![]() |
| | #4501 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 Phone: N82 | Quote:
Iar dupa calculele mele o cartela de 0,5 euro ... face 2,5 LEI TVA INCLUS. http://cosmote.ro/ro/instructionsRec...000&cid=17399# | ||
|
| | #4503 (permalink) | ||
|
Oare cine e geniul care face reclamele Cosmote? Ultima de la tv, cea cu incarcarea cu minute e JENANTA. Parca ar vrea sa spuna 'de la cocalari pentru cocalari'
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #4504 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #4517 (permalink) | ||
| Nick anterior: Belzebut666 Join Date: May 2008 Location: /etc/htpasswd |
incearca *134# mi-am schimbat telefonu, am un samsung d500 luat la mana a doua, si nu pot trimite mesaje, ce pot face ? imi zice doar "error" atat, si cartela ieri am incarcato, de primit mesaje primesc dar de trimis nu pot, ce pot face? | ||
|
| | #4520 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 Phone: N82 |
Copy/paste de pe alt forum. Avem placerea sa va informam ca incepand din data de 01.09.2009 va fi disponibil Serviciul WebCare, un nou serviciu Self Care destinat tuturor clientilor COSMOTE, prin intermediul caruia utilizatorii vor avea posibilitatea de a accesa o pagina de internet unde vor putea vizualiza informatii despre toate serviciile si extraoptiunile de care pot zbeneficia, dar vor putea efectua si diferite actiuni precum: printarea unei copii a facturii, verificare status abonament sau cartela preplatita, solicitare de informatii, schimbarea anumitor parametri etc. I. Caracteristici: • este destinat tuturor clientilor COSMOTE: postpaid rezidentiali, postpaid business si prepaid, carora le permite administrarea contului de abonat/ utilizator de cartela preplatita • este integrat cu celelalte servicii self-care disponibile (USSD, IVR, SMS) • este oferit in limba romana • este oferit gratuit • ofera acces rapid la toate informatiile contului • in cazul clientilor business se pot crea useri cu diferite drepturi de acces in aplicatie • pentru a fi mai usor de inteles, anumite sectiuni vor avea configurate link-uri de ajutor si detalii • control al costurilor prin vizualizarea ultimelor reincarcari, pentru utilizatorii de cartela preplatita. Utilizatorii prepaid vor putea: vizualiza informatiile privind EO activa statusul serviciilor informatiile despre credit, perioada de valabilitate si perioada de gratie a contului afla codul PUK1 vizualiza istoricul reincarcarilor efectuate scrie o solicitare catre Serviciul Clienti • POSTPAID rezidential – va fi un singur tip de utilizator cu doua tipuri de drepturi, in functie de cunoasterea parolei Self Care. Utilizatorii postpaid rezidentiali vor putea: vizualiza informatii despre cont vizualiza informatiile privind EO active afla informatiile de la Info Cost statusul serviciilor informatii despre facturi prin E-bill afla codul PUK1 utiliza aplicatia Loyalty Calculator sub numele de “COSMOTE pentru tine” scrie o solicitare catre Serviciul Relatii Clienti Va informam ca link-ul de accesare WebCare este http://webcare.cosmote.ro | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |