![]() |
| | #3961 (permalink) | ||
|
Aici m-ai nimerit! Transpiratia s-a uscat! E foarte buna oferta actuala, dar nu pot beneficia de ea decat facand-mi un nou abonament. Referitor la abonamentul meu cu 3+3 euro + 500 minute si doar 10 minute nationale, nu mai intreb daca este pe viata ca vad ca luati foc, doar imi exprim usoare indoieli, avand in vedere disparitia cartelei kamarad de weekend de la connex din trecut.
__________________ | |||
|
| | #3963 (permalink) | ||
|
legat de acoperirea Cosmote... stau pe langa Fizicienilor si ca sa vb la tel tre sa ies pe balcon. Pe hol (care este relativ pe centrul blocului) imi da emergency call only. Pe strada am semnal full. Doar ca in apartament nu. Oricum nici Orange si nici Vodafone nu au semnalul prea bun pe acolo, dar ca macar exista. Se poate purta o conversatie pe aceste retele, in timp ce pe Cosmote doar la geam .
__________________ Ceea ce nu te omoara te face mai puternic | |||
|
| | #3966 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Eu aduc argumente de ce oferta nu este buna. Aparent este cea mai tare si luata in general chiar este. Dar in particular, aceasta oferta este ingropata de lipsa calitatii retelei. Nu o mai bagati cu "abonamentele garla" ca nu tine. Cosmote are in mometul de fata 2000.000 de clienti din care doar 10% cu abonament (comuncat oficial dat acum o luna maxim). Eu sunt doar client Cosmote in momentul asta (abonat as putea spune) si inafara de pretul mic al facturii corelat cu multe min si sms, nu ma mai multumeste nimic. Si sincer, de 6 luni tot realizez ca ieftin si mult nu este intotdeauna cea mai fericita idee. P.S.: Apropo. De curand am facut prima sesizare la opc (anpc), impins de calitatea slaba a serviciilor oferite de greci.
__________________ | |||
|
| | #3967 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
Dezinformezi pe forum si e urat din partea ta . Eu mi-am facut abonament in urma cu 4 zile si aveam 6 luni vechime in retea . Nu mi-au cerut nici un leu depozit. Daca insisti pot sa pun o poza cu contractul. La mine reteaua merge excelent . So I don`t give a f*** ... Alte dezinformari prolifertate de baiatul de mai sus : - Cosmote-ul avea in urma cu doua luni 2 mil clienti , acum suntem 2,7 - Cosmote-ul are 21 % abonati , nu 10% | ||
|
| | #3968 (permalink) | ||
|
Amice, in legatura cu dezinformarile, astept scuze! "Cosmote Romania a ajuns la o cota de piata de aproximativ 10% la finele primului trimestru al anului 2007, in urma unei cresteri record a bazei de clienti, cand operatorul a inregistrat 633.420 de noi utilizatori, dintre care 12% utilizatori de servicii cu abonament, se precizeaza intr-un comunicat de presa transmis ziarului financiar exclusiv electronic www.SMARTfinancial.ro. Compania a anuntat in aprilie 2007 depasirea pragului de 2 milioane de utilizatori." - stire din data de 26.05.2007 (exact 1 luna) Sursa: www.smart financial.ro Care dintre noi dezinformeaza??? Adica tu vrei sa-mi spui mie ca intr-o luna si jumatate Cosmote a adaugat bazei de clienti 700.000 de abonati (adica fara nici un client pe baza de cartela). Colegule, tu ne crezi prosti? Nu suntem!!! Cat despre depozit... el exista. Intreaba la scarbiciul de relatii cu clientii si o sa vezi ca am dreptate. Eu la 8 luni de la incheierea abonamentului, cu 50 de lei plata in avans (nu platisem special, intotdeauna platesc mai mult) mi- fost refuzata incheierea unuil alt abonament fara depozit, dupa ce in prealabil sunasem la scarbiciul plati coamote si primisem promisiunea de la o operatoare ca nu m-i se va cere acel depozit. Sapt trecuta am intrebat din nou la rel clientii, daca dupa 1an (o sa fac in curand) o sa pot incheia al 2-lea abonament fara depozit si raspunsul a fost negativ. Si inca ceva important! In contractul de abonament (nu cred ca l-ai citit) se stipuleaza ca operatorul de telefonie mobila Cosmote este obligat sa-ti returneze depozitul doar la incheierea abonamentului, fara sa-ti plateasca vreo dobanda care sa acopere inflatia! (citat din memorie). P.S.: "Mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu!"
__________________ | |||
|
| | #3969 (permalink) | |||
| Registered User Join Date: May 2007 | Quote:
12 % din cei 633 420 clienti noi sunt pe abonament 21 % din numarul total al clientilor sunt pe abonament Quote:
http://www.cosmote.ro/ro/pressReleas...0009&cid=17206 http://www.cosmote.ro/ro/pressReleas...8624&ns=-10009 19/04/2007 COSMOTE, alegerea a 2 milioane de romani Deci in urma cu doua luni si zece zile Cosmote-ul avea 2 milioane clienti . Daca intelegi limba romana eu iti zic ca SAPTAMANA ASTA mi-am facut abonament si nu mi-au cerut depozit . Poata ca tu nu esti un client demn de incredere . Vand Motorola F3 Motofone - VIRGIN - adica absolut nou - 100 ron (sper sa nu considere nimeni drept reclama ; telefonul este deja vandut ... si TOPICUL INCHIS ) Aici poti sa vezi poze cu telefonul primit la abonament si cu o parte din acte. Quote:
Confunzi raportul Q1 cu anuntul celor doua milioane clienti. Sunt chestii diferite. | |||
|
| | #3970 (permalink) | ||
|
Nici eu nu am nici un dubiu! In primul rand nu am incurcat comunicatele. Intentionat le-am inbinat ca sa-mi pot sublinia ideea. Intradevar sunt 12% din cei 700.000 de noi clienti, insa sunt ferm convins ca proportia este absolut direct proportionala, astfel incat baza totala de clienti care folosesc un serviciu de abonament nu depaseste cu siguranta 15% (si aici am mai multe argumentari, dar nu consider ca este cazul sa le expun). Cat despre notiunea de "client de incredere", aceasta este oarecum relativa. Oare tu care ti-ai facut un abonament cu scopul de a vinde un telefon primit gratis prezinti mai multa incredere ca mine. Haide sa fim seriosi. Poate ca de acum 3 luni de cand eu am avut intentia celui de-al doilea contract sau mai schimbat anumite aspecte, insa ma indoiesc. Cosmote este si va mai fi la stadiu de "se lucreaza". Si asta o spune un client Cosmote care la inceput era mult mai incantat de aceasta retea. P.S.: Cu asta am pus punct discutiei cu tine. Nu vreau sa ne abatem de la tema subiectului.
__________________ Last edited by C.G.C.; 29-06-2007 at 13:27.. | |||
|
| | #3971 (permalink) | ||
Mi-am facut abonament pentru ca aveam nevoie de inca 500+500 . Ce naiba sa fac cu telefonul primit ? Sa se aseze praful pe el la mine in casa??? Am preferat sa il vand pe un pret de nimc . Am deja SE k750i. | ||
|
| | #3973 (permalink) | ||
|
Si ce daca ii apara, dar posturile lui sunt foarte utile, aduc clarificari/noutati despre Cosmote (si eu sunt un client f multumit). Cine stie sa citeasca printre randuri si mai trece si prin propriul filtru isi formeaza o parere obiectiva. P.S. Nu cred ca e cazul sa va contraziceti daca Cosmoteul are 15% sau 20% abonati.... E chiar asa important? ![]() Bafta!
__________________ "Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost" - Nicolae Iorga | |||
|
| | #3974 (permalink) | ||
|
Ma bag si eu in seama cum ca gigi duru se informeaza (nu tot timpul corect) cu ultimele noutati la Cosmote. Foarte bine! CA COsmote e o retea ieftina, asta nu mai e o noutate pentru nimeni, nemultumirile sunt foarte multe. De exemplu am sunat ieri la relatii cu clientii (1234) si gheorghe duru' de la capatu' firului m-a anuntat ca apelul e taxabil ca am sunat la 1255 parca. Nu mai aveam nici un cent pe cartela, deci nu puteam suna la un numar taxabil. Ii explic frumos omului ca am sunat la 1234 care e netaxabil si m-am contrazis cu el cam 2-3 minute pe tema asta. Ulterior si-a cerut scuze ca a incurcat nu stiu ce dracovenii acolo. Lipsa de profesionalism e deja obisnuita la angajatii Cosmote. Depozitul se cere in functie de toanele celor de la departamentul backoffice. Am patit-o si eu. Va zic sigur ca e in functie de cum i se arata unor indivizi de acolo.
__________________ Ashes and diamonds Foe and friend We were all equal In the end...........RW | |||
|
| | #3975 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
Ciumpalacilor , sa va lamuresc . Nu lucrez la compania mai sus numita ... ca daca as fi lucrat probabil ca aveam abonament cu convorbiri gratuite ...si nu trebuia sa imi fac j` de mii de abonamente ca sa am destule minute. Iar daca nu va place moaca mea trebuie doar sa ziceti si nu va mai deranjez. | ||
|
| | #3978 (permalink) | ||
|
Cat de ipocriti sunt unii! gigi.duru e sincer ca si mine si recunoaste ca vrea sa vorbeasca mult si ieftin! Intr-adevar nu prea recunoaste ca au probleme cu cost controlul si ca se aude prost uneori, se intrerupe, nu se poate apela, etc. Parere personala: daca macar 25% din persoanele de sex feminin din Romania si-ar lua cosmote, vomafone si orange ar fi in declin. Daca s-ar face o statistica publica cu privire la cantitatea de trafic de voce si dinspre ce directie vine dpdvd al sexului... Uitati-va pe strada, in cercul de prieteni si veti observa cat de multe cartele orange sau vomafone primesc bonus in bani din cauza apelurilor primite!
__________________ | |||
|
| | #3979 (permalink) | ||
![]() BTW: cu noua oferta vorbesc in orice retea cu 8,3 eurocenti (vezi calculul de mai sus ) . Asta in timp ce la Orange vorbesti in retea cu 11 eurocenti si in afara retelei cu 16. ![]() ![]() | ||
|
| | #3980 (permalink) | ||
| Tu ai o problema si crede-ma ca nu este legata de Cosmote.
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |