![]() |
| | #1081 (permalink) | ||
|
Minim 300.000 lei....pe piata "neagra" .... la Cosmote,Germanos si etc nu gasesti lumea este "bagata" jumatate in sacul cu cartele ![]() EDIT...exprimare gresita...am indus lumea in eroare.
__________________ Life's just a blast that's movin' really fast, You better stay on top or life will kick you in the ass. Last edited by The Gun; 13-03-2006 at 16:07.. | |||
|
| | #1083 (permalink) | ||
|
mah,cum adica minim 300k la cosmote? adica astia de la cosmote le vand acum cu 300k ?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #1084 (permalink) | ||
|
se vand cu 210.000 lei in magazinele Cosmote... am auzit ca in germanos ar fi 220.000 lei...am auzit doar... si la negru sare pana la 1 milion cartela...numar frumos ![]() si la magazine nu gasesti deloc
__________________ Life's just a blast that's movin' really fast, You better stay on top or life will kick you in the ass. | |||
|
| | #1086 (permalink) | ||
|
in ghencea la mine acasa semnalul "sta"intre 1-3 liniutze dintr-un maxim de 8!...cam putzin dar nu asta ma deranjeaza pt k nu se pierde prea des ci ma deranjeaza k de ieri seara tre' sa stau intre 1-5 minute sa pot suna si cand cred si eu k pot vb linistit...se pierde legatura dupa 2-3 minute...Sper sa remedieze aceste probleme.In rest destul de multumit de serviciile care le ofera cosmote-ul,calitatea sunetului este buna si pana si acest semnal care se plimba pe unde vrea el nu este f prost cum se spunea.
__________________ plictisit..... | |||
|
| | #1091 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Quote:
E o intrebare retorica... Poanta e ca am facut si mai multe conferinte ...unde minutele se scurgeau de 3-4 ori mai repede in functie de cata lume participa. | ||
|
| | #1092 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
ba am sta cu mine doar s-o sun in bucatarie... ce naiba cum e faza cu conferinta? detaliaza, ca nu mi-e clar... si, oricum., vb la rand, ce naiba... aaa, o chestie daca vb cu prietena atat, cand te vezi cu ea ce mai vb, nu ai epuizat tot? adevarul ca e super oferta pt cei cu multe prietene....misto...as face o conferinta | ||
|
| | #1094 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 | Quote:
Esti sigur ca la Cosmote comutatorul MSC este softswitch ? ![]() Nimic TDM ? | ||
|
| | #1095 (permalink) | ||
|
eb2e2: Eu ma refeream strict la faptul ca trebuie trecut prin nu stiu cate teste si configurari. Dar ma rog, la cum au actionat Cosmote pana acum, nu m-ar mira sa-l instaleze deamboulea si sa-i dea drumul din prima. Asta daca exista acest server, eu unul nu am vazut nici o informatie oficiala.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #1096 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 | Quote:
Asa ca banuiesc ca la tehnic se lucreaza intr-o dementa si serverul (daca exista si nu ne-a mintit tipu` de pe celalalt forum care a zis asta) va fi instalat in cel mai scurt timp omeneste posibil. | ||
|
| | #1099 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "O mie de zile de antrenament, un incepator, zece mii de zile de antrenament, un maestru."- Masutatsu Oyama | |||
|
| | #1100 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
Am vesti ........(o barfa ) de la un prieten care are pe cineva la Cosmote. Serverul mare e in Romania! Tot in acelasi transport a mai venit si niste echipament de acoperire in plus. GPRS la cartelele Cosmote in cateva saptamani. Serverul cel mare este second hand dar e de o generatie foarte noua (a mai fost folosit de Cosmote Grecia). Last edited by boger; 13-03-2006 at 19:50.. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |