![]() |
| | #1021 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The Power to Create is In Your MIND | |||
|
| | #1025 (permalink) | ||
| Quote:
Cei care vor asta isi iau abonament, restul se bucura de super oferta. Ma rog, in Franta stau altfel lucrurile, ca sa iti iei o cartela trebuie sa completezi un formular de cerere unde iti trebuie adresa reala nume etc etc ca si la abonament. 1. sa se evite glumele de genul cum a fost mai adineauri cu bomba in avion facuta de pe o cartela si bineinteles ca nu avea ce sa faca ( nu stia nimic despre "cupabil" 2. se poate face transferul de numar si de pe cartela | |||
|
| | #1026 (permalink) | ||
|
eu cred ca dupa 1 an,adica in martie anul viitor, celor cu cartele cosmote li se va propune ceva avantajos pentru a trece pe abonament,altfel,fara oferta,cred ca abia 30% o vor mai folosi
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1027 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 | Quote:
| ||
|
| | #1028 (permalink) | ||
| http://www.cosmote.ro/ro/content.asp...0000&cid=17408 VALABILITATE: Extraopţiunea este valabilă 12 luni din momentul primei activări.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1030 (permalink) | ||
|
Normal,dar nu cred ca vor face asa ceva,tinand cont ca asta ii ridica,asta ar produce in declin incredibil.....s-ar duce la fund si toata lumea ar fugi de ei ! In orice caz,momentan cosmote sucks big time,reteaua de la 12 dimineata la 12 noaptea e plina,tine de noroc daca prinzi sau nu fir ! | |||
|
| | #1031 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 Location: bucharest |
am si eu o intrebare.. nu am vazut pe nicaieri scris.. care e valabilitatea? de ex la orange iei o cartela 1 an e valabila, dar dupa 1 luna ca sa poti initia apeluri trebuie reincarcata chiar daca mai ai credit, la connex la fel.. care este acea perioada la cosmote? tot 1 luna?
| ||
|
| | #1032 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
de la 12 dimineata la 12 noaptea?? cum asa?? am sunat azi cat am vrut... prinzi din a 3-4 incercare (crangasi)... azi chiar a mers impecabil... ma rog... aproape ![]() LE: cum ar fi ca in curand piata imobiliara sa fie influentata de reteaua cosmote: sa scrie: apartament 3 camere, zona verde, cosmote 2-3 incercari ![]() @sorigen : creditul e valabil 1 an, chiar daca incarci sau nu | ||
|
| | #1033 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 | Quote:
Da un link ceva...operator...oferte.....sa vedem dak exista "in lucru" cu ce preturi si cu ce conditii | ||
|
| | #1034 (permalink) | ||
| Quote:
eu zic ca merita cartela si fara cele 2000minute! sunt tarfie de abonament la o cartela pe care poti sa o tii 12 luni fara sa mai platesti un leu. Ce-ar fi sa comparam cartela connex cu cartela connex-go, cred ca e chiar hilar, aia parca aveau tarif de 60centi/min in afara retelei, nu? cel putin asa era acum cativa ani cand aveam eu go
| |||
|
| | #1036 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 | Quote:
mare lucru daca tine macar 3 luni si apoi ii baga pe abonamente tot asa cu vre-o oferta speciala, oricum oferta este de dumping. raman la vechiul si credinciosul meu connex, daca tot exista yahoo mess si skype de ce sa mai dau banii pe cosmote, inca un telefon ma ajunge pe la 1.5 mil toata distractia oricum sa zici ca iti iei cartele si ca esti un om ocupar cu afaceri cu treburi, la eventualii clienti, colaboratori, sefi whatever, nu o sa le sara mustarul daca incearca de 5 ori pana sa prinda reteaua??? pana la urma este o oferta adresata celor cu venituri mici mici si care sa fim sinceri nici nu o sa vb de toate 2000 min, k probabil nu tin telefoanele atat trafic
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #1037 (permalink) | ||
|
Este just 4 fun , tot la connex am abonament mare si orange e de bussiness.....ce vrei sa fac acum ? daca au o gramada.....de ce nu ? dar daca continua tot asa,cred ca renunt repede,deja mi-e greu cu 3-4 telefoane la mine,e prea stresant,asa ca mai renunt la unul !
| |||
|
| | #1038 (permalink) | ||
|
am apucat sa iau si eu 2 cartele cosmote...de la 115 kilometri de bucuresti dintr-un satuc aproape de sinaia ))M-am oprit sa-mi cumpar ceva de la magazin si am vazut k vindeau si cartele.Fara cozi infernale si fara preturi piperate ,22 de ron!Chiar am avut noroc.Am activat si extraoptiunea in 5-6 ore.Am avut cateva probl cu reteaua ocupata(adik cele 3 bip-uri kre anuntau terminarea apelului)dar sunt cat de cat multumit
__________________ plictisit..... | |||
|
| | #1040 (permalink) | ||
|
Ce ma enerveaza la firma asta e ca nici macar nu au iesit la rampa cu niste scuze pentru serviciile execrabile si o data (chiar si fictiva) de rezolvare a problemelor.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |