![]() |
| | #4005 (permalink) | ||
| Quote:
@RElXX, informatia asta a aparut pe forum.wirefree.ro, intr-un post de-al lui nsec. Cei care au frecventat softpedia stiu despre cine este vorba. Citez: "De maine o sa vedeti modificari in structura mesajului primit de le 1515 ! Una dintre principalele modificari se refera la faptul ca informatiile vor fi modificate imediat dupa terminarea ultimului apel astfel ca o sa stim cate minute si sms-uri mai avem imediat dupa ce inchidem convorbirea. Costul suplimentar urmeaza sa revina spre sfarsitul lunii iulie. De mentionat ca informatiile oferite de 1515 au un caracter stric orientativ." @E.R.A., imi mentin pct de vedere, chiar daca poate fi pura coincidenta. Spre deosebire de altii care se plang de tot felul de probleme, eu am luat atitudine. Nu vreau sa intelegi asta ca pe o lauda de sine sau mai stiu eu ce, chiar nu ma incalzesc cu nimic aceste lucruri, insa vreau sa primesc servicii de calitate in schimbul banilor platiti si am actionat in aceasta directie. P.S.: durule, vezi ca virgula sau punctul se pun dupa cuvant, fara spatiu (space) intre ele.
__________________ | |||
|
| | #4006 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | Quote:
Inteligent te-a facut mama ta . Tu ai impresia ca astfel de modificari in centrala se fac peste noapte ? Mii de oameni au fost ofuscati de functionarea defectuasa si au facut tot felul de plangeri ... dar tu esti de o asemenea naivitate sa crezi ca sesizaera ta OPC a mutat pamantul din loc . | ||
|
| | #4007 (permalink) | ||
|
Nu, nu sunt asa de naiv incat sa cred ca plangerea mea a fost motivul acestei schimbari, cred insa intr-un anumit contur dat de aceasta plangere si probabil de altele. Mai cred ca nu exista client Cosmote care sa nu fi reclamat ceva la serviciul rel cu clientii pana acum. Eu o sa ma opresc aici datorita faptului ca discutie devine derizorie. P.S.: "Inteligent te-a facut mama ta." Esti josnic! imi este sila sa-ti dau replica la un asemenea post, mai ales ca am atata bun simt incat sa duc o discutie in mod civilizat pana la sfarsit.
__________________ | |||
|
| | #4008 (permalink) | ||
|
daca informatiile sunt veridice, atunci astept cu infrigurare sfarsitul acestei luni, dupa care sper k voi vorbi fara frica in alte retele nationale, dupa terminarea minutelor incluse in abonament [schimbarea cu textul de la 1515 intr-adevar a fost efectuata din 06.07]
__________________ YM : kriss_y2005 Tel : 0766679160 | |||
|
| | #4009 (permalink) | ||
|
gigi durule, costul suplimentar nu va fi afisat de la sfarsitul lunii iulie. daca aveai rabdare sa il intrebi pe "prietenul tau super bazat", acesta probabil ti-ar fi explicat si de ce costul suplimentar nu se va afisa abonatilor cosmote.
__________________ Ashes and diamonds Foe and friend We were all equal In the end...........RW | |||
|
| | #4010 (permalink) | ||
| Spre deosebire de altii care se plang de tot felul de probleme, eu am luat atitudine. Nu vreau sa intelegi asta ca pe o lauda de sine sau mai stiu eu ce, chiar nu ma incalzesc cu nimic aceste lucruri, insa vreau sa primesc servicii de calitate in schimbul banilor platiti si am actionat in aceasta directie. Sunt total de acord cu tine.Dar tine cont ca in servicul asta de aflat creditul in unele tari nici nu exista.
__________________ haules baules... | |||
|
| | #4012 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #4013 (permalink) | ||
|
jijea, niciodata e mult spus. eu am auzit de la cineva (pe vremea cand lucram la cosmote) ca virgula costul suplimentar nu se afiseaza in mod intentionat si treaba asta va mai dura multa vreme pana sa se schimbe. de aceea mi-e greu sa cred ca va fi afisat la sfarsitul lunii in curs. si daca imi aduc bine aminte, gigi duru a mnai venit o data cu aceeasi veste undeva in trecut, iar costul suplimentar a continuat sa nu se arate.
__________________ Ashes and diamonds Foe and friend We were all equal In the end...........RW | |||
|
| | #4014 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | http://forum.wirefree.ro/index.php?s...40&#entry55466 Din data de 10 iulie, COSMOTE lanseaza inca doua servicii pentru utilizatorii Cartelei COSMOTE ! > Transfer Credit (*XYZ#) > CallMeBack (*ZYX#) Observatii: > Utilizarea acestor servicii se va face doar dupa lansarea lor oficiala ! > Pentru detalii suna la Serviciul de Relatii cu Clientii COSMOTE 1234 sau viziteaza www.cosmote.ro > Numerele de accesare a celor doua servicii se vor publica la momentul oportun. Functionarea lor se face pe baza platformei USSD; > In cazul in care doriti sa impartasiti aceste informatii cu alte comunitati virtuale, va rugam sa specificati sursa informatiilor din respect pentru utilizatorii acestui forum. Costul suplimentar revine la sfarsitul lunii IULIE . NSEC said this ! | ||
|
| | #4016 (permalink) | ||
| Quote:
exact un mare raspuns standard, asa cum ma asteptam
__________________ YM : kriss_y2005 Tel : 0766679160 Last edited by krisss; 10-07-2007 at 00:21.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #4018 (permalink) | ||
|
eu sunt tare curios daca cei care sunt asa de suparati ca nu le merge costu suplimentar ce ar face daca lear merge probabil au ei o limita de maxim 3 euro si daca acea limita este depasita isi baga telefonu inapoi in buzunar cand au nevoie sa sune, sau incep sa dea beepuri
__________________ The Power to Create is In Your MIND | |||
|
| | #4020 (permalink) | ||
|
aia care vor cost control, poate in capsoru lor nebun, vor sa renunte la abonamentu de k*t de la vomafone, dar vor sa stie cat vorbesc in celelalte retele, sa nu aibe surprize, surprize la data de facturare , ca solutia cu carnetelu langa tine, nu prea e o solutie ...
__________________ YM : kriss_y2005 Tel : 0766679160 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |