Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 06-07-2007, 22:54   #4001 (permalink)
gospodar

RE|XX's Avatar

inca o data gigel, de unde stii matale toate aceste info?

RE|XX is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2007, 22:56   #4002 (permalink)
Registered User

Am un preten super bazat .

gigi.duru is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2007, 23:01   #4003 (permalink)
Registered User

E.R.A's Avatar

C.G.C-esti tare.Pai e ca si cum ai fi trimis o sezisare catre dumnezeu referitor la aerul pe care il respiri(apropo se sesizarea cu cost controlul ala)

E.R.A is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2007, 23:03   #4004 (permalink)
Registered User

Serviciul respectiv nu e contractual ... deci opc-ul poate face exact nimic.
Oricum , discutia devine expirata ... in aproape 20 de zile serviciul devine FULL functional.

Old 07-07-2007, 00:07   #4005 (permalink)
Registered User

C.G.C.'s Avatar

Quote:
Originally Posted by gigi.duru View Post
Stimate domn, eu stiam de noua formulare din mesajele primite de la 1515 ... de mai bine de o luna
La fel de sigur iti spun ca " COSTUL SUPLIMENTAR" o sa apara la finalul lunii iulie .
Bai baiatule, inceteaza cu aberatiile. Stiai tu de o luna? Hai sa fim seriosi! Schimbarea a avut loc astazi (06.07.2007) si cum tu sustii ca nu esti efectiv din interior, vorbele tale nu valoreaza absolut nimic

@RElXX, informatia asta a aparut pe forum.wirefree.ro, intr-un post de-al lui nsec. Cei care au frecventat softpedia stiu despre cine este vorba. Citez: "De maine o sa vedeti modificari in structura mesajului primit de le 1515 !
Una dintre principalele modificari se refera la faptul ca informatiile vor fi modificate imediat dupa terminarea ultimului apel astfel ca o sa stim cate minute si sms-uri mai avem imediat dupa ce inchidem convorbirea. Costul suplimentar urmeaza sa revina spre sfarsitul lunii iulie. De mentionat ca informatiile oferite de 1515 au un caracter stric orientativ."

@E.R.A., imi mentin pct de vedere, chiar daca poate fi pura coincidenta. Spre deosebire de altii care se plang de tot felul de probleme, eu am luat atitudine. Nu vreau sa intelegi asta ca pe o lauda de sine sau mai stiu eu ce, chiar nu ma incalzesc cu nimic aceste lucruri, insa vreau sa primesc servicii de calitate in schimbul banilor platiti si am actionat in aceasta directie.

P.S.: durule, vezi ca virgula sau punctul se pun dupa cuvant, fara spatiu (space) intre ele.

C.G.C. is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2007, 00:27   #4006 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by C.G.C. View Post
Bai baiatule, inceteaza cu aberatiile. Stiai tu de o luna? Hai sa fim seriosi! Schimbarea a avut loc astazi (06.07.2007)

Inteligent te-a facut mama ta . Tu ai impresia ca astfel de modificari in centrala se fac peste noapte ?

Mii de oameni au fost ofuscati de functionarea defectuasa si au facut tot felul de plangeri ... dar tu esti de o asemenea naivitate sa crezi ca sesizaera ta OPC a mutat pamantul din loc .

Old 07-07-2007, 00:35   #4007 (permalink)
Registered User

C.G.C.'s Avatar

Nu, nu sunt asa de naiv incat sa cred ca plangerea mea a fost motivul acestei schimbari, cred insa intr-un anumit contur dat de aceasta plangere si probabil de altele. Mai cred ca nu exista client Cosmote care sa nu fi reclamat ceva la serviciul rel cu clientii pana acum. Eu o sa ma opresc aici datorita faptului ca discutie devine derizorie.

P.S.: "Inteligent te-a facut mama ta." Esti josnic! imi este sila sa-ti dau replica la un asemenea post, mai ales ca am atata bun simt incat sa duc o discutie in mod civilizat pana la sfarsit.

Old 07-07-2007, 00:52   #4008 (permalink)
Registered User

krisss's Avatar

daca informatiile sunt veridice, atunci astept cu infrigurare sfarsitul acestei luni, dupa care sper k voi vorbi fara frica in alte retele nationale, dupa terminarea minutelor incluse in abonament [schimbarea cu textul de la 1515 intr-adevar a fost efectuata din 06.07]

krisss is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2007, 10:12   #4009 (permalink)
Registered User

someone_else's Avatar

gigi durule, costul suplimentar nu va fi afisat de la sfarsitul lunii iulie. daca aveai rabdare sa il intrebi pe "prietenul tau super bazat", acesta probabil ti-ar fi explicat si de ce costul suplimentar nu se va afisa abonatilor cosmote.
In the end...........RW

someone_else is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2007, 10:44   #4010 (permalink)
Registered User

E.R.A's Avatar

Spre deosebire de altii care se plang de tot felul de probleme, eu am luat atitudine. Nu vreau sa intelegi asta ca pe o lauda de sine sau mai stiu eu ce, chiar nu ma incalzesc cu nimic aceste lucruri, insa vreau sa primesc servicii de calitate in schimbul banilor platiti si am actionat in aceasta directie.

Sunt total de acord cu tine.Dar tine cont ca in servicul asta de aflat creditul in unele tari nici nu exista.

E.R.A is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2007, 11:19   #4011 (permalink)
Veveroi

jijea's Avatar

Quote:
Originally Posted by someone_else View Post
gigi durule, costul suplimentar nu va fi afisat de la sfarsitul lunii iulie. daca aveai rabdare sa il intrebi pe "prietenul tau super bazat", acesta probabil ti-ar fi explicat si de ce costul suplimentar nu se va afisa abonatilor cosmote.
Niciodata?

jijea is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2007, 11:27   #4012 (permalink)
0766361362

ak2000's Avatar

Phone: Nokia E51 si Nokia 6230i
Quote:
Originally Posted by someone_else View Post
Rugam "bazatii" si "durii" sa ne explice de ce nu exista cost suplimentar, cand o sa fie disponibil si in general toata poveste cu detalii.

ak2000 is offline    Send Message via Google Talk to ak2000 Send Message via Xfire to ak2000 Reply With Quote
Old 09-07-2007, 12:07   #4013 (permalink)
Registered User

someone_else's Avatar

jijea, niciodata e mult spus.
eu am auzit de la cineva (pe vremea cand lucram la cosmote) ca virgula costul suplimentar nu se afiseaza in mod intentionat si treaba asta va mai dura multa vreme pana sa se schimbe. de aceea mi-e greu sa cred ca va fi afisat la sfarsitul lunii in curs. si daca imi aduc bine aminte, gigi duru a mnai venit o data cu aceeasi veste undeva in trecut, iar costul suplimentar a continuat sa nu se arate.
In the end...........RW

Old 09-07-2007, 14:11   #4014 (permalink)
Registered User

http://forum.wirefree.ro/index.php?s...40&#entry55466

Din data de 10 iulie, COSMOTE lanseaza inca
doua servicii pentru utilizatorii Cartelei COSMOTE !

> Transfer Credit (*XYZ#)
> CallMeBack (*ZYX#)

Observatii:
> Utilizarea acestor servicii se va face doar dupa lansarea lor oficiala !
> Pentru detalii suna la Serviciul de Relatii cu Clientii COSMOTE 1234
sau viziteaza www.cosmote.ro
> Numerele de accesare a celor doua servicii se vor publica la momentul
oportun. Functionarea lor se face pe baza platformei USSD;
> In cazul in care doriti sa impartasiti aceste informatii cu alte comunitati
virtuale, va rugam sa specificati sursa informatiilor din respect pentru
utilizatorii acestui forum.

Costul suplimentar revine la sfarsitul lunii IULIE . NSEC said this !

Old 09-07-2007, 14:15   #4015 (permalink)
Registered User

someone_else's Avatar

daca zice NSEC e lege? afla durule ca si eu m-am contrazis odata cu el si ulterior mi-a dat dreptate. sunt curios de costul suplimentar
In the end...........RW

Old 10-07-2007, 00:20   #4016 (permalink)
Registered User

krisss's Avatar

Wink

Quote:
Stimate Domnule xxxxx,

Va multumim pentru interesul acordat serviciilor COSMOTE si va informam ca prin intermediul telefonului mobil, cu serviciul Info Cost, aveti posibilitatea de a va gestiona cu usurinta numarul minutelor nationale sau COSMOTE ramase, mesajele scrise de care dispuneti pana la urmatoarea data de facturare sau traficul GPRS ramas de efectuat, exprimat in kB.

Puteti accesa Serviciul Info Cost transmitand gratuit un SMS fara text la numarul 1515.

In urma accesarii serviciului veti receptiona pe telefonul Dumneavoastra mobil un SMS care contine urmatoarele informatii:

1515

La DD.MM ora HH:MM mai aveati disponibil:

Min. nationale :MMM:SS

Min. COSMOTE:MMM:SS

Min. bonus:XXX

SMS nationale:XX

SMS COSMOTE:XXX

Kb:XXXX

Serviciu cu caracter orientativ

Serviciul Info Cost este in curs de imbunatatire in conformitate cu cerintele pietei, acesta fiind motivul pentru care costul aditional este momentan indisponibil.

Cu stima,

Serviciul de Relatii Cu Clientii COSMOTE

From:xxxxxx@yahoo.com [mailto:xxxxxxx@yahoo.com]
Sent: 7 iulie 2007 12:22
To: Clienti
Subject: Thanks for contacting Cosmote

Informaþii

Numele: xxxxxx
Prenumele: xxxxxx
Vârsta: 22

Adresa

Strada:
Nr.:
Oraº:
Judeþ:
Fix:
Mobil:
E-Mail: xxxxxx@yahoo.com

Tipul întrebãrii / comentariului:
Întrebarea / comentariul: Buna ziua. Vreau sa va intreb, si sigur toti clientii cosmote cu abonamente au tot facut sesizari in aceasta privinta : cand va fi afisat costul suplimentar dupa ce minutele /sms-urile incluse sunt depasite ?? De 4 luni sunt mintit k se fac demersuri ... bine demersuri, dar unde sunt rezultatele ? Este in beneficiul companiei dumneavoastra sa rezolvati acest aspect, pentru ca atat timp cat acest serviciu nu va disponibil, eu nu voi vorbi niciodata peste minutele incluse in abonament. Desi scump, am vodafone pentru asta, cred ca inca o sesizare la OPC nu prea mai isi are rostul.
De ce aþi vizitat pagina COSMOTE?
Care consideraþi cã este cea mai utila secþiune a site-ului?
Ce sfaturi ne puteþi oferi pentru site-ul nostru (schimbãri / adãugãri, etc)?
Doresc sã primesc e-mail de confirmare.YES

exact un mare raspuns standard, asa cum ma asteptam

Last edited by krisss; 10-07-2007 at 00:21.. Reason: Automerged Doublepost

Old 10-07-2007, 08:31   #4017 (permalink)
Registered User

C.G.C.'s Avatar

Quote:
Originally Posted by krisss View Post
De 4 luni sunt mintit k se fac demersuri
Si din pacate ai fost mintit din nou.

Old 10-07-2007, 15:48   #4018 (permalink)
Registered User

cooldeep's Avatar

eu sunt tare curios daca cei care sunt asa de suparati ca nu le merge costu suplimentar ce ar face daca lear merge
probabil au ei o limita de maxim 3 euro si daca acea limita este depasita isi baga telefonu inapoi in buzunar cand au nevoie sa sune, sau incep sa dea beepuri

cooldeep is offline    Reply With Quote
Old 10-07-2007, 16:05   #4019 (permalink)
0766361362

ak2000's Avatar

Phone: Nokia E51 si Nokia 6230i
Exact! Eu asa fac!

ak2000 is offline    Send Message via Google Talk to ak2000 Send Message via Xfire to ak2000 Reply With Quote
Old 10-07-2007, 18:50   #4020 (permalink)
Registered User

krisss's Avatar

aia care vor cost control, poate in capsoru lor nebun, vor sa renunte la abonamentu de k*t de la vomafone, dar vor sa stie cat vorbesc in celelalte retele, sa nu aibe surprize, surprize la data de facturare , ca solutia cu carnetelu langa tine, nu prea e o solutie ...

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules