Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-09-2009, 15:48   #4541 (permalink)
Registered User

slow&nice's Avatar

care este numarul ptr a afla cat am de plata la abonament si cate min/sms mai am disponibile ?

slow&nice is offline    Reply With Quote
Old 15-09-2009, 15:56   #4542 (permalink)
il Dottore

coldone's Avatar

Phone: Iphone 3GS White, Samsung Omnia HD, SonyEricsson W995
Cosmote info cost

coldone is offline    Reply With Quote
Old 15-09-2009, 16:38   #4543 (permalink)
Banned

Phone: N82
Quote:
Originally Posted by slow&nice View Post
care este numarul ptr a afla cat am de plata la abonament si cate min/sms mai am disponibile ?
LA ABONAMENT:

*151# urmat de tasta de apel

*181# urmat de tasta de apel

marcelinosar is offline    Reply With Quote
Old 15-09-2009, 16:41   #4544 (permalink)

weeppi's Avatar

Phone: Nokia E51
Care naiba ar putea fi cauza pentru care la unii merge Cosmote WebCare, iar la altii nu?

weeppi is offline    Reply With Quote
Old 15-09-2009, 22:28   #4545 (permalink)
Banned

Poate nu ii place providerul tau de internet

incearca sa folosesti un proxy

Hide My Ass! Free Proxy and Privacy Tools - Surf The Web Anonymously

bagi acolo adresa webcare-ului

Old 16-09-2009, 17:45   #4546 (permalink)
Registered User

EvilMu's Avatar

Phone: Nokia 6070
Teapa programul de loialitate 'Cosmote pentru tine', clientul EXISTENT plateste mai mult decat clientul NOU!

COSMOTE Pentru Tine Retraieste bucuria inceputului! Iti multumim ca esti alaturi de noi in fiecare zi!
Prin noul program de loialitate COSMOTE Pentru Tine iti oferim acum cele mai bune avantaje! La prelungirea contractului pentru inca 24 luni iti oferim:
(Suna tentant nu? Ei bine, nu este deloc avantajos - cel putin pentru mine)

Ex. la ABONAMENT CFO 130/24luni pentru:

1. Nokia 7610
564 lei - client EXISTENT cu valoarea *subventiei mele TELEFOANE NOI LA PRETURI SPECIALE
129 lei - client NOU promotia Happy Hours in Magazinul Cosmote Mosilor! (ciudat este ca cei de la Serviciul de Relaţii cu Clienţii nu stiau ca acest telefon se vinde in acest magazin in aceasta promotie)

2. NOKIA 7210 Supernova
client EXISTENT: 88.78E (valoare telefon in oferta promotionala) - valoarea subventiei mele = 94.49 LEI+ tva TELEFOANE NOI LA PRETURI SPECIALE
client NOU = 91.47 LEI +TVA

Programul de loialitate „COSMOTE Pentru Tine”, conceput special pentru a-ti rasplati increderea si fidelitatea si ca beneficiezi de avantaje unice NU exista :

Clientii EXISTENTI (persoanele fizice) care si-au indeplinit obligatiile contractuale: au achitat integral facturile la scadenta, in conformitate cu termenii contractului; n-au folosit/permis vreunei terte persoane sa foloseasca serviciile COSMOTE pentru scopuri imorale sau ilegale; si-au platit tarifele/costurile pentru serviciile alese si au respectat orice conditii de folosire a acestora; doresc sa-si schimbe planul tarifar cu o valoare mai mare decat cel initial - nu au nici un avantaj fata de clientii NOI care NU au vechime in COSMOTE.

Cand i-am sunat sa ma lamuresc, angajatii de la departamentul de loialitate n-au avut ce sa-mi zica decat ca: acestea sunt conditiile daca va convine f bine daca nu ... ceea ce nu mi s-a intamplat niciodata la Vodafone: nu te lasa sa pleci fara o renegociere, oferindu-ti o noua oferta personalizata.

Alta ciudatenie: am fost in magazinul Germanos din PlatzaMall si unul din angajati mi-a zis ca subventia se calculeaza la curs valuar 1 Euro = 5.00 lei nu la 4.27 cum e la cursul BNR; pentru ca n-am crezut am urcat la etaj unde am gasit magazinul 4Free si angajata de acolo, a ramas si ea surprinsa de ce a zis cel de la Germanos, spunand ca cei de la Cosmote stabilesc cursul, nu cei de la Germanos.

Asa ca va urez sa studiati toate ofertele de pe piata cu multa atentie si rabdare ca sa va puteti alege exact ce vi se potriveste!

*La prelungirea perioadei initiale contractuale, in functie de planul tarifar pe care il alegi cand vei prelungi perioada initiala a contractului, de durata cu care alegi sa prelungesti perioada initiala a contractului si de valoarea medie a ultimelor 10 facturi pentru serviciile Cosmote, se calculeaza subventia

EvilMu is offline    Reply With Quote
Old 16-09-2009, 18:04   #4547 (permalink)
Banned

Cui nu ii convine... fuga la concurenta.

Quote:
Originally Posted by EvilMu View Post
Teapa programul de loialitate 'Cosmote pentru tine', clientul EXISTENT plateste mai mult decat clientul NOU!

Clientul nou care se aboneaza azi are..........5 euro = 60 + 400 + 400 (iar minutele nationale nu se reporteaza!!!)
Eu am datorita vechimii .............................5 euro = 80 +500 + 500 (iar minutele nationale se reporteaza)

Sper ca am fost destul de clar. Pentru alte nelamuriri pot sa iti si desenez.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	loialitate.JPG
Views:	70
Size:	57.3 KB
ID:	524872  

Last edited by marcelinosar; 16-09-2009 at 18:32..

Old 16-09-2009, 21:58   #4548 (permalink)
il Dottore

coldone's Avatar

Si ce afacere faci? Macar cel nou primeste un telefon gratis.
Tu nu primesti nimic si ai o oferta mai slaba decat la cartela . Poate daca ne desenezi, intelegem mai bine de ce ai accepta asa ceva.

Old 16-09-2009, 22:20   #4549 (permalink)
Banned

Arata-mi te rog ce oferta la cartela e mai tare ca a mea.
80 minute nationale - extrem de valoroase.

Old 16-09-2009, 23:01   #4550 (permalink)
Registered User

EvilMu's Avatar

Phone: Nokia 6070
Arrow

Quote:
Originally Posted by marcelinosar View Post
Cui nu ii convine... fuga la concurenta.

Clientul nou care se aboneaza azi are..........5 euro = 60 + 400 + 400 (iar minutele nationale nu se reporteaza!!!)
Eu am datorita vechimii .............................5 euro = 80 +500 + 500 (iar minutele nationale se reporteaza)

Sper ca am fost destul de clar. Pentru alte nelamuriri pot sa iti si desenez.
Draga marcelinosar, eu nu am sa-ti desenez ci am sa-ti explic ca sa-ntelegi ca exemplul tau n-are nici o legatura cu exemplul meu, si anume: prin prelungirea perioadei initiale contractuale (in functie de planul tarifar pe care il alegi cand vei prelungi perioada initiala a contractului, de durata cu care alegi sa prelungesti perioada initiala a contractului si de valoarea medie a ultimelor 10 facturi pentru serviciile Cosmote) poti beneficia de urmatoarele facilitati:
1. Reducere substantiala la pretul unui telefon mobil sau accesoriu; -> aceasta e cazul meu despre care am inceput discutia iar tu vii si pe acest forum cu un argument care se-ncadreaza in urmatoarele facilitati de mai jos:
2. Minutele gratuite suplimentare pentru destinatii nationale si internationale din zona 1 acordate lunar;
3. Minute de loialitate nationale suplimentare.

Sper ca ti-am explicat destul de clar!
PS: cred ca TU suferi de sindromul NFD si te bagi in seama si pe acest forum

EvilMu is offline    Reply With Quote
Old 16-09-2009, 23:18   #4551 (permalink)
il Dottore

coldone's Avatar

Quote:
Toate COSMOTE: Personal / Cartela COSMOTE / Oferte promoþionale la Cartela COSMOTE
De ex, cu 4.5e ai 450min + 450sms in cosmote, 60min nationale + 2000min cu 2 numere cosmote. Iar luna viitoare, daca nu ti mai convine, iti alegi alta optiune, din cele 7(SAPTE).

Fara discutie, clientii existenti sunt dezavantajati.
Eu luna asta imi inchid abonamentul, pentru ca dupa 3 ani si cateva luni, nu sunt in stare nici sa mi faca o oferta mai buna decat cea de pe cartela, nici sa mi ofere un telefon la pret ok.
Nici cu vodafone nu ma laud, insa macar la ei pot sa beneficiez si de oferta promotionala, si de telefon in fiecare an.

Old 16-09-2009, 23:37   #4552 (permalink)
Registered User

toni_b's Avatar

Si eu am cam aceasi problema. Imi expira abonamentul pe care l-am avut pe 24 de luni, cosmote 100, de 10 EUR pe luna. Mi-au facut o oferta daca vreau sa prelungesc abonamentul pe 2 ani primesc 65 Eur reducere la un telefon, socoteala facandu-se din pretul la liber al telefonului....(apropos cosmote are niste mizerii de preturi la liber). Alta oferta a fost un nokia 6303 la 99 lei sau un samsung star la 159 lei. Nici un minut in plus nimic...asa ca spun pas si trec pe cartela, e mai avantajos. Numai bine si atentie ce hotarare luati...

toni_b is offline    Reply With Quote
Old 17-09-2009, 13:33   #4553 (permalink)
rex
Registered User

rex's Avatar

la cosmote cand incetezi un abonament, poti sa treci numarul respectiv pe cartela prepay?

rex is offline    Reply With Quote
Old 17-09-2009, 14:04   #4554 (permalink)
Banned

evident; completezi o hartie la magazinul cosmote

Old 17-09-2009, 16:21   #4555 (permalink)
il Dottore

coldone's Avatar

Da, de vreun an se poate si la ei, in sfarsit. Le au trebuit 3 ani, sa implementeze un serviciu banal. Era absurd, terminai abonamentul dar erai obligat sa ti l prelungesti pentru a ti pastra numarul.
La fel de absurd e si faptul ca, pentru a ti dezactiva o extraoptiune, trebuie sa suni exact cu o zi inaintea datei de facturare :O . Le am zis "ma oamenilor, dar nu se poate inregistra cererea, trebuie sa mi notez eu in agenda, sa nu uit, ca fix in acea zi sa va sun pe voi?"
La vodafone, sun in orice zi a lunii, si mi activeaza/dezactiveaza optiunea cu ce data vreau eu.
Aiurea cum, dupa 4 ani de existenta, inca nu si au pus la punct niste chestii elementare.

Old 18-09-2009, 14:33   #4556 (permalink)
Registered User

alex321's Avatar

Portare

Daca am un abonament la Vodafone care a expirat pot trece pe Cosmote la cartela prepay ?
In ce conditii?

Multumesc

alex321 is offline    Reply With Quote
Old 19-09-2009, 19:07   #4557 (permalink)
Registered User

just_do_it's Avatar

mie tre' sa-mi expire acum abonamentul si am ales sa-mi deschid altul decat sa prelungesc, ar fi iesit 6303 in 160 lei.
ma duc, completeaza aia prostiile alea si ma gasesc ca am datorii la vodafone (prostii) si ca vor garantie 400 lei, bani pe care i-as fi primit inapoi in ~ 4 luni.
evident ca nu aveam nicio datorie.
am fost la vodafone, am sunat la cosmote, nicio explicatie concreta.
nimeni nu stia DE CE ?
cred ca voi renunta la abonament si-mi voi lua cartela, 5e+tva = 800min/800sms + 100 nationale, ies mult mai bine.
oricum, lasa de dorit atiutidinea angajatilor si a celor care iti raspund la telefon, nimeni nu este capabil sa-ti explice cum sta treaba.
Un vid.Pentru asta traim…(the air i breathe).

just_do_it is online now    Reply With Quote
Old 30-09-2009, 03:06   #4558 (permalink)

weeppi's Avatar

Phone: Nokia E51
Quote:
Poate nu ii place providerul tau de internet

incearca sa folosesti un proxy

Hide My Ass! Free Proxy and Privacy Tools - Surf The Web Anonymously

bagi acolo adresa webcare-ului
Pana mea, am schimbat si providerul (nu pentru asta, lol) si tot nu merge.
Quote:
Pari a cunoaste destul de bine serviciile Cosmote, n-ai idee ce are de nu merge WebCareu'?

weeppi is offline    Reply With Quote
Old 01-10-2009, 01:39   #4559 (permalink)
Registered User

la cartela prepay, optiunea de 5e+tva = 5.95eur ai 100 min nationale
la abonament cosmote60 5.95euro cu tva, ai doar 60 minute nationale
pai ce fel de marketing e asta? abonatul care plateste obligatoriu luna de luna banii aia timp de 2 ani e mai tratat mai prost decat cel care le aduce bani discontinuu ? incep sa imi schimb parerea despre cosmote

NEO*doL is offline    Reply With Quote
Old 01-10-2009, 10:36   #4560 (permalink)
Banned

pai tocamai d`aia oferta la carela are STELUTE

Ba chiar o steluta mare de tot.

---------- Post added at 10:36 ---------- Previous post was at 10:35 ----------

Quote:
Originally Posted by weeppi View Post
n-ai idee ce are de nu merge WebCareu'?
La intreaga mea familie si la cunoscuti... merge.
Nu am idee de ce nu merge la tine.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules