![]() |
| | #1065 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
pai....daca ai mai vorbit intre timp si ai mancat credit, de unde sa iti activeze aia extraoptiunea....asta halal bafta, altii asteapta la greu.... ori reincarci, ori, daca nu ai vorbit si ti-a disparut ... creditul, suni la baieti si... poate se rezolva
| ||
|
| | #1071 (permalink) | ||
|
Misiune esuata astazi la Cosmote... ![]() Dimineatza...si nimic nu se vinde ![]() Pe unde gasesti cartele preturi enorme...de la dublu in sus
__________________ Life's just a blast that's movin' really fast, You better stay on top or life will kick you in the ass. Last edited by The Gun; 19-01-2009 at 19:30.. | |||
|
| | #1073 (permalink) | ||
| Viitor inginer chitarist Join Date: Jan 2000 Location: Amsterdam, Olanda |
9.30 - Calea Mosilor - Germanos : Un grup de 80 -100 de persoane erau ingramadite in fata magazinului. Printre ei niste colorati care bisnitau cartele pentru cei prea nerabdatori. Sa manance si gura lor ceva | ||
|
| | #1075 (permalink) | ||
|
Pe langa faptul ca abia prind o conexiune cu cineva, dupa 1minut 30 sec. mi se intrerupe legatura... de la poate sa fie? si inca ceva: cand incearca cineva tot din cosmote sa ma apeleze si nu reuseste, la el scrie Network Busy si mie imi trimite sms: ati avut un apel de la... poate se fie de la casuta? exista casuta vocala pe cartela?
__________________ "O mie de zile de antrenament, un incepator, zece mii de zile de antrenament, un maestru."- Masutatsu Oyama | |||
|
| | #1076 (permalink) | ||
|
Sambata la ora 8:30 dimineata eram cu masina pe Calea Mosilor si nu stiam ce e aglomeratia aia de oameni in fata magazinului Cosmote .... ![]() Saracii asteptau sa se deschida ! La Bacau mi-a spus un prieten ca se fac liste. :uau: Chiar nu credeam ca voi trai sa mai vad asa ceva ! !
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #1078 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Life's just a blast that's movin' really fast, You better stay on top or life will kick you in the ass. | |||
|
| | #1079 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | Cosmote probleme:
In Mangalia, in ultimile 3 zile intre orele 18 si 23 iti lua maxim 2 minute sa dai un tel. Acu's in Bucuresti(Vitan), la ora asta poti sa dai un tel in 30 de sec. AM observat inca 2 probleme pe langa Network Busy sau 3 beeps : 1. Cand e full reteaua rau (18:00-23:00) si prinzi o celula, observi faptul ca celalalt nu te aude, dar tu il auzi. te oftici ca iti inchide DAR, daca mai lasi sa continue cateva secunde apelul , o sa vedeti ca apelul se va derula normal, adik va dispare problema. E vorba de 5-60 de secunde. (60 s - asta pe la 20:00).2. "ATI AVUT 1 APEL: +0765****** 13/03 15:05" Mesajul asta, (care e primit de la nr respectiv, cel care a incercat sa ma sune) il primesc si atunci cand am telefonul aprins si cu semnal full. Deci, sa prinzi seara celula si sa iti apara si faza asta de kko, ce faci? Eu era sa sparg telu n-are rost , m-am gandit. uf...Sper din toata inima ca dupa 31.03 sa mearga brici macar 20/24... altfel, investitie proasta De altfel... cred... ca sunt cat de cat mulmutit... nush... nu am dat de pamant nici un tel... inca... | ||
|
| | #1080 (permalink) | ||
|
Sa inteleg ca nu se mai gasesc cartele in Buc la pret normal, nu? (max 30 RON)
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |