, 500 minute si 500 SMS-uri in retea cu doar 3 euro/luna si un super telefon CADOU ! Oferta in functie de abonament: > COSMOTE 10 (abonament pe 2 ani)
La orice abonament COSMOTE, indiferent de perioada contractului, primesti si un super telefon CADOU ! Obs: In cazul in care doriti sa impartasiti aceste informatii cu alte comunitati virtuale, va rugam sa specificati sursa informatiilor din respect pentru utilizatorii acestui forum. sursa: http://forum.wirefree.ro/index.php?s...60&#entry51164 | ||
|
| | #3933 (permalink) | ||
|
Astia sunt nebuni. Oare se mai gandesc si la profit. Daca o sa mearga in continuare asa "o sa se mai lucreze" mult si bine. Goana dupa clienti i-a orbit, pur si simplu. Eu cred ca opt 500+500 cu 3 euro, plus unul din abonamentele cu min incluse si poate sa dea acele 20 de min pe viata ca o eo de 1 euro, toate astea corelate cu un serviciu de calitate, care sa cuprinda promtitudine si profesionalism la serviciul rel cu clientii, un cost control decent, o fidelizare, o senzatie de functionare normala a retelei, ar fi cadrul ideal. Dar asa!!!
__________________ | |||
|
| | #3934 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
Noua oferta COSMOTE pentru abonamente - foarte important pentru cei care au deja un abonament COSMOTE Clientii existenti persoane fizice sau juridice, care au depasit perioda initiala contractuala (de exemplu in a treisprezecea luna, pentru clientii care au semnat un contract pe 12 luni) vor primi la cerere oferta promotionala curenta. Pentru a beneficia de aceasta oferta, clientul trebuie sa semneze un act aditional la contract (vezi "Act Aditional Oferta retentie - COSMOTE Retail") completand numarul de telefon, planul tarifar vechi, planul tarifar nou si durata prelungirii contractului pentru fiecare cartela SIM pentru care se doreste activarea ofertei. Last edited by CBR; 23-06-2007 at 17:23.. | ||
|
| | #3935 (permalink) | ||
|
Cam tare oferta care o sa fie la abonamente. Bonusul de 600 minute natioanale mi se pare mai bun decat 50% reducere la abonament in primele 6 luni! ![]() Abonatii actuali Cosmote, cu extraoptiunea de 300 minute in retea si care se afla dupa a 13 luna de contract, pot schimba abonamentul pentru aceasta noua oferta, pastrandu-si numarul?
__________________ | |||
|
| | #3940 (permalink) | ||
|
Eu stiu una si buna. In buricul municipiului Ploiesti nu am semnal Cosmote. Prin urmare, Cosmote SUX!!! Consider totusi ca au trecut vremurile in care ieseam pe-afara sa pot vorbi la telefon... In caz ca va ganditi ca am vreun jaf de telefon, razganditi-va. Vodafone & Orange RULZ
__________________ Rig1: Athlon 64 X2 6000+, Asus M2N32 Sli Deluxe, Leadtek PX9600GT 512Mb, Corsair Twin2X 6400 CL4 2*1Gb, Asus Xonar D2, Aplus XClio2, Thermaltake 420W. Rig2: Asus x55sv-AS062 (Core2Duo 2.2GHz, 2Gb DDR667, 250Gb Seagate sata, GF9500GS 512Mb) Rig3: Dell Latitude D630 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |