![]() |
| | #4581 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 Location: Chisoda Phone: Motorola v360;Nokia N85 |
De ceva timp cosmote o iau pe aratura, au marit tarifele foarte mult, iar la cartele incep sa o ia pe urma hotiilor de la orange , pacat deoarece asta a fost motivul pt care am renuntat la orange pt cosmote.
| ||
|
| | #4583 (permalink) | ||
| CEO Cosmote Group: Renunţăm la brandul Zapp. Nu are sens să-l păstrăm - Business Standard Poate-poate in sfarsit o sa avem internet pe mobil la viteze 3g
__________________ Si staniolul ciocolatea marmota in inveleata ... | |||
|
| | #4584 (permalink) | ||
|
in legatura cu internetul pe cartela cosmote...1 Mb transfer costa 8 centi sau 80 de centi?.. ![]() si cam cum e treaba cu transferul asta de mega?..cat de repede se consuma 1 Mb de exemplu ..imi poate spune cineva care are acest tip de net?(adica pe messenger cum e..sau daca intru pe diferite site-uri..fara transfer de melodii sau alte fisiere..ci doar navigare net si messenger)va multumesc. | |||
|
| | #4588 (permalink) | ||
| Quote:
Daca vrei sa navighezi folosește opera mini. mail pe yahoo cu yahoo go. Eu folosesc des internetul pe mobil și mai mult de cîțiva mega nu am făcut niciodată.
__________________ haules baules... | |||
|
| | #4589 (permalink) | ||
|
Am incarcat si eu cartela cu 4E si am primit bonus: - 2000 de minute, valabile 7 zile ![]() - 50 minute si 50 sms, valabile 14 zile E normal? Astea sunt cadouri obisnuite? ![]() Mi-a placut mentiunea ca cele 2000 de minute se consuma ultimele (mai bine le faceau pe toate valabile 7 zile si nu mai faceau promotie cu stelute )LE: Sorry, acum am citit pe site-ul Cosmote. Data "aviatoare" caut inainte sa intreb
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) Last edited by C05T1N; 31-10-2009 at 14:18.. | |||
|
| | #4590 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #4591 (permalink) | ||
|
Suni la 133 si formezi 1122.
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #4595 (permalink) | ||
|
Am si eu o intrebare legata de noua optiune Cosmote la cartela. Extraoptiunea se numeste 150 min nationale si 800 in retea ( COSMOTE: Personal / Cartela COSMOTE / Extraoptiunea 800 ). Din regulament inteleg urmatoarele: 1. Quote:
Dar, mai jos zice asa: 2. Quote:
Din punctul 1 + punctul 2 rezulta o confuzie cat ii Cosmote-ul de mare. Eu nu pricep, pentru ca nu are logica. WTF is going on?
__________________ OVERWATCH: Alert, anticitizen one detected. Vance Subprime engaged. Expunge. Mandate removal of active signiture imprint. Cauterize and expunge. | |||
|
| | #4596 (permalink) | ||
|
O Reactivare este in esenta tot o activare, singura diferenta este ca se face automat dupa o luna. Sa presupunem ca prima luna tu activezi 800+800+150 pe 14 nov (luna1). In 14 dec sistemul verifica daca ai 5 euroi si iti reactiveza 800+800+150 (luna 2). Pe 14 ianuarie iar verifica daca ai 5 euroi, verifica sa vada daca ai primit de 2 ori cele 150 si daca da, iti activeaza 800+800+100 Quote:
__________________ În ziua de azi, nu se mai cuceresc teritorii pentru a stăpâni oamenii,azi se cuceresc sufletele, se cucereşte psihicul.Odată ca ai psihicul, ai omul. Iar când ai omul, teritoriul vine de la sine. (Alexandre de Marenches) | |||
|
| | #4597 (permalink) | ||
|
la Cosmote exista un serviciu Self-Care pentru cartela? cum este la Orange acel (*100# cu meniul de unde selectezi ce doresti) ? daca da la ce numar?
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #4600 (permalink) | ||
| Adevarul - EXCLUSIV Oferta-şoc de la Cosmote, desfiinţată de Protecţia Consumatorului - Actualitate S a si gasit cine sa reclame, mama ofertelor cu mii de stelute. Pana la urma nu vad de ce Cosmote procedeaza incorect. Ori ca sunt primele 3 min indivizibile, ori ca e primul, tot pacaleala este, platesti ceva ce nu folosesti.
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |