![]() |
| | #4482 (permalink) | ||
|
Am vazut pe siteul de la Cosmote ca au la oferta un Samsung S5230. As vrea sa stiu pe la ce pret l-as putea lua daca imi fac abonamentul Cosmote Full Option 130. Pe site-ul lor nu gasesc nimic despre telefon si as vrea sa imi spuna cineva la ce pret as ajunge. Si inca o intrebare: Telefoanele de la Cosmote sunt branduite? Sau pot folosi cartela de la alt operator GSM? | |||
|
| | #4483 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 Phone: N82 | Quote:
Catalog Germanos In catalogul germanos la pagina 4 vad ca telefonul dorit de tine costa 1 leu la abonamentul Full Option 280. Suna la magazin si intreaba cat costa telefonul la abonamentul dorit de tine: G E R M A N O S | ||
|
| | #4485 (permalink) | ||
| Quote:
Aceasi problema am avut-o si eu. Drept urmare le-am trimis un email in care am pus problema. Au fost foarte promti, m-au sunat in aceeasi zi si mi-au spus ca in afara de niste minute in plus pe care mi le pot oferi la acelasi pret pt prelungirea abonamentului, pot sa cumpar un telefon la un pret mai mic decat cele aflate in oferta curenta. Parerea mea e ca renteaza prelungirea de abonament. | |||
|
| | #4487 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2005 |
Stiu ca era un topic dedicat dar nu-l mai gasesc... Ma suna unu azi pe la 13:50 de la nr 0765299642 ca e de la Cosmote de la dep tehnic, ca au nus' ce defectiune tehnica si ca in urmatoarle 24h nu-mi vor mai fi facturate conv. telefonice (yey ) dar va trebui sa le spun pe ce nume am abonamentul si alte detalii, ca trebuie sa platesc o suma in avans etc... daca am 5 minute libere sa ma iscodeasca... Chiar nu aveam chef ca l-as fi tinut vreo 20 Asa ca l-am luat direct "bai fraiere stiu cu ce va ocupati voi etc, etc....." si a inchis ![]() Sper sa nu cada cineva in tzeapa lor.
__________________ MB Abit IP35 Pro // CPU Intel Core 2 Duo E8400@3900MHz - 1.29V - 24h/7 // Scythe Zipang // Mushkin 2 x 2GB DDR2@880 MHz 5-5-5-15 @ 1.85V // HDD WD 250 AAKS + WD 500AAKS + WD 640AAKS // Gainward HD4870 512MB // Creative X-FI Extreme-Music 7.1 // Fortron Blue Storm II 500 // DVD-RW LG H30NRBBB black SATA // Case Sharkoon Rebel9 | ||
|
| | #4492 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 Phone: N82 | Quote:
Lol. Asta e chiar tare. Pai la Cosmote minutele nationale sunt si internationale pentru Europa FIX si SUA, Canada, Israel - FIX SI MOBIL. Sau cumperi o cartela, activezi extraoptiunea Freestyle care costa 0,5 euro pe luna si ai 9 centi pe minut in retele internationale. COSMOTE: Personal / Cartela COSMOTE / Extraoptiunea FREESTYLE | ||
|
| | #4493 (permalink) | ||
|
Pai si daca am cartela vodafone din romania se incadreaza in optiunea freestyle cu 9 centi pe minut in retelele internationale?Sau trebuie sa iau un t-mobile de al lor?
__________________ Fa ce vrei dar sa nu iti para rau mai tarziu... Telefon:0723 58 48 21 Dau invitatii Lockerz | |||
|
| | #4498 (permalink) | ||
| Quote:
Eu mi-am facut pe 2 ani, CF60... d-ala
__________________ De 3 ani membru pe ComputerGames... | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |