Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 08-03-2006, 21:45   #601 (permalink)
Registered User

Trebuie sa fii handicapat mintal sa cumperi de la colorati cu preturile alea.

whitecat is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2006, 21:47   #602 (permalink)
astro

.:indie:.'s Avatar

pai din cate am inteles de mai sus preturile alea sunt si in magazine
Would you get behind them if you could only find them?

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2006, 21:51   #603 (permalink)
Registered User

OzTm's Avatar

Sediul CosmOTE de pe str. V. Alecsandri din Timisoara, azi pe la 16:30.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Photo0064.jpg
Views:	279
Size:	80.0 KB
ID:	87947  

OzTm is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2006, 21:52   #604 (permalink)
Banned

revolutie frate
gizas...

mic&gras is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2006, 22:08   #605 (permalink)
Registered User

OzTm's Avatar

Nu m-am riscat sa stau la coada aia, dar am intrat totusi la sediul din centru al Romtelekk. Dupa ce prima acritura de-acolo m-a trimis cu dispret la alta colega, bombanind si vorbind foarte... "frumos" cu mine imediat cum am salutat-o, si ne-apucand sa mai zic ceva... :| - same old shitty company with same old shitty people - am ajuns la cineva care chiar mi-a raspuns la intrebari, si a zis ca nu au cartele, si nici pachete cu telefon, dar eventual "vor primi pe vineri".

OzTm is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2006, 22:08   #606 (permalink)
Registered User

pretul oficial al unei cartele prepaid cosmote cu numar la orice magazin germanos este de fix 209.000, orice alt pret in afara de asta este bisnita, specula, furaciune, spune-ti-i cum vreti voi....va spun ff sigur, asta este pretul la germanos, si am auzit ca se gasesc si mai ieftine la alte magazine.
nu au cum sa le scumpeasca efectiv asa de mult, am vazut vehiculate tot felul de preturi, 35 ron, 50ron....s.a.m.d.....nu cred ca pe bonul fiscal pe care vi-l da vanzatorul este trecut pretul unei cartele 50 ron, la germanos bag mina in foc, nu are cum sa fie asa, pretul cartelei este 209.000....daca va cere mai mult clar este bisnita.
Pentru cine este din orasul cluj, va informez ca maine se primesc cartele cosmote....la germanos...
Eu personal in cluj, de cand folosesc cosmote, adica de o saptamina aproximativ nu am patit niciodata sa imi dea retea ocupata, si am vb cu prieteni de prin toata tara, si la ore de varf, si dimineata si seara...poate ca numai in anumite zone apare frecvent mesajul network busy

MeHigh is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2006, 22:16   #607 (permalink)
Nick anterior: salrom

M1nDH4cK's Avatar

Mda, vroiam sa iau maine 2 bucati. M-am razgandit. Mai bine le iau de la speculanti cu 50-100k mai mult decat sa stau 2 ore la coada si sa risc sa stau degeaba. AIWA, pana la urma ti-au activat optiunea sau mai trebuie sa astepti ?

M1nDH4cK is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2006, 22:20   #608 (permalink)
Registered User

zakiller's Avatar

eu am luat azi 7 buc.. si incas nu le-am activat.. deci nu mai mere prin SMS?

zakiller is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2006, 22:26   #609 (permalink)
Registered User

merge si prin sms....doar ca procesarea dureaza 48 de ore,(de fapt dureaza 48 de ore in orice fel ai activa) si in unele cazuri, la anumite modele de telefoane cum a patit AIWA, cand telul nu vrea sa trimita sms-ul blank, trebuie sa tastati "spatiu" in mesaj, adica ca si cum ai tasta o litera dar de fapt ai tastat "0" la unele telefoane "0" este pt spatiu intre cuvinte, nu la toate....eu asa am facut, si mi s-a activat extraoptiunea fara probleme

Old 08-03-2006, 22:28   #610 (permalink)
Nick anterior: salrom

M1nDH4cK's Avatar

Si vorbesti ?

M1nDH4cK is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2006, 22:37   #611 (permalink)
astro

.:indie:.'s Avatar

se mai gaseste pachetul ala cu cartela si cu telefon alcatel ?
Would you get behind them if you could only find them?

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2006, 23:02   #612 (permalink)
Registered User

La Germanos in Targoviste e cam lipsa de telefoane pt. abonam. Cosmote. Si apropo de ex. Motorola c139 il aveau numai gratis. eu il vroiam la abonam de 3 euro dar nu au putut sa mi-l dea. In Targoviste apare retea ocupata, dar destul de rar.

narcis_tgv_80 is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2006, 23:05   #613 (permalink)
Registered User

Am auzit ca s-ar activa si in 3 ore. Vorbe, plm, nu stiu, eu am facut faza aia cu sms-ul si cica vineri pe la ora asta poate mi se activeaza si mie extraoptiunea.

Intrebare: Cum se activeaza altfel? Sunand la 2000? Mai e cineva la ora asta oarE?

Ce o sa mai cada reteua... vai de mama ei...

Zice careva cum se activeza sunand la 2000. Mie tot mi se inchide, nu aud decat cele 3 beeps care te anunta ca apelul a esuat.

Last edited by CBR; 08-03-2006 at 23:20..

apciu is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2006, 23:28   #614 (permalink)
Registered User

Hawkie's Avatar

Quote:
Originally Posted by OzTm
Sediul CosmOTE de pe str. V. Alecsandri din Timisoara, azi pe la 16:30.
Funny, la ora 18 era la fel coada

Hawkie is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2006, 23:54   #615 (permalink)
Veveroi

jijea's Avatar

Mie mi-a fost activata extraoptiunea in 2-3 minute. Poate si pentru ca am activat-o inainte de lansarea oficiala

jijea is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2006, 00:01   #616 (permalink)
Registered User

Am citit la Cosmote pe site ca reteaua lor e o imbinare de 900 cu 1800 mhz. poate blocajele se produc unde exista relee pe 900 mhz care suporta mai putine convorbiri simultan... Ar fi bine daca s-ar putea sa alegem ce banda sa folosim (daca e disponibila). Stiti telefoane de unde sa pot modifica banda de frecventa? cine poate face lucrul asta ar fi bine sa verifice. Sau as fi curios sa aflu pe ce banda sunt acum! am nokia 1100 si nu pot verifica...

narcis_tgv_80 is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2006, 00:07   #617 (permalink)
Registered User

Ando's Avatar

totusi...

vorbeste cineva moca? ca de activat toti au activata, dar 3 euroi nu v-a luat de la credit, check credit 133, si dupa 4 si 1, deci, cui i-au luat 3 euroi si vorbeste pe mocasao sa ridice o mana sau un picior, sau sa se faca auzit ! , poti sa ma si suni, doritorilor le pot lasa nr de cosmote pe pm ! )

Ando is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2006, 00:14   #618 (permalink)
Tatal tau

Bimm3r's Avatar

Am prins si eu la relatii clienti si au zis ca imi activeaza extraoptiunea si in 15 min primesc un mesaj ca mi-a luat din credit, dar nu am primit nimic de jumatate de ora... Activarea se face in 48 ore...

Bimm3r is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2006, 00:15   #619 (permalink)
Registered User

io vb , dar nu moka, mi s-au retinut cei 3 euroi, nu am auzit sa vb nimeni chiar moka....dar cine stie
Bimm3r....mai asteapta, poate dura p[ina la 48 ore, poate ai noroc si se activeaza in 3 ore....

Old 09-03-2006, 00:17   #620 (permalink)
Registered User

prevad in cateva saptamani o scadere drmatica de preturi ca se satureaza piata... "criza" de cartele e provocata de bisnitarii care cumpara sa le revanda la preturi mai mari..problema e ca ei cumpara 20 30 100 cate au ca se intzeleg cu vanzatorii...si eu as face la fel daca as avea 3 cojones sa bag atatia bani...momentan mie imi miroase a "CARITAS" se baga toti ca tembelii pana crapa rahatu..reteaua zic ca o sa imbunatateasca ...considerati ca practic ei ofera aproape pe gratis cartelee astea...vor fi un nr limitat de utilizatori dar scopul manevrei nu a fost PROFIT ci sa sporeasca nr de utilizatori pt ca pe viitor sa nu mai zica omu..cum ziceam si eu saptamana trecuta...eu trec pe cosmote dar sa fiu al dreaq daca mai cunosc pe cineva care are....deja am 20 de cunoscuti cu cosmote...deci le cresc sansele pe viitor f mult...reteaua va fi imbunatatita altfel o sa dea faliment...e un proces care dureaza dar va avea loc...

Impactul Psihologic e f mare pt ca sunt RARE si lumea le cauta...cu atat mai mult vor fi mai multi care vor vrea...pana si eu sunt tentat sa investesc niste bani care ii am pusi deoparte in asa ceva...dar momentan ma abtin...eu o sa mai cumpar cateva cartele pt uz propriu ex. gagik, bunica, mama, tata, cate unu cu care am treaba mai mult i dau o cartela "na ma sa vorbim cand avem nevoie"...

dreptroman is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > GSM & Telecomunicaţii

Thread Tools

Posting Rules