![]() |
| | #1041 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
pai nu sti cum zic toti, problema se va rezolva in cel mai scurt timp posibil, tehnicienii nostri lucreaza deja la remediarea situatiei vezi sa nu!oricum interesanta strategie dai 5euro pe o cartela pe care nu prea ai cum s-o folosesti k reteaua nu face fata la atatia utilizatori si te enervezi si tot de pe cnx/orange suni, nush ma gandesc ca este totusi o... ma feresc sa spun tzeapa, oricum vedem peste o luna e interesant de stiut asa cate minute au consumat cei cu cartele cosmote dupa 1 luna, poate o sa posteze aici, de ex am apucat sa consum 500minute si asa mai departe, tare sunt curios dar vorbit nu de dragu de a consuma minutele ca tot le am, ci vb normal k ai nevoie k sa vezi ce mai face ala si ala nu sa testezi cat te tine bateria in convorbire
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #1042 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 |
CBR pe tine te enerveaza cam tot ce tine de cosmote..... Noi ai mai nevoiasi mai asteptam...e oferta pe seama noastra poti folosi corporate-ul tau in continuare....de ce apelezi la cosmote...ca te enervezi si face rau la sanatate | ||
|
| | #1044 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 Location: Bucuresti |
De la 21.10 la 22.20 am lasat telefonul pe auto sa formeze el pana prinde linia si intr-un final a prins-o. SIncer, nu aveam nimic important de comunicat incat sa ma streseze timpul mare de asteptare. anyway... no comment, COSMOTE the BEST!!! | ||
|
| | #1045 (permalink) | ||
|
totusi e tare cum poate orbi o tara intreaga pretul ala.. COSMOTE the BEST ah? ok, tare, deci ai dat super putini bani pe cartela aia si mai ales frate optiunea aia revolutionara.. 2000 minute in retea cu oricine iti dai seama?? Wow ok, dar ai putut sa le vorbesti? | |||
|
| | #1047 (permalink) | ||
| Quote:
pai da, dar asta nu inseamna ca e bine. pe mine personal m-ar deranja sa nu stiu in ce retea sun (deci ce tarif mi se aplica)...iar eu mi-am exprimat nemultumirea fata de acest lucru, simplu ![]() ontopic: normal...primele zile/saptamani vor fi ingreunate de oameni care isi satisfac placeri orgasmice de genul "sun sa-i zic ca ma duc la buda"...dupa care situatia va intra in normal, majoritatea vor vorbi cate 3-400min pe luna si reteaua (care PROBABIL este mai avansata decat cnx/orange avand in vedere ca efectiv 2 milioane de utilizatori incercau sa vb pana le sar capacele, simultan) va reintra in regim normal si toata lumea va fi fericita.
__________________ Project Manager is a Person who thinks Nine women can deliver a baby in one month. Developer is a Person who thinks it will take 18 months to deliver a baby. Client is the one who doesn't know why he wants a baby. ~~~ Boo-media dot com ~~~ | |||
|
| | #1048 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
da amn dar e timisoara vezi tu nu bucuresti unde sunt 2 mil si ceva de locuitori oficial si neoficial aproape 3.5 mil(navetisti, cei fara acte, cei care incata in capitala dar sunt din tara dar nu au domiciliul stabil aici) nu se poate compara, adica cu alte cuvinte intr-un oras care reprezinta >10% din pop Romaniei in care se fac cele mai mari incasari, reteaua merge k un carnat
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #1052 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Oricum, in urma cu vreo 15 minute am primit cel de-al 30-lea apel de la numere necunoscute astazi. A lot of sick people out there. Incoming calls blocked
__________________ | |||
|
| | #1054 (permalink) | ||
|
inseamna ca sunt un norocos-am avut legatura instant de fiecare data.plus de asta am avut convorbiri de 1 ora pana la o ora si jumatate constant. si nu, nu lucrez la cosmote, nu fac reklama s.a.m.d. pur si simplu sa fi fost bafta...??
__________________ Goodbye peels the fruit of the poisonous tree | |||
|
| | #1057 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 Location: Bucuresti |
Revoluţia continuă! http://www.smartfinancial.ro/smart/I...a+Cosmote+2000 | ||
|
| | #1058 (permalink) | ||
|
La ora asta se poate vorbi fara probleme...o fi venit serveru ala sa rezolva problemele? In plus copchii suna de zor fara nici un rost...
__________________ Nu sunt din Bucuresti. YM-traffic_live, 0755-387705 Jocuri PS3 sigilate preturi bune, Jocuri ps3 nesigilate, Cartele Vodafone si Cosmote, numere usoare! Neseriosi tot_yo_andrei(colet neridicat)bucuresti, mentorica(neridicat colet)bucuresti, mecanicdj(marfa proasta)bucuresti, Cryo(schimb defectuos)resita, Candya(schimb defectuos)alexandria, El_cid(nu a trimis marfa)bucuresti, Cata1lin(s-a razgandit)radauti, Pitu(a vandut altcuiva...)bucuresti. | |||
|
| | #1060 (permalink) | ||
|
Ca fapt divers, instalarea unui "server" de genul asta dureaza pe putin o saptamana. Sa nu va imaginati ca e ca la calc: il iau, il baga in priza, instaleaza un WinXP si aia e.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |