![]() |
| | #1002 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 Location: Oradea - Nagyvarad | Quote:
__________________ A normális Romániáért! | ||
|
| | #1006 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
Reteaua e uneori ocupata dar nu ai cum sa nu prinzi legatura daca formezi de max 3-5 ori . Eu am setat mobilul pe reapelare automata . Do the same. Avand in vedere pretul de 100 minute = 15 centi ... sper ca nu face nimeni galagie pentru atata lucru... ![]() EDIT : daca vrei sa vorbesti 2000 min de pe cartela Connex te costa cam 400 USD Last edited by boger; 12-03-2006 at 15:32.. | ||
|
| | #1008 (permalink) | ||
|
intradevar.Si-a dat unpic drumu reteaua.Sper ca de luni, odata cu deschiderea magazinelor Cosmote sa nu inceapa din nou forfota. Ar trebui sa ne multumim si cu o ora de vorbit dupa ora 11 seara. Totusi pe Connex, de 3 euro, vorbeai cam 4% din cat vorbesti pe COsmote.
__________________ Cu tractoru meu s-un pager, voi deveni manager !!! | |||
|
| | #1012 (permalink) | ||
| Quote:
Eu pe cartela connex am planul tarifar timp favorit si vorbesc cu 0.12 USD in Connex si RTC si cu 0.17 USD in celelalte retele dupa orele 18 si in weekend. In rest e tarif dublu, dar incerc sa ma limitez. Nu tind sa vorbesc ziua fiindca sunt elev. Mi-se pare mai avantajos decat la Cosmo. Nu fac reclama la CNX, vreau doar sa zic sa nu mai mintiti lumea cu un tarif impus standard, dar care se poate modifica dupa nevoi. Inca un minus pt Cosmo. | |||
|
| | #1013 (permalink) | ||
| Quote:
Legat de incarcarea retelei...aseara la mine in zona pina la 24 nu reusesm sa sun Cosmorom cosmorom..in schimb daca sunat in alta retea...la a 2a sau a 3a incercare...mergea! Azi vad ca in cursul zilea cam la 20-30 minute prind o line libera dar cel mai desc sint probleme de receptie...ori el ma aude...si eu nu...ori eu il aud si el nu
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1016 (permalink) | ||
|
Maxim 48 ore, asa se zice. Dar poate dura si mai mult. Ce ma deranjeaza cel mai tare este ca reteaua functioneaza foarte prost, nu reusesc sa dau nici un telefon. Este putin inadmisibil. Oare se vor remedia problemele astea ? Sau o sa incepem sa dam 3 euro pe luna degeaba ?
__________________ F - R - I - E - N - D - S | |||
|
| | #1017 (permalink) | ||
|
e cineva din constanta? sa ne dea niste amanunte...daca merge reteaua acolo...k vreau si eu sa-mi iau..si inca ma mai gandesc...dar cred k-mi iau...3 euro..incerc si daca merge bine, daca nu merge iara bine
__________________ A mai trecut o zi, inca o noapte de vis , m-am mai apropiat cu un pas de PARADIS ! | |||
|
| | #1018 (permalink) | ||
|
se da urmatorul caz: -de ce nu treci si tu pe cosmo 2000? -pt ca sunt abonat la XXX si am numaru de telefon de Xyz ani de zile si nu vreau sa mil schimb, toti prieteni imi stiu numarul acesta. nici o problema "Utilizatorii români îşi vor putea păstra numărul de telefon chiar şi atunci când schimbă furnizorul de servicii de telefonie. Acest nou serviciu poartă denumirea de portabilitate a numerelor şi va funcţiona şi în România de la începutul anului 2007. Portarea numărului se va face la cererea abonatului, în momentul în care acesta renunţă la un furnizor de servicii de telefonie destinate publicului (furnizor donor) şi doreşte să semneze un contract cu un altul (furnizor acceptor)." http://anrc.ro/DesktopDefault.aspx?tabid=1829
__________________ The Power to Create is In Your MIND | |||
|
| | #1019 (permalink) | ||
|
si o sa apara contractele in care vor aparea clauze de elibereare a nr (vei plati sa ti-l lase sa pleci cu el), eu n-o sa stiu sa sun de pe connex sau de pe orange ca omu e de fapt pe cosmo...etc
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
| | #1020 (permalink) | ||
|
STOC LIMITAT ORI NU :d AM AUZIT CA SUNT LIMITATE CA NR SAU CA SE VORVINDE INTR-UN NR LIMITAT CA SA RENTEZE :d
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |