![]() |
| | #4421 (permalink) | ||
| Quote:
.
| |||
|
| | #4422 (permalink) | ||
|
salutare, am achizitionat de curand o cartela cosomte si am activat extraopţiunea MĂRŢIŞOR, care este nr unde pot afla cate minute mai am de vorbit in retea, cate mesaje mai disponibile si minutele nationale ?? mersi
__________________ " Every artist was first an amateur " | |||
|
| | #4425 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 Phone: N82 | Extraoptiunea Oferta Anului O nouă premieră în Romania doar la Cosmote! Cu Oferta Anului comunici tot anul 2009 cu doar 6 euro credit! Activează acum şi primesti lună de lună 350 de minute şi 350 de sms-uri în reţea cu doar 6 euro credit pe care îi plăteşti o singură dată, la activare. Iar în restul anului, trebuie doar să reîncarci lunar cu minim 3 euro credit pe care îi consumi cum vrei tu. Indiferent dacă eşti utilizator nou sau existent de Cartela COSMOTE, activează până pe 17 Aprilie 2009 extraopţiunea Oferta Anului şi beneficiezi până pe 31 decembrie 2009 de: 350 minute în reţeaua COSMOTE lunar 350 SMS în reţeaua COSMOTE lunar | ||
|
| | #4430 (permalink) | ||
|
Daca de exemplu cumpar o cartela cosmote cu numar si 5 euro credit initial, ii pot transfera pe toti pe alta cartela ? sau macar in transe (stiu ca e limita de 3 euro) adica 3 euro si apoi inca 2 . se poate ? La orange stiu ca nu se putea transfera creditul initial...
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #4431 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 Phone: N82 | Quote:
| ||
|
| | #4432 (permalink) | ||
|
mersi. e asa cum banuiam ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Cum imi incarc si eu cartela Cosmote ? stau cu codul in fata si nu stiu ce sa fac , la 135 cand sun da ocupat ? Va rog mult ![]() Am rezolvat: era *135*cod16cifre#
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD Last edited by R@Z0R; 25-03-2009 at 20:31.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #4433 (permalink) | ||
|
Mare mare atentie la reincarcarile valorice pe care le mai efectuati ! De zilele astea cica nu se mai acord bonus in euro, ci doar niste minute prapadite CARE SUNT VALIDE doar dupa ce le terminati pe cele initiale din extraoptiune si astea maxim 15 zile de la reincarcare (teoretic neputandu-le folosi niciodata) Deci, se pare ca de foame s-au apucat si grecii pe jecmaneala din orice .
| |||
|
| | #4435 (permalink) | ||
|
Stau sa mint acum, alta Ce dracu interes as avea? Am incarcat ieri cu 20 euro si ma asteptam la cei 20 % in speranta ca 5-6 luni sa nu mai am grija reincarcarii lunare (UIT efectiv nu e vorba ca nu am sa dau 5 euro lunar ...), si bineinteles ca nu am mai primit nimic. Am sunat si la 1234 si la fel mi-a confirmat o gagica ca de vreo 2 zile s-a scos BONUSUL IN EURO si se mai ofera doar kktul de l-am precizat mai sus... | |||
|
| | #4439 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Apr 2009 | Vor avea dupa ce vor lua Zappul.Pana acum nu au ![]() Cosmote s-a inteles la pret cu Zapp: putin peste 200 mil. € - Business Standard | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |