![]() |
| | #1102 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1103 (permalink) | ||
| Quote:
OMULE...tu vorbesti serios? Cum adica ai VESTI OFICIALE de la UN PRIETEN care are pe cineva la COSMOTE? Adica ai mai auzit o barfa ai vrut sa spui? ![]() Vesti oficiale sint acele COMUNICATE DE PRESA din partea companiei!!! Sau afisate pe siteul oficial sau etc..oricum cind spui OFICIAL nu inseamna ca e de la prietenul lui prietenul amicei unui prieten ce e amic cu prietena colegului ce are un tovaras ce lucreaza la cosmote!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #1104 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 |
Scuze . Am gresit . De acum posturile mele se vor rezuma la a va spune cum mai merge reteaua la mine in cartier si alte chestii de genul asta. Oricum ... cine a vazut ce am postat de-a lungul timpului nu poate sa imi spuna ca am bagat aiureli... eu fiind primul de pe acest forum care a anuntat oferta celor 2000 de minute . NU ma hazardez sa scriu niste chestii atat timp cat ele nu sunt sigure. It was your choice not mine. Sorry again. | ||
|
| | #1105 (permalink) | ||
|
Cind ati vazut voi informatie oficiala de la Connex sau Orange ca si-au crescut capacitatea de procesare din pestera cu servere ? Eu am vazut numai anunturi cu "am atins x milioane de abonati", sau despre sponsorizari si magazine noi. Cosmote nici macar nu a facut update la site, nu apare extraoptiunea noua pentru cartela: http://www.cosmote.ro/ro/pricelist.a...0000&cid=17397
__________________ ... brrrrrrrraaaaainzzzzzzz .. | |||
|
| | #1106 (permalink) | ||
Am editat postul respectiv . Am fost super entuziasmat si nu am fost atent la lexic ...mea culpa. Quote:
http://www.cosmote.ro/ro/content.asp...0000&cid=17758 http://www.cosmote.ro/ro/content.asp...0000&cid=17970 | ||
|
| | #1108 (permalink) | ||
Daca imi este permis sa mai bag o veste ... e ok . Daca supar vre-un administrator il rog sa stearga posturile ce nu par OK. In acest moment o parte din utilizatorii cosmote indiferent daca locuiesc in centrul Bucurestiului sau altundeva nu mai au semnal cosmote DELOC deoarece sunt redirectionati spre noua centrala . Nu va alarmati deci ...se lucreaza la greu. A fost un mic test al serverului. | ||
|
| | #1109 (permalink) | ||
|
eu am aboament la cosmote de vreo 5 ani. pana acum am fost multumit de serviciile lor...dar ce mi se intampla in ultimele zile e nasol rau, tinand cont ca e numarul meu principal si nu am putut sa-l folosesc mai deloc cand am avut nevoie. chiar daca ziceau unii aici ca abonamentele au prioritate in fata cartelelor eu nu am simtit nicio (cica asa se scrie mai nou) prioritate zilele astea. acum m-am speriat cand am vazut ca nu am semnal, am crezut ca a cazut reteaua de tot. sper sa isi revina odata cu noul server.
__________________ VIATA E SCURTA, GUSTUL E LUNG... | |||
|
| | #1113 (permalink) | ||
|
Am abonament la cosmote din ianuarie cel de 3 euro....miam luat si cartela...nici una nu pot sa folosesc...COSMOTE cam sucks...dak in atata timp na reusit sa rezolve problema nici de acum incolo nu cred...tind si incep sa cred k,Cosmotele e teapa anului!!!!
__________________ | |||
|
| | #1115 (permalink) | ||
|
La mine in Galati se gaseau azi cartele de 5 si 2 euro cu numar la Germanos(scria mare,,Avem cartela cosmote cu 2000 min-150buc)...la pretu de 240 si respectiv 140!La sediul Cosmote...,,Ne pare rau dar nam mai primit,incarcati in curand,maine-poimaine!!!,,raspunsu unei domnisoare simpatice la ghiseu
__________________ | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |