![]() |
| | #4525 (permalink) | ||
|
Unde naiba se introduce codul de confirmare primit pe telefon ?! Cica atunci cand te loghez, dupa ce completezi cu datele tale iti va fi cerut codul de confirmare, dar de unde... cica "Autentificare eşuată. Numele de utilizator sau parola sunt greşite." desi am completat datele corecte, chiar am cerut si o parola nou. Damn ![]() Mai are cineva problema asta ?!
__________________ De 3 ani membru pe ComputerGames... | |||
|
| | #4527 (permalink) | ||
| Quote:
On the other side, arata bine pagina, si e mult mai simplu decat la Orange.
__________________ Tutoriale jailbreak, customizare, iPhone, stiri IT, click pe casuta de langa butonul report post. | |||
|
| | #4529 (permalink) | ||
|
Am si eu o intrebare: Am o cartela Cosmote si am activata extraoptiunea FreeStyle si aia cu 800 min si 800 sms-ur si 60 min nat si internationale. Intrebarea e: Exista vreo posibilitate de a trimite sms-uri international? Ca nu merge. In Europa btw, mai concret in Spania. Multumesc mult!
| |||
|
| | #4532 (permalink) | ||
| Quote:
---------- Post added 05-09-2009 at 10:35 ---------- Previous post was 04-09-2009 at 18:57 ---------- Tot cu eroarea aia se prezinta.. | |||
|
| | #4533 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 Phone: N82 |
tocmai am vorbit la relatii clienti de maine imi prelungesc abonamentul Cosmote FULL OPTION pe inca 2 ani si primesc 25 minute nationale in plus Deci o sa am ..... 5 euro = 85 minute nationale + 500 minute in retea + 500 sms in retea I rule them all! | ||
|
| | #4539 (permalink) | ||
|
Ti as spune sa le dai un telefon, dar cu siguranta n o sa se rezolve nimic, la cat de incompetenti sunt cei de acolo. Se pare ca problema este la contul tau, nu tine de aplicatie, din moment ce altora le merge. Acum cateva luni, cand au lansat serviciul de reincarcare prepay de pe abonament, pur si simplu nu mergea sa introduc parola self-care. Am sunat la ei, imi spuneau ca probabil am schimbat o si nu o mai tin minte .Mi au resetat o de vreo 4 ori, degeaba, am lasat o balta, mai rau imi faceam nervi.
__________________ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |