![]() |
| | #4561 (permalink) | ||
|
Intrebare: sa zicem ca activez optiunea 800 min 800 sms si 100 min nationale cu 5 eur. tarifarea se face dupa primele 3 minute. eu am 0.00 centi in cont ramasi dupa activarea optiunii. Ce se intampla daca inchid apelul inainte de cele 3 minute ? este un pic cam ciudata situatia dar vreau sa stiu la ce ma astept. ma trece pe `-` ? optiunea aceasta: COSMOTE: Personal / Cartela COSMOTE / EO 630 600 min 600 sms si 30 nat nu are tarifare doar dupa cele 3 minute asa e ? eu nu am gasit nimic legat de asta dar vreau sa fiu sigur
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #4562 (permalink) | ||
| Quote:
Sper ca ai inteles. E cam teapa cu taxarea la secunda dupa 3 minute. Practic, poti da doar 266 (800/3) de apeluri in care sa vorbesti maxim 3 minute, inclusiv.
__________________ De 3 ani membru pe ComputerGames... | |||
|
| | #4563 (permalink) | ||
|
da, asta ma pune pe ganduri. cred ca mai bine raman la optiunea curente (freestyle 2000 min cu 2 nr fav)
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #4564 (permalink) | ||
|
Poti activa extraoptiunea de 4,5 euro care are 60 minute nationale si la care tarifarea se face la fiecare minut. Eu zic ca e cea mai buna..Chiar mai buna decit abonamentul. Vreau chiar sa ma portez de pe abonament din alta retea la aceasta cartela... Are cineva experienta la portare ? Dureaza mult , ce acte ,,,etc Multumesc | |||
|
| | #4565 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 Phone: N82 |
Incepand cu luna noiembrie in magazinele Germanos si Cosmote se vor vine noi produse 3G. Momantan tot sub brandul Zapp. Nu se cunoaste data cand toate serviciile vor fi unite sub brandul T-mobile, dar asta e oricum de importanta mai mica. | ||
|
| | #4566 (permalink) | ||
|
nu se vor vinde sub brandul zapp in cel mai bun caz vor fi brand-uite cosmote, in cel mai rau caz vor fi generice (cu numele producatorului, soft-ul default, ne-brand-uit) dar nu vor aparea sub brandul zapp sub nicio forma
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #4568 (permalink) | ||
|
A efectuat cineva vreo reincarcare cartela de la "automatele" amplsatae in statiile Ratb ? (gen Iancului, Diham, Titan .. ) ? cum sunt ? e o diferenta de 8 ron intre acelea si reincare la un supermarket.
|
| | #4570 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ k, posted. nao wut? | |||
|
| | #4571 (permalink) | ||
| Quote:
pret mult mai bun decat la reincarcare electronica in supermarket. la 5 euro castigi 8 ron fata de pretul din magazin.
|
| | #4574 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Asa mesaje trimit astia acum ?
| |||
|
| | #4575 (permalink) | ||
|
Ar fi fost perfect daca ar fi avut o extraoptine cum sunt la orange/vodafone de internet . Dar asta e, asteptam in continuare )
__________________ Comentariile in threadurile mele nu sunt bine venite , daca aveti ceva de spus spuneti-mi pe PM si va raspund cu mare placere.Contact: Y!:ionutz_x6![]() -Telefon cereti pe PM ptr ca este privat. | |||
|
| | #4576 (permalink) | ||
|
Am incarcat cartela cu 5 euro si am primit 50 de min in retea + 50 de sms uri in retea + 2000 de minute tot in retea, intrebare acum, daca consum primele 50 de minute in retea insa nu termin sms urile in momentul in care voi apela in retea imi va scadea din cele 2ooo de min sau din credit ? Mersi
__________________ " Every artist was first an amateur " | |||
|
| | #4578 (permalink) | ||
|
da scrie insa sincer sa fiu nu prea inteleg nimic ... Bonus 2000 se consumă ultimul, după epuizarea minutelor în reţea incluse în extraopţiunea activată pe cont şi după bonusul standard de reîncărcare, 50 de minute şi 50 de SMS-uri în reţea, valabil pentru încărcările cu valori mai mari de 4 euro.
__________________ " Every artist was first an amateur " | |||
|
| | #4579 (permalink) | ||
|
@ immortality Cele 2000 se consuma ultimele inainte de credit. Deci se consuma cele 50, apoi cele 2000 si apoi din credit. Si nu conteaza daca mai ai sau nu cele 50 de sms-uri.
| |||
|
| | #4580 (permalink) | ||
|
Am facut abonament la ei, mi-au cerut sa platesc abonamnetul pe 1 luna(in avans).Prima factura a fost pt. perioada 15.09-18.09 (minutele proportionale, nu o sa va informeze nimeni in legatura cu aceste minute proportionale) in valoare de 6,41 Ron pe care i-am platit.Problema sta in felul urmator, din moment ce eu am platit abonamentul pe 1 luna in avans...de ce trebuie sa mai platesc abonamentul pt. perioada 19.09-18.10 (platita) ? Am sunat la ei (relatii clienti/praf) si am cerut sa ma lamureasca, m-au luat cu texte gen: -Pai stiti, factura se emite in functie de cursul valutar -Plata in avans, in cazul in care doriti sa reziliati abonamentul dupa ce o sa va expire o sa il mai puteti utiliza inca 30 de zile. (ce prostie) -va rog sa mergeti la un dealer cu factura si sa cereti detalii acolo WTF, vreau sa stiu daca se mai confrunta cineva cu aceasta problema. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |