![]() |
| | #4285 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 Phone: N82 | |||
|
| | #4286 (permalink) | ||
|
Am si eu o intrebare daca se pricepe cineva. Mi-am schimbat adresa si factura vine la adresa veeche. Pana vine la adresa noua, as avea nevoie de o copie. Pot solicita prin telefon sau fax o copie ? Daca da, unde ? Nu este shop Cosmote in orasul meu, iar dealerii nu emit facturi. Multumesc... | |||
|
| | #4288 (permalink) | ||
| Quote:
Gandeste-te ca toata investitia initiala trebuie amortizata. Eu nu inteleg un lucru.Si pe topicul acesta si pe cel cu RDS se bat unii cu altii care are tarife mai bune,acoperire, semnal inghetata, clatite si alte prostii.Eu nu inteleg de ce nu se ia nimeni de gigantii Vodafone si Orange. De bine de rau si RDS si Cosmote au oferte foarte avantajoase pentru clientii, mai ales fata de Vdf si Orange....
__________________ Ceea ce nu te omoara te face mai puternic | |||
|
| | #4290 (permalink) | ||
|
mi-am transferat si eu azi abonamentul de pe cosmote 30 pe abonamentul full option 200 si astept de cateva ore bune mesajul de confirmare de la ei... asta poate inseamna ca au o groaza de cereri, ceea ce e de bine. super tare ideea de a vb nelimitat in retea. balasoiurares: ce ai vrut sa spui cu implementarea portabilitatii? Portabilitatea cui?
__________________ Yahoo id: dumi_suedezul Nu dati ADD!! IM Only! "Inainte de a bate cu pumnul in masa uita-te daca e vreun cui scos." - Bouvril | |||
|
| | #4291 (permalink) | ||
| Quote:
Pt portabilitate da-i un search pe google. Vei gasi concret. Pe scurt: numarul de tel va fi proprietatea ta, nu a firmei si te vei muta cu el pe ce operator ai chef.
__________________ ym: balasoiurares 0766688596 0744755453 (mai rar la acesta) | |||
|
| | #4292 (permalink) | ||
|
si eu am facut o schimbare de abonament si tipa de la relatii cu clientii mi a spus ca voi primi un mesaj d confirmare ..iar pana la data cand se va emite factura nu mi va functiona serviciul cost control
__________________ "Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an." YM: saif0809 | TEL: 0722.541.643 / 0766.57.81.57 | |||
|
| | #4293 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 Phone: N82 | Quote:
EU am cerut sa fiu transferat la FULL OPTION 60 in momentul in care se emite urmatoarea factura. Tu ai ales sa faci schimbarea pe loc? | ||
|
| | #4297 (permalink) | ||
| Quote:
Pai da, pe loc, si-apoi tipa mi-a confirmat verbal sa zic asa, inregistrarea cererii mele catre departamentul care se ocupa cu asta. Treaba e ca nici la ora asta nu am primit vreun mesaj de confirmare... kinda weird weeppi - ai nokia 8800 cumva? ca poate de-aia so auzi asa de incet
__________________ Yahoo id: dumi_suedezul Nu dati ADD!! IM Only! "Inainte de a bate cu pumnul in masa uita-te daca e vreun cui scos." - Bouvril | |||
|
| | #4298 (permalink) | ||
| Quote:
.Am facut o plangere, apoi inca una si in nici 2-3 sapt am semnal full peste tot. Succes
__________________ Ceea ce nu te omoara te face mai puternic | |||
|
| | #4299 (permalink) | ||
| Quote:
.Quote:
. Multumesc de info!
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |